.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Гончето
    Guest

Дайте съвет, че ще се побъркам цял ден вече!!!

Значи снощи правих секс с една, запознахме се в един клуб и дойде с мен. А бе мацката си беше с хубаво тяло и си изглеждаше симпатично. Ама имаше някви петна (пъпки) така по лицето, а после забелязах подобни на места по тялото. Ама такива като акне, ама малко по-големи нещо като мехурчета леко така по гърба имаше и раменете на ръцете.
    Правихме го с презерватив, ама накрая ме приключи на чикия и в един момент смъкна капута и ми го налапа така и ми даде да и се изпразня в устата.
    Притеснява ме обаче малко да не е болна нещо и така да ме хване и мен. Аз веднага след тва си измих пениса със съпун и т.н. както си трябва.
    Все пак дайте някъв съвет че некви мисли ми влязоха. Пък и не и знам координатите да я питам нея. Само тя ми има тел, но се не обажда все още.

Голям фен
    Спокойноооо! Първо чакай да видиш имаш ли някакви симптоми на боласт и тогава се шашкай. Логично погледнато вече нищо не може да се върне назад и да се притесняваш и да не се притесняваш. Това за което говориш повече прилича на акне, а от акне не можеш да се заразиш.

Uspokoi se Nai-mnogo i ti da hvane6 kato neinite pupki
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Guest
    Предполагам,че е акне.Не се шашкай

оффф по гърба може да са останали белези от шарка,те по принцип стават пъпки и приличат на мехурчета...по раменете кожата е чувствителна и от мн неща могат да се получат пъпчици освен от шарка примерно...

да не му станело нещо на женчото пита по форуми леле ... Гледайте с какви си лягате,а не след това да пускате теми из нета ...
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Гончето
    Guest
    Добре де.. поуспокоих се

Guest
    Ох,момичето явно има просто пъпки заради пубертета, а ти я третираш като болна от проказа Акнето често е не само по лицето, а и по гърба, както казваш, също и по горната част на гърдите к'во си се запритеснявал толкова. Като си толкова претенциозен подбирай ги малко, не така на куцо и сакато

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    може да е шаркааа
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от nemepoznava6
    Uspokoi se Nai-mnogo i ti da hvane6 kato neinite pupki
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Според мен, няма от какво да се притесняваш, и аз имам акне по гърба и по ръцете(от лактите нагоре) и няма страшно. Това си е от възрастаа.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

д-р Гейковски
    Guest
    Почни да се ебкaш анално с мъже и няма да имаш такива проблеми. Тази дето е била с тез пъпки е възможно да е имала втора фаза сифилис и сега да е заразила и теб, а ти да заразиш още след нея и да плъзне епидемия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си