View Full Version : аз и секса-въпрос към вас
mari6ka_lita
05-04-2007, 17:56
Моята работа е такава сега.Аз съм на 14 а приятелят ми е на 15 и е правил секс вече 6 пъти а аз съм си още детствена и сега той ме попита дали искам да го направим заедно и чака моя отговор.
Обаче аз незнам какво да му отговоря.А много се обичаме.
Затова ви питам ако бяхте на мое място какво щяхте да направите?
Кажете ми и аз да постъпя така,че съм доста объркана
`Death`Whore``
05-04-2007, 17:58
Щом се чудиш, значи не го прави. А и ти очевидно не искаш да правиш секс.
JoeBanana
05-04-2007, 17:59
Моята работа е такава сега.Аз съм на 14 а приятелят ми е на 15 и е правил секс вече 6 пъти а аз съм си още детствена и сега той ме попита дали искам да го направим заедно и чака моя отговор.
я, най-добре нищо не прави, че съвсем ще се объркаш http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
дръжте се за ръце и чакай да се изняснат мислите (след някой друг месец, година)http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
krem4et0
05-04-2007, 18:00
Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли?
Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли? :smt023
мацка от класа
05-04-2007, 18:12
Дребно си,мен да питаш . Ама то никой не се интересува вече от възраст...смисъл ти ако искаш да го направиш,няма кой да те спре...но ме съмнява да си много уверена в това,защото на 14 още не знаеш на кой свят си,ама айде...
Violenza
05-04-2007, 18:13
Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли?
Ех... како, не си интересна. :wink:
Schnitzer
05-04-2007, 18:15
Като за начало си легни да поспиш-стана вече 9 часа и е време за сън за малките момиченца. След 2-3 годинки се замисли и за секс, става ли?Много си лоша днес :?
Айде стига деее..... Ти не знаеш тук питаш.... Е, като питаш поне ни послушай и чакай поне по биология да изучите женската полова система ;)
`Death`Whore``
05-04-2007, 18:17
Не е интересна, защото е скучната голяма моралистка, която не разбира младото поколение.
alkobalko
05-04-2007, 18:18
По мое мнение не си готова да правиш секс, щом питаш нас. Рано ти е още, изчакай малко и след някоя друга годинка помисли за секс.
krem4et0
05-04-2007, 18:24
Не е интересна, защото е скучната голяма моралистка, която не разбира младото поколение.
Ами то във всяко царство си има шут. Аз не сам най-голямата моралистка на света, ама във вашите очи явно съм като излязла от 19-ти век. Ама и такива трябва да има да е интересно :lol:
Violenza
05-04-2007, 18:30
Ами то във всяко царство си има шут. Аз не сам най-голямата моралистка на света, ама във вашите очи явно съм като излязла от 19-ти век. Ама и такива трябва да има да е интересно :lol:
Бе чак от 19 не, но преиграваш доста...
И не приемаш други гледни точки.
Някак си.. не си естествена... казваш това, което ИСКАШ да мислиш, а не това, което мислиш...
krem4et0
05-04-2007, 18:42
Lady Death-не ме познаваш и не ме коментирай. Аз казвам това, което наистина мисля и чувствам. Ако ме познаваше добре щеше да разбереш, че съм искрена и съвсем не преигравам. наистина мисля, че на 14 е малко момиче, че трябва да мисли за други неща, а не за секс. Друг е въпросът какво мислиш ти. но моля ти се не коментирай моята особа след като не се познаваме.
Да, сама си го каза деТствена си. Марш в леглото.
tuka malkite stanali golemi razbira4i, a? est 4e avtorkata na temata e malka za sex! kato vi govori nqkoi po-golqm ot vas bi trqbvalo da vzimate primer,6toto ima pove4e opit. p1k vie go priemate kato ukor. tolkova ste elementarni.....
Да, сама си го каза деТствена си. Марш в леглото.
ahahahahah kefi6 :) =D> :smt023
Честно казано трябва да изчакаш още малко и наистина трябва да го искаш, а не само, защото той го е направил и ти е предложил.
Violenza
05-04-2007, 19:04
Lady Death-не ме познаваш и не ме коментирай. Аз казвам това, което наистина мисля и чувствам. Ако ме познаваше добре щеше да разбереш, че съм искрена и съвсем не преигравам. наистина мисля, че на 14 е малко момиче, че трябва да мисли за други неща, а не за секс. Друг е въпросът какво мислиш ти. но моля ти се не коментирай моята особа след като не се познаваме.
Не те коментирам, казвам мнението си.
Може и да греша, съжалявам.
По темата - не съм казала, че на 14 е голяма за секс... личи си, че не е готова. В това подкрепям мнението ти.
според мен моми4ето се страхува да не е поредната бройка..... пък незнам тя си решава кога да започне да води полов живот.. в наши дни и 12-годишни ве4е с е*ат... лично познавам 2 моми4ета..... а ти по добре не го прави изчакаи малко и гогато наистина си сигурна и иска6 да го направи6 тогава действай, а не да се колебае6..... не преви гре6ки да не съжалява6 ;)
danitoo666
05-04-2007, 19:07
ти сама трябва да решиш дали искаш да го направиш и дали изобщо си готова.така че сама трябва да решиш!!!!!
KyKJlu4KaAa
05-04-2007, 19:13
momi4e na 14 godini da ne iska sex.. #-o em ako ne ti se pravi.ako ne se 4yvstvash gotova ne go pravi..!!!!!!
mari6ka_lita
05-05-2007, 06:52
Ами вижте сега аз пак го искам но не съм сигурна дали сега да го направя докато съм на 14 или след 2-3 години
malka si za sex,ne moje6 li da go razbere6. malka si ne samo za fizi4eskiq akt, no i za otno6eniqta s partniora ti.ima mn otgovornosti koito o6te ne razbira6. sled vreme ima golqma veroqtnost da stane6 kurva. ili pone moite nabludeniq sa takiva. kato bqh malka (na tvoita v1zrast) moite "gotini" sau4eni4ki deto po4naha ot togava sega nqma da ti kazvam kakvi sa. dosta narod sa zadovolili. 6toto kato si mal1k si misli6 4e sveta e tvoi i pravi6 golemi gluposti. a i ne samo sau4eni4kite mi, i v momenta se slu4vat takiva ne6ta pred o4ite mi. po4vat ot malki i posle nqma spirane.iz4akai malko o6te da uzree6 psihi4eski za tova. nz nqkoi moje da si pomisli 4e se praq na golqma rabota,no az prosti si kazvam mnenieto i tova koeto sam vidqla....
mari6ka_lita
05-05-2007, 09:17
добре
тебе ши послушам за отговорът ти
Violenza
05-05-2007, 10:03
добре
тебе ши послушам за отговорът ти
#-o
За пунктуация да не говорим...
Научи се да пишеш, на 14 си станала...
sun_flower
05-05-2007, 10:42
Tova,4e priqtelqt ti go e pravil 6 ili kolkoto tam puti,ne ozna4ava,4e trqbva da legne6 s nego,sled kato te e popital.A az da te pitam: vie ot kolko vreme hodite?6tom toi e na 15 i go e pravil,qvno ne samo s edno momi4e,sigurno ne hodite ot mnogo vreme.Ne se tormozi po tozi vupros za sexa,toi 6te si doide,nqma smisul da izburzva6,za6toto naistina nqma da osuznae6 tova koeto si napravila,taka,kakto bi go osuznala na po-zrqla vuzrast.Izjivei si pulnocenno detsvoto,za6toto posle 6te go tursi6,no nqma da ti se vurne :wink:
krasavi4kata
05-05-2007, 10:50
vij skypa napravi go ako iska6 i go obi4a6.I nikoi ama nikoi ne moje da kaje 4e si malka za6toto samo ti moje6 da kaje6 dali si gotova za tazi vajna kra4ka.Pomisli si dobre uzrqla li si i ako misli6 4e otg e da go napravi.No VNIMAVAITE nali ne iska6 da kara6 detska koli4ka sled 9 meseca.Aide i uspeh. :-)
mari6ka_lita
05-05-2007, 18:18
Абе вие за правописа ми не му мислете
Както си искам така ще пиша думите :smt014
Абе вие за правописа ми не му мислете
Както си искам така ще пиша думите :smt014
Пак грешка - както можеш, така ще пишеш ](*,)
Но нали си детствена, има време да го научиш :wink:
Земи първо се изучи, па после се еби,
това е мойто мнение разбираш ме нали?
:)
q stiga s toq sex na 14? za kvo ti e?? Da ne te zareje li? :smt017 Ili prosto 6tot tva e ne6to interesno i novo, koeto predivikva v teb kakvi li ne misli.....^te te bodne i kvo?Izob6to nqma da mu useti6 udivolstvieto ot sexa na taq vuzrast...trqbva da si dorasul ( na suznanie) i da priema6 sexa za ne6to suvsem normalno i da znae6 kak da dostavi6 udovolstvie i na sebe i si i na nego....Zamisli se nad tova :!:
Хахахах на 15 е, вече 6 пъти е правил секс и иска да те отвори, защото много те обичка :lol: :lol: :lol: :lol: Не усещаш ли нещо дето не е много наред тука, ако мога така заобиколно да попитам? :mrgreen:
Много ви благодаря за отговорите ,които ми дадох те и разбрах че не искате да го правя
И затова ще ви послушам.Малка съм за тая работа.Очевидно е че вие всичките които ми отговорихте на въпроса сте доста по-големи от мен и знаете подробно тая работа
Мерси още веднъж
coolbabyyy
05-06-2007, 14:09
e mani4ka si o6te,,a i toi sa6to edva li e gotov,,,samo na 15-izvinqvam se no edva li dori kura mu e porasnal.iz4akai o6te za da si naqsno,a i spored men parviq pat trqbva da e s 4ovek s pove4e opit.a i po-golqm.kogato naistina si sigurna i ne se nujdae6 da popita6 nqkoi go napravi!ima vreme vse pak
tin4eto91
05-06-2007, 19:56
TcTcCttct eh tazi mlade6.......mn mn barza!!!!
Да разбира се че ще ви послушам.
100% съм сигурна че сте поне на 17-18 че и по-големи.
Много благодаря за съвети те които ми дадохте =D> :smt004 =D>
krem4et0
05-07-2007, 07:34
Аз лично след по-малко от месец правя 22.
`Death`Whore``
05-07-2007, 08:32
На коя дата си?
krem4et0
05-07-2007, 08:40
4 юни. А ти? не беше ли към края на май?
`Death`Whore``
05-07-2007, 08:51
Мда, 25-ти :smt006 :smt005
SweetDaNi
05-07-2007, 12:53
И аз си мисля, че не си готова още за секс, а и щом искаш мнението ни, значи не искаш да го правиш и по този начин се уверяваш още повече в това :D То когато му доиде времето ти ще го почувстваш и няма да питаш никой за това :wink: изчакай поне още годинка две, за да си наясно с това какво искаш :smt016
marina star
05-07-2007, 12:56
Щом се чудиш, значи не го прави. А и ти очевидно не искаш да правиш секс.
da,i az taka mislq
a i mn pati sam tvardqla 4e kogato stane6 gotova za sex nqma6 nujda da pita6 pravilno li e ili ne,6tom 4uvstva6 dori i malka nesigurnost zna4i prosto ne si gotova-no i e normalno samo na 14 si
mari6ka_lita
05-07-2007, 14:26
Това че хората не са такива за каквито се представят е вярно
ThePainIsReaL
05-07-2007, 17:28
Сама си прецени. Но знай, че НЕ си нито физически, нито психически готова за секс.
ABSOLUTme
05-08-2007, 01:05
ако искаш да го правиш,само за да е доволен - по-добре не.ако и на теб ти се иска-нямаше да ни питаш.пък и 14 години за мен все пак си остава доста ранна възраст за започване на сексуален живот.
още имаш мляко покрая на устата...секс ще ми правиш я шшшштттт. Дръж си краката затоврени
[-(
mari6ka_lita
05-08-2007, 14:21
Споко
Няма да го направя
Споко
Няма да го направя
а дано \:D/
после ще ти е в пъти по-хубаво от колкото сега ;)
GossipGirl89
05-08-2007, 14:47
Като гледам как се чудиш май май не си много готова за секс. А и ти самата си знаеш най-добре-нали казваш,че се обичате и т.н....недей пита нас,ние не ви знаев отношенията.Само ти сама можеш да прецениш искаш ли го или не. Но честно казано не смятам, че си готова щом се колебаеш дали го искаш. :roll: Когато наистина го желаеш то си идво отвътре и няма такива моменти "Ама вие как мислите, дали да го направя?"
Ако наистина се обичате не виждам защо не... Но явно самата ти не изгаряш от желание. И всъщност... Как можете да търсите чуждо мнение по такива въпроси?! Ако ти кажем да правиш оргия с още 40 човека ще го направиш ли? 8-[
За да правиш секс първо трябва да се научиш да бъдеш отговотен и самостоятелен....Много "малки" момичета подхождат доста лековерно към него...и или са разочаровани,или търят други последствия .Изчакаи няма за къде да бързаш...
A_Loving_Girl
05-08-2007, 15:27
Има още време,много ти е рано още!
Sexapilna_kukla
05-08-2007, 15:35
За да правиш секс първо трябва да се научиш да бъдеш отговотен и самостоятелен....Много "малки" момичета подхождат доста лековерно към него...и или са разочаровани,или търят други последствия .Изчакаи няма за къде да бързаш...
И аз съм на това мнение. Няма за къде да бързате, има време за всичко...
nelence7o
05-08-2007, 16:25
Има още време,много ти е рано още!
Съгласна съм...Всичко с времето си...И аз изчаках подходящия...и подходяшия момент...и сега съм много щаслива...
mari6ka_lita
05-10-2007, 13:03
Ще ви го кажа така
Мноо ме кефите хора
Много си еи обичкам :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
Риза,Джиза и Панталон
05-10-2007, 13:20
Пък задната прашка ти била унизителна, а?(В някоя друга тема се беше изказала). хехехе Потресена работа...
krem4et0
05-11-2007, 10:46
Пък задната прашка ти била унизителна, а?(В някоя друга тема се беше изказала). хехехе Потресена работа...
Имам си задръжки и принципи. те нямат нищо общо с възрастта-те са непреходни.