Влез

View Full Version : ei momcheta vqrno li e tova ?

Edna`Ot`Vsichki
05-04-2007, 20:53
Вярно ли е тове че като правите секс с момиче докато тя е в цикъл след това ви боли члена ??

05-04-2007, 20:56
Нещо не разбрах - какво искаш да чуеш?

Idiot40
05-04-2007, 21:02
I az ni6tu ne razbrah!

gPa3HuTeJl
05-04-2007, 21:04
I az ni6tu ne razbrah!

Е майка му де*а престанете да пишете само да си трупате мнения ... в1прос-а си е зададен кратко, точно и ясно..
К'во толко не му се разбира ?

Вярно ли е тове че като правите секс с момиче докато тя е в цикъл след това ви боли члена ??

По Темата : Не ми се е случвало но мисля, че не..

Idiot40
05-04-2007, 21:06
I az ni6tu ne razbrah!

Е майка му де*а престанете да пишете само да си трупате мнения ... в1прос-а си е зададен кратко, точно и ясно..

A we p0r vuo6te ne me int 4e si trupam mnenia we prosto kazvam 4e e tup vuprosa! Pff gledai si v tvoita panica zelka

Alex_f
05-04-2007, 21:13
I az ni6tu ne razbrah!

A we p0r vuo6te ne me int 4e si trupam mnenia we prosto kazvam 4e e tup vuprosa! Pff gledai si v tvoita panica zelka

ti puk si mnogo otvoren!i naistina nqma ne6to,koeto da ne se razbira ot vaprosa!

kogato az sam v cikal i go pravim,priqtelqt mi ne go e bolqlo sled tova-nikoga!

Yuna
05-04-2007, 22:08
Не мисля че може да те боли.. не виждам защо... :smt102

XXX_f
05-04-2007, 22:51
Не мисля че може да те боли.. не виждам защо... :smt102

PL4YB0Y
05-04-2007, 22:53
Е КАК МОЖЕ,АКО ВКАРАШ В ИГРАТА ДА ИГРАЕ НА ДЕБЕЛО И НЕКОИ ДРУГ КАПАН ЗА МИШОЦИ ! АМА СЛАГАИ ПОВЕЧЕ СИРЕНЦЕ ! ХАХАХА

05-05-2007, 07:09
не, не е.
(първо, всяка жена между 14 и 45 е "в цикъл", но ти сигурно питаш за тази част от цикъкла, в който е налице менструална секреция)
Не, секса по време на менструация не е болезнен за ниито една от страните. това, че хиляди хора страдат от предразсъдъци в това отношение е съвсем друг въпрос.
в крайна сметка сексът в менструация не е по- "нехигиеничен" от аналния секс, стига да се вземат необходимите мерки (презерватив)
А за да се елиминира и нуждата от пране на кървави чаршафи- само под душа.

victoriq
05-05-2007, 07:44
Едва ли ще го боли [-X Може да се е случило на някой,може и да има и такова нещо,но едва ли ще стане отново,а и не е нужно да го правиш,докато си в цикъл...Е,ако мн искаш да пробваш,коя съм аз да ти казвам кво да правиш?!

bulgarche
05-05-2007, 08:32
Не виждам логика в това, а и не ми се е случвало

Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 14:12
Ами пак съм аз.. :smt006 и аз мислих че няма причина да боли но бивщия друго казваше :) Да обясня ... правихме го без презерватив (естествено под душа) и после ония мрънкаше че го боли.. и преди съм го правила докато съм била в цикъл, но за първи път чух от него че го боли .. и ми стана интересно и за това питам мъжете дали и тях ги боли или просто бившия е бил дефектен :smt005 :::

krizbeto_zleto
05-05-2007, 14:36
mno qsno 4e ne

Alex_f
05-05-2007, 16:37
Ами пак съм аз.. :smt006 и аз мислих че няма причина да боли но бивщия друго казваше :) Да обясня ... правихме го без презерватив (естествено под душа) и после ония мрънкаше че го боли.. и преди съм го правила докато съм била в цикъл, но за първи път чух от него че го боли .. и ми стана интересно и за това питам мъжете дали и тях ги боли или просто бившия е бил дефектен :smt005 :::
xaxa!e sigurno ne e defekten 4oveka,mi prosto e stanalo nqkakvo savpadenie,4e go e bolqlo.moje da ste go pravili po-burni4ko ili ne6to drugo,no dalboko se samnqvam,4e e ot tova!

Schnitzer
05-05-2007, 17:05
Е от кво ще го боли...?От това че се е хлъзгал по-добре благодарение на кръвта? :lol: :lol: Глупости