View Full Version : Личното Пространство
(:Мързи.Ме.Да.Се.Регна:)
05-03-2007, 18:52
или как да го задушим най успешно :)
С една дума - малко съвети за това как да преодолея отвратително дразнещия навик да искам цялото му внимание, да мисля непрекъснато дали нещата се развиват добре и, като цяло, да бъда точно копие на "Ужасния Приятел" от най-некадърните статий в Космополитан. Супер много го обичам, и може би всъщност това е проблемът, но имам чувството, че ако не започна да се държа нормално ще го изгубя. Сори, сълзливо звучи, обаче наистина ме убива. Хелп. :smt004
DeaD_SouL
05-03-2007, 18:59
moi chovek ne pravi greshkata koqto az napravih da mislq za badeshteto i da se zatormozqvam s izlishni neshta...pokaji mu kakva si v sashtnost i jivei na miga:) taka e nai dobre!!!
_DaRk_AnGeL_
05-03-2007, 19:07
недей да мислиш за всяко нещо по много прави го спонтанно без да ти пука живей за мига кото е писано да стане ще стане :) не мисли бърху всяко нещо което се слу4ва с теб и с твоя фр. защото това влияе върху 4увствата ти колкото и странно да зву4и ако си мислиш 4е нищо не върви ще запо4неш да се от4айваш... мисли само за хубавите неща BE OPTIMISTIC!!! :):):)
{Sweety_f}
05-03-2007, 19:08
Не дей да правиш това което се случи при мен ...направи всичко възможно ако трябва се прави на безразлична чакай той да те потърси и т.н.
Nassgerrack
05-03-2007, 20:01
или как да го задушим най успешно :)
С една дума - малко съвети за това как да преодолея отвратително дразнещия навик да искам цялото му внимание, да мисля непрекъснато дали нещата се развиват добре и, като цяло, да бъда точно копие на "Ужасния Приятел" от най-некадърните статий в Космополитан. Супер много го обичам, и може би всъщност това е проблемът, но имам чувството, че ако не започна да се държа нормално ще го изгубя. Сори, сълзливо звучи, обаче наистина ме убива. Хелп. :smt004
Успокой се.
В момента ме задушават по подобен начин и краят ще е тези дни...
Sunny_stz
05-03-2007, 20:09
Спри да мислиш!Живей за настоящето,не си прави планове,дай малко свобода на твоя пич,дай и на себе си ,успокой се и всичко ще се нареди без планове!Импровизацията и това е!
puhkav_mecho
05-03-2007, 20:15
аз ти прадлагам да не мислиш, че е само той на света (независимо че за теб той е единствен).. успокой малко топката, не мисли само за него, излизай с приятели, have fun ;)