View Full Version : Kajetee mii :(
malka`sladkaaaa
05-04-2007, 16:27
zdraveite mili4ki teen4eta
zna4i s priqtelq mi pravim seks ot 1-2 meseca toi mi e parviq i go pravim bez prezervativ (pls bez komentari)
i nali toi si svar6va tva onova i se bar6e tam ot sperma ama az pak ne se bar6a nikoi pat i na skoro pravihme seks v kolata na edin negov fr i toi si svar6i tam i po men nqma6e kapka sperma nito ni6to i toi se bar6e a az seda i go gledam i toi me pita " nqma li da izpolzva6 i ti karpi4ka" i az mu kazah "ne" i toi ni6to ne kaza no mi stana nqkkvo mnogo tapo :(
a i iskam nqkoi pat da se bar6a no me e sram ot nego da me gleda kak se bar6a otdolo :(
ta vaprosa mi e vie vinagi li se bar6ite ? 6toto i mi stana neudobno vapreki 4e mi e gadje
И хубу де нали сте гаджета.. как може да те е исрам от него?? :smt017
`Death`Whore``
05-04-2007, 16:30
А ти от какво ще се бършеш?
Ааа и ние с приятелката ми сме го правили тоя номер със срама :) А по темата... ми хвани се обърни на другата страна \:D/
JoeBanana
05-04-2007, 17:19
кажи му "моля те, затвори очички, защото сега трябва да се избърша там дето чуркам и не искам да ми гледаш карантиите и собствената ни слуз"
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Schnitzer
05-04-2007, 17:25
Че кво толкова ви е срам бе сичките?Не ти е виждал путката ли? :roll:
Stefityyy
05-04-2007, 17:26
"Seizure of Power" точен и ясен ! :wink:
krem4et0
05-04-2007, 17:44
не ме е срам да се обърша или изкъпя. даже той си ме бърши и къпе ако свърши върху тялото ми.
mi kvo tolkoz ima da se iztrie6 putkata pred nego,vse pak i toi si tie pi6kata pred teb?zna4i te sram dase trie6,a da se ebe6-ne? :shock:
ti do sq si se 4ukala s nego, posle q bilo sram da se izb1r6e!!!!! tova dokazva kolko si nezrqla o6te. ot kakvo te e sram ne moga da razbera az. napravo me izumqvate! predi malko 4etoh za nqk1v deto averkarta mu go hvanala dokat sere i vzeli 4e sk1sali zaradi tova ](*,) ](*,) ](*,) a po vaprosa s b1rsaneto. ne samo 4e se b1r6a sled sex (kogato svar6i v men de) ami i absolutno vseki p1t se miq ili si vzimam du6! to tova e zadaljitelno sled sex!!! vie ako minavate samo s nqkva si k1rpi4ka..... no comment...
Ми, кашираш се някъде и жик-так :mrgreen:
krem4et0
05-04-2007, 18:45
Аз след секс не се мия. не смятам, че сексът е нещо мръсно. Естествено, ако има сперма се почиства, ама ако е било с презерватив изобщо не ме бърка.
Аз след секс не се мия. не смятам, че сексът е нещо мръсно. Естествено, ако има сперма се почиства, ама ако е било с презерватив изобщо не ме бърка.
Да, и аз съм така. :)
_LaDy_NigHT_
05-04-2007, 19:32
e i az ne se miq... no nz zashto vinagi hodq da pisham no s prezervativ i az ne vijdam zashto AZ da se miq
toi vinagi se mie.. az ne
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 20:14
кажи му "моля те, затвори очички, защото сега трябва да се избърша там дето чуркам и не искам да ми гледаш карантиите и собствената ни слуз"
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
к1рти, etc..