.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    (:Мързи.Ме.Да.Се.Регна:)
    Guest

Личното Пространство

или как да го задушим най успешно

С една дума - малко съвети за това как да преодолея отвратително дразнещия навик да искам цялото му внимание, да мисля непрекъснато дали нещата се развиват добре и, като цяло, да бъда точно копие на "Ужасния Приятел" от най-некадърните статий в Космополитан. Супер много го обичам, и може би всъщност това е проблемът, но имам чувството, че ако не започна да се държа нормално ще го изгубя. Сори, сълзливо звучи, обаче наистина ме убива. Хелп.

moi chovek ne pravi greshkata koqto az napravih da mislq za badeshteto i da se zatormozqvam s izlishni neshta...pokaji mu kakva si v sashtnost i jivei na miga taka e nai dobre!!!
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

недей да мислиш за всяко нещо по много прави го спонтанно без да ти пука живей за мига кото е писано да стане ще стане не мисли бърху всяко нещо което се слу4ва с теб и с твоя фр. защото това влияе върху 4увствата ти колкото и странно да зву4и ако си мислиш 4е нищо не върви ще запо4неш да се от4айваш... мисли само за хубавите неща BE OPTIMISTIC!!!

Голям фен
    Не дей да правиш това което се случи при мен ...направи всичко възможно ако трябва се прави на безразлична чакай той да те потърси и т.н.

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Личното Пространство

Цитирай Първоначално написано от (:Мързи.Ме.Да.Се.Регна:)
    или как да го задушим най успешно

С една дума - малко съвети за това как да преодолея отвратително дразнещия навик да искам цялото му внимание, да мисля непрекъснато дали нещата се развиват добре и, като цяло, да бъда точно копие на "Ужасния Приятел" от най-некадърните статий в Космополитан. Супер много го обичам, и може би всъщност това е проблемът, но имам чувството, че ако не започна да се държа нормално ще го изгубя. Сори, сълзливо звучи, обаче наистина ме убива. Хелп.
    Успокой се.

В момента ме задушават по подобен начин и краят ще е тези дни...

Спри да мислиш!Живей за настоящето,не си прави планове,дай малко свобода на твоя пич,дай и на себе си ,успокой се и всичко ще се нареди без планове!Импровизацията и това е!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

аз ти прадлагам да не мислиш, че е само той на света (независимо че за теб той е единствен).. успокой малко топката, не мисли само за него, излизай с приятели, have fun
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си