PDA

View Full Version : Верно ли селянките като дойдат в София се ебaт поголовно?

Звездата
05-04-2007, 13:09
Един приятел разправя, че Студентски е голям бардак и там ти стига да си готин софиянец и всичките селянки те се мазнят.

CMexyPaH4e
05-04-2007, 13:12
A taka kato ne mojsih da si namerish gradsko devoiche hodi v sofiq da ebesh selski prachki!
Mi normalno da se ebat mnogo...Te svqt ne sa vijdali v tva selo sa spali s vsichki det sa im bili simpatichni ii taka axaxaxax 2 godini(pochnali sa na 14 na 16 sa minali cqloto selo 250 jitelq 50 na tqhnata vazrast i ot 16 do 18 na suho) sa sedeli zagoreli poradi lipsa na maje ii sq...v Sofiq glei kvo staa ](*,)

05-04-2007, 13:14
A taka kato ne mojsih da si namerish gradsko devoiche hodi v sofiq da ebesh selski prachki!
Mi normalno da se ebat mnogo...Te svqt ne sa vijdali v tva selo sa spali s vsichki det sa im bili simpatichni ii taka axaxaxax 2 godini(pochnali sa na 14 na 16 sa minali cqloto selo 250 jitelq 50 na tqhnata vazrast i ot 16 do 18 na suho) sa sedeli zagoreli poradi lipsa na maje ii sq...v Sofiq glei kvo staa ](*,)

Много точно мнение! Подкрепям! Точно така правят провинциалистките налазили Градо :)

black_heart
05-04-2007, 13:31
ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.Tova 4e sa rodeni v stolicata im dava pravo da se darjat kato mnogo vajni.I na selo,i v sofiq ima svesni i dobri hora,no i na selo,i v prehvalenata Sofiq ima bokluci i lainari,det ne znaqt nakade ve4e da si izbiqt kompleksa.I selo ili ne,kato jiveqt v 1997 mikroraion i patuvat 3 dni s kamila do centara na Sofiqta,mi se biqt v gardite za veliki.Aide nqma nujda!
Navsqkade si ima svesten narod,makar i ot selo,no navsqkade ima selqnDURI,nezavisimo dali sa v London,Parij,Tutrakan ili SOFIQ!!!!!!! :smt011 :smt011 :smt011 :smt011

Luciferian
05-04-2007, 13:34
Типична олигофренска тема, пусната от комплексиран човек. И повечето коментари не падат назад. Ей затова казват, че в софия сме най-големите селяндури, заради такива като вас. И в голяма степен са прави. Мен ме е срам, за вас не знам...

Schnitzer
05-04-2007, 13:46
А поне селските задници аарни ли са? :lol: :lol:

UnaBletoLoVeU
05-04-2007, 13:52
Ем този твоя приятел е много тъп бе :-D Ама то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.

Точно така правят провинциалистките налазили Градо

Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията ви :-D Родени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!

Schnitzer
05-04-2007, 13:59
Ем този твоя приятел е много тъп бе :-D Ама то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.

Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията ви :-D Родени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!Нещо за мен ли каза? :-s :-s :-s :-s Аз ако не си схванала се бъзиках

UnaBletoLoVeU
05-04-2007, 14:01

ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!Нещо за мен ли каза? :-s :-s :-s :-s Аз ако не си схванала се бъзиках
1.во не съм от софия
2.ро от Пловдив съм
3.то не се прая на какъвто и да е ок? ае със здраве
Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рия

`Death`Whore``
05-04-2007, 14:03
Я си помислете дали бабите и дядовците ви са родени в София. А родителите ви? Никой не е кореняк софиянец. Баба ми е родена в село и родителите ми не са от София. И това не ги прави селяни. Има момичета от провинцията, които са курви, има и такива, които не са. Стига глупости вече.

Schnitzer
05-04-2007, 14:04

1.во не съм от софия
2.ро от Пловдив съм
Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рияХах,поне поясняваи защото коментара по-горе беше моят :oops: \/ PeacE от Пловдив :-D

UnaBletoLoVeU
05-04-2007, 14:20
Провинция=всичко извън София. Мислех, че си от София и обиждаш всички провинциалисти...но явно и себе си слагаш в това число...

PaRkInSoN
05-04-2007, 14:28
И аз така съм чувал че са много ебливи! :lol:

Luciferian
05-04-2007, 14:31
Само си чувал, нали?

PaRkInSoN
05-04-2007, 14:32
Само си чувал, нали?
Да не съм виждал ка се еб*т :::

`Death`Whore``
05-04-2007, 14:34
Не се ли усещаш, че подписът ти е огромен?

Luciferian
05-04-2007, 14:34
Само си чувал, нали?
Да не съм виждал ка се еб*т :::
Значи няма как да знаеш дали е вярно.

romantichna^
05-04-2007, 14:36
ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.Tova 4e sa rodeni v stolicata im dava pravo da se darjat kato mnogo vajni.I na selo,i v sofiq ima svesni i dobri hora,no i na selo,i v prehvalenata Sofiq ima bokluci i lainari,det ne znaqt nakade ve4e da si izbiqt kompleksa.I selo ili ne,kato jiveqt v 1997 mikroraion i patuvat 3 dni s kamila do centara na Sofiqta,mi se biqt v gardite za veliki.Aide nqma nujda!
Navsqkade si ima svesten narod,makar i ot selo,no navsqkade ima selqnDURI,nezavisimo dali sa v London,Parij,Tutrakan ili SOFIQ!!!!!!! :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
Много точно казано!

Skramizavar
05-04-2007, 14:37
ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.
:-k
Самата истина. Селяни и селяндури, от провинцията и от София, разграничавайте нещата, разликата е огромна. Само не знам какво разбирате под софиянци?!? Кореняците са много малко. А това, че България се дели на София и останалото си е точно така. Над милион души, почти милион автомобили...гъсто, пренаселено, гадна история... :)

UnaBletoLoVeU
05-04-2007, 14:38
Олее много сте зле някои честно! Провинциалистите не са по-долни от софиянците. На тяхното ниво са, дори и някои-по горе. Ай моля ви се изливайте си простотията някъде другаде!!! И оня там : Няма да е зле да си намалиш и без това грозния подпис!!(оня с онази-грозноватата)!

648541
05-04-2007, 16:25
imam edin poznat koito otide v Stud.grad i vika:"az edva ne zabremenqh tam" khaaaahhaahahahah

JoeBanana
05-04-2007, 16:29
Един приятел разправя, че Студентски е голям бардак и там ти стига да си готин софиянец и всичките селянки те се мазнят.
тва е от глад
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Adwokat
05-04-2007, 16:35
Селяни ! :smt013

foxy-to
05-04-2007, 19:21
abe vie sofiqncite golemi grajdani se izkarahte!!! az kato sam ot varna kvo? selqnka li sam? moga da vi kaja ( i da dokaja) 4e varna e desetki p1ti pove4e grad ot sofiq. to kvo stanalo predi godini?sabrali se nqkolko sela i kazali 4e sa stolicata na bg :smt005 :smt005 hahah :smt021 :smt082 hahah spomnete si otkade ste do6li i vie (ot koe selo de) i togava mi govorete za provinciq. mejdu drugoto se gordeq 4e ne s1m ot sofiq,6toto tam sa golemi kompleksari i samo narejdat teq deto ne sa ot gadniq im grad!

`Death`Whore``
05-04-2007, 19:35
Всъщност хората от провинцията си въобразяват, че всички софиянци ги презират. Забележи ти как говориш - "Варна е супер град, София е отварт".

BeZ^BikiNi
05-04-2007, 19:49
I v kraina smetka suvsem izopachihme tamata na "Ot nasheto po-dobro nqma,vsichko drugo e gadno" :smt005 Reklama stana na gradovete ama da ne vi puka - ima mn interesni mneniq :D

foxy-to
05-04-2007, 20:02
Всъщност хората от провинцията си въобразяват, че всички софиянци ги презират. Забележи ти как говориш - "Варна е супер град, София е отварт".
ne e vqrno. pisna mi nqkoi ot "stolicata" da govori kolko bil naprede s materiala i kvi kurvi bili momi4etata ot provinciqta. nqkoi zadava li si vaprosa kakvo zna4i provinciq???? tva ne zna4i nqkoe selo,ami naistina golemi gradove. i sa6to mi pisna da mi razpravqt kolko mieko s1m bila govorila. mnogo dobre si govorq az!!!! tva 4e v sofiq govorqt 6opski i si mislqt 4e to4no toi e knijovniq ezik az kvo da napraq? i ne iskam nqkoi tuka da mi se obijda. s dumite si nqmah predvid to4no tebe. govoreh ob6to, kakto i avtora na temata

foxy-to
05-04-2007, 20:05
mejdu drugoto donqkade tova vaji i za varna. ot blizkite sela idvat u4eni4ki i studentki i nqa da ti razpravqm kvi kurveta sa! avtora na temata se e izrazil adski nepravilno kato izpolzva dumata provinciq. bas hva6tam 4e ne q razbira

UnaBletoLoVeU
05-04-2007, 20:07
:smt005 :smt005 :smt005 Браво на нас! Война между столицата и провинцията...мале, мале, малеее :smt005 Всички сме равни, всички сме българи. Има умни навсякъде, има селяни навсякъде, има идиоти навсякъде! Това е. ''Нема град, нема село, сички сакат справедливост'' :smt016

BeZ^BikiNi
05-04-2007, 20:15
:smt005 :smt005 :smt005 Браво на нас! Война между столицата и провинцията...мале, мале, малеее :smt005 Всички сме равни, всички сме българи. Има умни навсякъде, има селяни навсякъде, има идиоти навсякъде! Това е. ''Нема град, нема село, сички сакат справедливост'' :smt016
Evala pricheska =D> \:D/ Tochno kratko i qsno ! 8)

dsaaxas
05-04-2007, 20:43
Абе мама ви некадърна кво тря да храните хората от село бе , че кат сте от София или някъф друг град ва прави "БАСИ ПИЧОВЕТЕ" ли кфо ай мулчете и тВа "те от село свят не са виждали"
Умрете си в София надути ................. :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

c0ca1na
05-04-2007, 20:44
Вярно е ...селските фей там умират от самота и като дойдат в София са похотливи.... :twisted: :twisted:

05-04-2007, 20:44
О, обидихме се на село! :-D

c0ca1na
05-04-2007, 20:47
Не ти говоря дали са добри или лоши ве..каам ти че са изпозагорели и се чудят кой 1ви да им го ....

mad_dog
05-04-2007, 21:43
Синтез................................
1. Това делене... София и останалото, е пълна простотия.
2. Няма смисъл да се мислят за голяма работа софиянци защото не са кой знае какво. И те са хора, и те са братя булгари!
3. Много села... -> София .... -> Едно голямо село. (no offence)
4. През почивки и ваканции, де одят немирни софиянци... или у село... или у морето нейде, или на гости някъде в "провинцията". Или при корени нейде, или на хубавото моренце(поради липса на такова в 'китна' София.
5. Познавам големи маняци софиянци, познавам и пълни боклуци. И свестни кифли софиянки познавам, курви пълни познавам тоже.
6. София не е кой знае к'во. Примерно града в който съм роден аз, милион и половина население, но на някои карти не го изобразяват даже, и се води за не толкова голям град... та така София не е кой знае какво.
7. София има много по-големи проблеми от "провинцията". И жалкото е че голяма част от тях остават не разрешени.
---------------
По темата.
Сега ми кажете че една "селска курва", ако има избор между грозен беден софиянец, и красив, богат бургазлия примерно... би избрала софиянеца? Хм, не ми се вярва. Курви има навсякъде. Тъпанари също. Време е софиянци да спрат да се мислят за нещо повече от другите... крайно време е!

PS: Не може да се каже точно че имам корени където и да е в БГ, роден съм в Киров, Централна Русия. В момента живея в Бургас.
PS[2]: Съжалявам ако поста е станал много голям... ама вече ми писна от този проблем. Време е това да спре.

Luciferian
05-05-2007, 08:23
Правилно, mad_dog ! =D> =D> =D>

Най-надутите в София са именно селяндурските пръчки от крайните квартали, най често фрашкани с комплекси.

Ела някой петък да видиш как "софиянци" си ходят по родните места :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
В събота и неделя е рай.. спокойствие, никакви задръствания... направо идилия. :-D

foxy-to
05-05-2007, 08:36
Синтез................................
1. Това делене... София и останалото, е пълна простотия.
2. Няма смисъл да се мислят за голяма работа софиянци защото не са кой знае какво. И те са хора, и те са братя булгари!
3. Много села... -> София .... -> Едно голямо село. (no offence)
4. През почивки и ваканции, де одят немирни софиянци... или у село... или у морето нейде, или на гости някъде в "провинцията". Или при корени нейде, или на хубавото моренце(поради липса на такова в 'китна' София.
5. Познавам големи маняци софиянци, познавам и пълни боклуци. И свестни кифли софиянки познавам, курви пълни познавам тоже.
6. София не е кой знае к'во. Примерно града в който съм роден аз, милион и половина население, но на някои карти не го изобразяват даже, и се води за не толкова голям град... та така София не е кой знае какво.
7. София има много по-големи проблеми от "провинцията". И жалкото е че голяма част от тях остават не разрешени.
---------------
По темата.
Сега ми кажете че една "селска курва", ако има избор между грозен беден софиянец, и красив, богат бургазлия примерно... би избрала софиянеца? Хм, не ми се вярва. Курви има навсякъде. Тъпанари също. Време е софиянци да спрат да се мислят за нещо повече от другите... крайно време е!

PS: Не може да се каже точно че имам корени където и да е в БГ, роден съм в Киров, Централна Русия. В момента живея в Бургас.
PS[2]: Съжалявам ако поста е станал много голям... ама вече ми писна от този проблем. Време е това да спре.
i az sam na sa6toto mnenie, samo 4akat da doide lqtoto i "ke otim na moreto"!!!! napravo ne izd1rjat! i mn mrazq nqkoi den sled rabota kato otida na plaj s nqkoq priqtelka i kato po4nat da ni se lqpat nqkvi gadni 6opi. po4vat ot4aqni opiti za svalki ot roda na " e pa az sam ot sofiqta!"mi bqgai si v gadnoto selo ve! ko prai6 tuka???? 4estno i tova mi se e slu4valo. kvo pove4e da si govorim? do6al v grada mi i prodaljava da se pravi na vajen.nz kakvo pove4e da kaja.....

ultra
05-05-2007, 08:51
Глупава тема.
Не харесвам софианци с тяхното завидно самочувствие.
Имат хубав нощен живот,но като цяло града,опс..столицата е доста сива и мрачна.Повече би те отблъснало,отколкото да те привлече като град и място за живеене.
Живея в малък град,но не ми пречи да пътувам редовно и да имам наблюдения върху нещата.Любимия ми град е Пловдив и би било мн хубаво,ако той беше столица на Бг по простата причина,че е мн по-красив като град и обстановка.В подобен случай София щеше да си е едно провинциално градче с хора,които говорят някакво подобие на български език.

kukli4ka__
05-05-2007, 08:55
Глупава тема.
Имат хубав нощен живот,но като цяло града,опс..столицата е доста сива и мрачна.Повече би те отблъснало,отколкото да те привлече като град и място за живеене.
Живея в малък град,но не ми пречи да пътувам редовно и да имам наблюдения върху нещата.Любимия ми град е Пловдив и би било мн хубаво,ако той беше столица на Бг по простата причина,че е мн по-красив като град и обстановка.В подобен случай София щеше да си е едно провициално градче с хора,които говорят някакво подобие на български език.
напълно съм съгласна!Софиянци имат прекалено голямо самочувствие,което е без покритие,а на всичкото отгоре в петък всички си отиват в провинцията,ама иначе били от столицата :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

air_J
05-05-2007, 11:39
Абсолютно вярно е, че селските курви, когато стъпят в столицата и се отварят здраво към ебишлика (ако и от преди това не са отворени към него). Предпочитат да шибат софиянци, или пловдивчани, варненци. Останалите са втора категория (най-много за предпочитане са софиянците, това е извън всякакво съмнение). Веднага ще обясня и защо е така. На повече от 80% от хората, учещи в София, но с местожителство и родно място провинцията мечтата им е след като завършат да останат да работят и да се реализират в столицата. Оттам и курвите понеже имат ограничен потенциал за развитие и по-далеч от сервитьорки в Студентски град не могат да стигнат, та затова се оглеждат за богати софиянци (в краен случай варненци, или пловдивчани). Предмство е, ако имаш кола, произведена след 2000 година и ако живееш в по-централен квартал, а не в Люлин, Овча купел, Обеля, Надежда и останалите квартали от софийската покрайнина. Отделно, немалко студентки са пратени в София не само да учат, но и да се оглеждат за нещо по-така, или казано по друг начин - да си уредят живота. По-добре да вържат някой софиянец и да не плащат квартира, отколкото после като почнат някаква работа да се налага да плащат луди пари за спането си. Първата им работа като дойдат в София и хванат софиянеца, е да направят и невъзможното да заживеят при него и да не плащат квартира, или общежитие. Втората им работа е час по-скоро да му завъртят главата, за да могат да имат нещо твърдо, а паралелно с това да се оглеждат за нещо по-добро. Третата им работа е, ако не си намерят нещо по-добро да забременеят от софиянеца и да му родят дете (деца). Четвъртата им работа е на всяка цена да го вържат не само с дете, но и с брак (третата и четвъртата работа могат и да разменят местатата си, тоест първо да го вържат с брак, а после с дете). След тези 4 стъпки мечтата за излизане от провинцията и перспектива за живот в София е изпълнена, а оттам нататък - каквото сабя покаже. :-({|=

05-05-2007, 12:10
foxyto da ti go turq v malkata pi4ka!KVO LAESH VARNENSKA KURVO i ti kato doidesh v sofiq she se ebesh kato razprana - samo i samo da se doberesh do biad,sincity ili chervilo!FUCK OFF SELQNI PROSTI

black_heart
05-05-2007, 14:36
Em 4e kvo,az sam ot Pernik,a za tova "kitno" grad4e legendi se nosqt i vapreki tova...az mu se radvam i ne se sramuvam.6to za glupost e da te e sram da si kaje6 ot kade si?Tva da ne e srednovekovieto i vsi4ki da sa sas sinq krav.Qvno sega e mn "prestijno" da si ot sofiq...gluposti na tarkaleta.
Moito grad4e moje da si e mrasno,propadnalo,kakvoto i da bilo i si e moe.A tva 4e polovin Sofiq se prenese tuk 6tot se stiga po barzo do centara i otkolkoto ot nqkoe ot krainite geta na SofiqTa e dr.tema na razgovor.

black_heart
05-05-2007, 14:38
foxyto da ti go turq v malkata pi4ka!KVO LAESH VARNENSKA KURVO i ti kato doidesh v sofiq she se ebesh kato razprana - samo i samo da se doberesh do biad,sincity ili chervilo!FUCK OFF SELQNI PROSTI
btw. bila sam v biad i ne me nakefi,za sin siti az selqnkata stanah svidetelka kak edin "naturalen sofianec" sedna na obqd v lobi bara na sin sitito i si pora4a 6kembe 4orba s 2 filiiki hlqb...Da ti gi imam i skapite zavedeniq.Moje da sam provincialistka(na celi 30 km ot skapata vi stolica) i sigurno sam vidqla pove4e svqt ot tebe,"grajdan4e"

mnogomili4kata-sf
05-05-2007, 14:53
Мдааа, така се знае. Ама то не е само за "провинциалистките" в Студентски град, ама най- вече. Дето казват да имаш 10 лв. в джоба, да имаш кола и апартамент (макар на мама и на тати, с които и живееш)- вече са твои повечето. А според един познат на сестра ми дори да нямаш мотор, а само каска и яке- ела гледай шоу! Лепят се на богато.

05-05-2007, 15:17
blackheart az za razlika ot tebe se voza v 4istak nova A6 i moga da qm shkembe 4orba i vuv vatikana, a ti vinagi she si ostanesh selqnka na 30km ot sofiq, osudena cql jivot da lapa patlacite na golfadjiite.4upkata

malka_sladuranka
05-05-2007, 16:37
Глупава тема.
Живея в малък град,но не ми пречи да пътувам редовно и да имам наблюдения върху нещата.Любимия ми град е Пловдив и би било мн хубаво,ако той беше столица на Бг по простата причина,че е мн по-красив като град и обстановка.В подобен случай София щеше да си е едно провициално градче с хора,които говорят някакво подобие на български език.
напълно съм съгласна!Софиянци имат прекалено голямо самочувствие,което е без покритие,а на всичкото отгоре в петък всички си отиват в провинцията,ама иначе били от столицата :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Това самочувствие аз лично съм го забелязала при тези новодошлите, които се пишат за софиянци и ги е срам да си кажат родния град. :smt012 Което ми се вижда глупаво. Човек не се оценява по това къде е роден, а по постъпките му, умствения му багай и така нататък.. Пък и не виждам нищо срамно да си роден в малък град.. :-s

black_heart
05-05-2007, 20:49
oh gosta,qj ako ne vav vatikana,a v skuta na papata skapanata 6kembe 4orba,tova ne te pravi pove4e 4ovek ot men.A A6-cata moje6 da si q.....gledka6 v garaja sofiiski.No 6te si ostane6 bokluk nezavisimo kade qde6-v London,Parij,Vatikana ili v PREskapata ti Sofiq.Da ti e sladko!
Az,selqnkata,6te si traikam.

Glezanka
05-06-2007, 08:33
Ws zawisi ot choweka,nqkoi kato widqt poweche swqt i stawat po-ebliwi ... Wse pak diskoteka u tehnoto selo moje da nema. :P Ne e wajno otkyde e chowek,wajna e psihikata i uma mu :)

ultra
05-06-2007, 12:41
Абсолютно вярно е, че селските курви, когато стъпят в столицата и се отварят здраво към ебишлика (ако и от преди това не са отворени към него). Предпочитат да шибат софиянци, или пловдивчани, варненци. Останалите са втора категория (най-много за предпочитане са софиянците, това е извън всякакво съмнение). Веднага ще обясня и защо е така. На повече от 80% от хората, учещи в София, но с местожителство и родно място провинцията мечтата им е след като завършат да останат да работят и да се реализират в столицата. Оттам и курвите понеже имат ограничен потенциал за развитие и по-далеч от сервитьорки в Студентски град не могат да стигнат, та затова се оглеждат за богати софиянци (в краен случай варненци, или пловдивчани). Предмство е, ако имаш кола, произведена след 2000 година и ако живееш в по-централен квартал, а не в Люлин, Овча купел, Обеля, Надежда и останалите квартали от софийската покрайнина. Отделно, немалко студентки са пратени в София не само да учат, но и да се оглеждат за нещо по-така, или казано по друг начин - да си уредят живота. По-добре да вържат някой софиянец и да не плащат квартира, отколкото после като почнат някаква работа да се налага да плащат луди пари за спането си. Първата им работа като дойдат в София и хванат софиянеца, е да направят и невъзможното да заживеят при него и да не плащат квартира, или общежитие. Втората им работа е час по-скоро да му завъртят главата, за да могат да имат нещо твърдо, а паралелно с това да се оглеждат за нещо по-добро. Третата им работа е, ако не си намерят нещо по-добро да забременеят от софиянеца и да му родят дете (деца). Четвъртата им работа е на всяка цена да го вържат не само с дете, но и с брак (третата и четвъртата работа могат и да разменят местатата си, тоест първо да го вържат с брак, а после с дете). След тези 4 стъпки мечтата за излизане от провинцията и перспектива за живот в София е изпълнена, а оттам нататък - каквото сабя покаже. :-({|=

Ако погледнеш реално това не се отнася само за провинциалистките в Студ.град.Така е по принцип навсякъде в Бг.Било да учиш във Варна или Бургас...Все същото е положението.По-натрапчиво е изразено в София,защото студентите са доста повече от където и да е другаде.
Скоро си приказвах с един приятел софианец(малкото,които не се гордеят,че са от там) и ми сподели с тъга,че софианки са прекалено повърхностни и че нямаш ли кола,въобще няма да те погледнат [-( .

Evalain
05-06-2007, 13:41
Накратко, тъпаци!
тъй като сте толкова зле ...такива сте мижитурки недодялани и коне с капаци ще ви кажа няколко истинки ...защото явно по-друг начин няма как да се справи човек с дебелокожото ви мислене... сега сте такива мрънкала ...представям си ви след 40 години ...СЪРДИТИ СТАРЧЕТА ТАКИВА -СНОБИ СКАПАНИ!
Значи, тъй като половината от вас....мислят, че света е плоскост с 2 равнини ...ще ви кажа, че България не е на световен статут да се дели на провинции...разбирам да имаме 40 00000 000000 000000 декара гори и необитаемост ...но не е така!
Цялата ни държава е една плюнка, която не стига и за голф игрище....В торонто дори не се водят такива спорове за гръцкия квартал както вие водите за провинциалистките и така наречените софиянки! Начукайте си го, защото България е по-малка от един средно статистически град, шибаняци недъгави!
Ходете се избийте, че квартал Пловдив дошъл малко в квартал софия за да се почука с нови хора...
Квартал Варна пък на своя страна стои и гледа ...и накрая излиза, че всичките квартали се събрали във Велико Търново на съвет и решили да си изберат официална норма за правопис и правоговор И НЕКА ОБЕДИНИМ КВАРТАЛИТЕ НА ГРАД БЪЛГАРИЯ ...рекли те...
и 100 години по-късно пъпчивите теенове от Квартал София нападат останалит квартали немили недраги ...ахахахахахах
айде бе!
идиоти ..жалки и смешни сте ми просто!
If you ever try and pull that shit infront of someone who has seen the world or atleast a bit of it ...HE'LL LAUGH AT YOU IN YOUR FUCKIN' FACE...

air_J
05-06-2007, 13:58
Най-ясно изразено е в София, не защото има най-много студенти, а защото най-много хора (в частност момичета) драпат за там. :-({|=

Evalain
05-06-2007, 14:04
докато не вземете да не се делите на софиянци и провинциалисти ...таз псевдо държава псевдо стредностат. град..няма да се оправи!

05-06-2007, 14:06

1.во не съм от софия
2.ро от Пловдив съм
Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рияХах,поне поясняваи защото коментара по-горе беше моят :oops: \/ PeacE от Пловдив :-DЩо е майна все е ЛАЙНА :-D :-D

05-06-2007, 14:09
ot sofiq sum i znam 4e ot tuk po golemo selo NQMA!!! predpo4itam da jiveq v nekuf maluk spokoen grad otkolkoto tuka :smt011

krizbeto_zleto
05-06-2007, 16:12
pa da momi4etata iskat da ostanat da jiveqt v sf zatva si trajat maj ot sf / tva vaji li za selqnite ili fr ti nz

столичани мойту дица
05-06-2007, 16:50
О да така е!!! Селянките като налазят равното софийско поле и стъпят на центъро и всичко що мърда ебaт здраво!!! Много са е6ливи особено ония дека сборуват на меко и само сакат да седат на твърдо :-D

WaKo
05-06-2007, 16:51
Обаче като ви гледам всички си говорите наизуст, а половината от вас сигурно дори не знаят как да стигнат до Студентски град от любимите си Люлин, Надежда, Обеля, Подуене, Дружба и т.н. ( Младост не ги пиша, защото те са наблизо :) ) Някой бил чул от приятел, който чул от негов познат, че да дойдеш с колата в Студентски град и си забил 15 мацки, селянки при това, защото не били от София... Абе вие чувате ли се какво говорите? Сигурно съм единствения тук, който има идея за какво става дума в Студентски град, защото живея там. И точно заради това мога да ви кажа, че точно така наречените селянки най-малко се връзват на номера с колата, дрешките и т.н., а точно големите гражданки от София, които са дошли точно с тая цел да изпият по една кола в Марсилията или Инфинити се лепят на първото мутренско синче дошло с колата на лов точно за такива тъпи путки, които се мислят за голяма работа като са от София, нищо че мама и тате са от някоя дълбока провинция и точно те понеже имат тоя комплекс драпат да се доберат до някой, който да ги отведе на някое фешън заведение из центъра, ама да ги черпи, че те не могат да си позволят да пият и едно пиене там.
Да не говорим на какво присъствах скоро - бях отишъл до един приятел в Люлин да поиграем малко баскетбол и играехме с едни момчета на по 17-18 години - единия пита моя човек - ти къде учиш - той в - в Университета, а оня - а тя и сестра ми там учи - това някъде в Овча купел беше нали? Представяте ли си, че тоя е на 17 години, уж роден в София, а дори не знае къде е Университета, защото не е излязъл от Люлин толкова години.
А че в Студентски град е лесно да си намериш момиче за секс - лесно е. Но това не е, защото "тъпите селянки" се чудят с кой да се наебат, а защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота. Не искам да ме разбират погрешно - далеч съм от спора софиянци и провинциалисти - познавам и много свестни софиянци и двойно повече свестни хора от други места, както също толкова боклуци от най-различни места. А пък и тоя спор за София и провинция ги интересува най-вече хората, които изобщо не са от София и това поради незнайни причини ги комплексира. Истинските софиянци, които са в София от няколко поколения изобщо не ти говорят за тия работи.

мякащото
05-06-2007, 16:56
WaKo, ама то изброените там Люлин...Младост... тва са си села, в тях живеят селяни, пасат се кози, овци и говеда. Разликата с централната градска час до преди години беше огромна. В последно време селяни от Тутракан и Харманли заеха центъра, а истинските софиянци отдавна живеят по Париж, Лондон, Ню Йорк и т.н. То целата държава свестните хора се изнесоха, останаха единици нормални, а паплачта се нанизва по всички градове, села и паланки. Е тва е реалната картинка, нема кво да си говорим.

`Death`Whore``
05-06-2007, 18:55
С удоволствие бих живяла извън София, спокойно и красиво е - в София извън парковете дървета фактически няма. Но ще ми липсва тъпия град...

София не е с нищо повече от останалите градове. И софиянци - също. Стига глупости. Обаче както софиянци не са прави да гледат отвисоко на хората от провинцията, така и несофиянците не трябва да гоо правят.

Бтв, всъщност София не е толкова лош град - 3 километра парк не е малко...а не е 1.

ultra
05-06-2007, 19:33
О да така е!!! Селянките като налазят равното софийско поле и стъпят на центъро и всичко що мърда ебaт здраво!!! Много са е6ливи особено ония дека сборуват на меко и само сакат да седат на твърдо :-D
Аз май съм единствената "селянка",която не иска да учи в Сф,нито пък да живее там. :smt005 :smt005 блях
air_J: не се изразих правилно,
WaKo го е написал "защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота."
В интерес на истината има момичета,които са си в началото задръстенички и след това се "отварят" и разбират аджеба за какво става въпрос.Има и друг вид момичета-били са си курволяк и във родния си град,такива ще си останат и в студентски...
Струва ми се всичко твърде относително...
Скоро четох нещо интересно...С това темпо,с което се разраства Пловдив в посока на запад,след 100 години щяла да стигне София. :-k :lol:

ultras:)
05-07-2007, 15:24
Аз май съм единствената селянка

Не си единствената селянка, но си най-голямата :)

ultra
05-07-2007, 20:15
Аз май съм единствената селянка

Не си единствената селянка, но си най-голямата :)

Много точно !

УЛТРАС :twisted:

ПП ахха тая е с ник ултра ,ти УЛТРАС ,аз ЕМО УЛТРАС :lol:

Яжте ми селския задник дето е на снимката :smt005 :smt005 :smt005

Шибаняци. :smt098 :smt098 :smt098

machoka
05-08-2007, 12:08
Еми не знам, на такива като теб сигурно само 'селянките' връзват : )

Нищо, има време, ще пораснеш )

т. 11.