PDA

View Full Version : Дайте съвет, че ще се побъркам цял ден вече!!!

Гончето
05-03-2007, 17:36
Значи снощи правих секс с една, запознахме се в един клуб и дойде с мен. А бе мацката си беше с хубаво тяло и си изглеждаше симпатично. Ама имаше някви петна (пъпки) така по лицето, а после забелязах подобни на места по тялото. Ама такива като акне, ама малко по-големи нещо като мехурчета леко така по гърба имаше и раменете на ръцете.
Правихме го с презерватив, ама накрая ме приключи на чикия и в един момент смъкна капута и ми го налапа така и ми даде да и се изпразня в устата.
Притеснява ме обаче малко да не е болна нещо и така да ме хване и мен. Аз веднага след тва си измих пениса със съпун и т.н. както си трябва.
Все пак дайте някъв съвет че некви мисли ми влязоха. Пък и не и знам координатите да я питам нея. Само тя ми има тел, но се не обажда все още.

sladoled
05-03-2007, 17:46
Спокойноооо! Първо чакай да видиш имаш ли някакви симптоми на боласт и тогава се шашкай. Логично погледнато вече нищо не може да се върне назад и да се притесняваш и да не се притесняваш. Това за което говориш повече прилича на акне, а от акне не можеш да се заразиш.

nemepoznava6
05-03-2007, 17:53
Uspokoi se :!: :D Nai-mnogo i ti da hvane6 kato neinite pupki :D

05-03-2007, 17:53
Предполагам,че е акне.Не се шашкай :)

brokenhearted_
05-03-2007, 17:56
оффф по гърба може да са останали белези от шарка,те по принцип стават пъпки и приличат на мехурчета...по раменете кожата е чувствителна и от мн неща могат да се получат пъпчици освен от шарка примерно...

да не му станело нещо на женчото пита по форуми леле ... Гледайте с какви си лягате,а не след това да пускате теми из нета ... :?

Гончето
05-03-2007, 17:57
Добре де.. поуспокоих се :)

05-03-2007, 18:34
Ох,момичето явно има просто пъпки заради пубертета, а ти я третираш като болна от проказа :shock: Акнето често е не само по лицето, а и по гърба, както казваш, също и по горната част на гърдите :idea: к'во си се запритеснявал толкова. Като си толкова претенциозен подбирай ги малко, не така на куцо и сакато :smt019

ninsy
05-03-2007, 18:44
може да е шаркааа :-D

mi6ani
05-03-2007, 18:52
Uspokoi se :!: :D Nai-mnogo i ti da hvane6 kato neinite pupki :D

:smt005 :smt005 :smt005

jony
05-03-2007, 20:58
Според мен, няма от какво да се притесняваш, и аз имам акне по гърба и по ръцете(от лактите нагоре) и няма страшно. Това си е от възрастаа.

д-р Гейковски
05-04-2007, 09:58
Почни да се ебкaш анално с мъже и няма да имаш такива проблеми. Тази дето е била с тез пъпки е възможно да е имала втора фаза сифилис и сега да е заразила и теб, а ти да заразиш още след нея и да плъзне епидемия.