Влез

View Full Version : Какво мислите по тоя въпрос....???

ToChNaTa
05-05-2007, 10:39
Здравейте, аз съм на 13! Бях пиятелка с едно момче (ще го нарека Х) прегръщахме се, но не сме се целували! е само 1 път и то за кратко. На другия ден цялото даскало си мислеше, че сме гаджета!!! По чиновете пишеше, че ходя с него всички ме наричаха с неговото име. А това изобщо НЕ Е ВЯРНО! Исках да се оттърва от това момче и така и стана! Прегърнах се нарочно с едно друго момче (ще го нарека У) и така се оттървах от Х! И Х започна да ревнува. Обаче неискам да се върна никога при Х щото е отвратителен! Мисли за нещо повече от Бог, и си мисли, че е нещо повече от всички!
Кажете ми какво мислите по тоя въпрос!

sun_flower
05-05-2007, 10:44
Moeto mnenie,4e se zanimava6 s gluposti.Dnes si pregurnala edin,utre drug,za da se oturve6 ot purviq.Awe...,sorry,ma tova mi zvu4i mn tupo,nadqvam se da ne sum te zasegnala.

Tochnata
05-05-2007, 10:55
ne ne si me zasegnala s ni6to.....

DeXtRoFeR
05-05-2007, 10:58
К'фо мисля по въпроса ... :-k :-k :-k
Не виждам някакъв проблем в това :)
Само можеш да се изясниш за отношенията си с момчето X и това е ;)

iLoveChocolate
05-05-2007, 11:23
мми кажи му защо си се прегърнала с онова момче и му разкажи сичко каквото мислиш за него.

Sladkata_Nansi
05-05-2007, 11:39
Abe 6to triabva da dava6 obiasnenia na kogoto i da bilo. ](*,) Mili4ka, tva sa super tapi i nezna4itelni ne6ta, ama e normalno na 13 da te valnuva tova.Samo edno 6te ti kaja-NE obra6tai vnimanie na horskoto mnenie-koi kakvoto iska da govori ;) Ostavi gi da drankat.Pravi tova, koeto na teb ti e priatno.

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 11:39
Ами какво трябва да мислим?ЛАПЕШКИ ИСТОРИИ И ТЪПОТИИ! :smt019

otherworldly
05-05-2007, 12:10
Emi sorry 4e go kazvam ama tova sa bebeshki raboti! :D

Schnitzer
05-05-2007, 12:14
Ами какво трябва да мислим?ЛАПЕШКИ ИСТОРИИ И ТЪПОТИИ! :smt019 :smt023

maybelline
05-05-2007, 12:22
Хлапашка му работа...Какво да правиш ли?Ами порасни малко.

05-05-2007, 12:23
lele..... kakvi "seriozni" problemi imali horata.... :smt005

TheSoulOfDeath
05-05-2007, 12:25
X1/2=-b+\- koren ot D vurhu 2a - govori li ti ne6to tova mila sig ne e taka stoqt ne6tata i pri men po tvoq problem - nerazbiraem . koi kogo pregurnal koi kakvo po 4ina napisal bozee

05-05-2007, 12:28
Детски истории....я по-добре за са си гледай училището и детските филмчета, като пораснеш ше имаш много по-големи проблеми. Недей от са...

HopeLesss
05-05-2007, 12:46

Брей... ти сякаш не си била дете. Пффф хората забравят от къде са дошли..

По темата - щом не искаш да си с него, недей. Никой не може да те накара да правиш каквото и да било насила. А за това, че всички говорят... да не ти пука :wink:

Diamantcheto`na`Sheiha
05-05-2007, 13:09
Adski tapo!

maybelline
05-06-2007, 06:54

По темата - щом не искаш да си с него, недей. Никой не може да те накара да правиш каквото и да било насила. А за това, че всички говорят... да не ти пука :wink:

Аз съм била дете и докато бях дете се занимавах с ДЕТСКИ работи,не със гаджета и неща които не бяха за моята възраст.Момичето просто не бива да се занимава с неща за които така или иначе ще й дойде времето,но от самото й поведение (днес се прегърнала с един,утре с друг,да разкара първия и незнам си какво) е детско и личи,че още не й е време да има гадже.

И незнам дали забелязваш,но целият форум,без теб,споделяме едно мнение и не ми е ясно защо точно за моя пост се зачекна.Незнам ТИ на колко години си,но честно,не ми изглеждаш по-голяма от авторката.

HopeLesss
05-06-2007, 07:44

Аз съм била дете и докато бях дете се занимавах с ДЕТСКИ работи,не със гаджета и неща които не бяха за моята възраст.Момичето просто не бива да се занимава с неща за които така или иначе ще й дойде времето,но от самото й поведение (днес се прегърнала с един,утре с друг,да разкара първия и незнам си какво) е детско и личи,че още не й е време да има гадже.

И незнам дали забелязваш,но целият форум,без теб,споделяме едно мнение и не ми е ясно защо точно за моя пост се зачекна.Незнам ТИ на колко години си,но честно,не ми изглеждаш по-голяма от авторката.

Не съм се захванала с твоя пост, просто звучи глупаво да се нахвърляме върху някой, който е тръгва по онзи път, по който всички сме минали. На 13 години вече трябва да е в 7 клас. Мислиш ли, че е малка. Тя не е почнала да се ебе с тоз и оня, а просто търси съвет. Аз на 14 години за пръв път имах гадже и с това момче бяхме 2 години заедно и не мисля, че ми е било рано.

На 19 съм, това какво общо има... Може пък и да ми е детско мисленето, не се сърдя, всеки има право на мнение. Пък и се радвам, че ме подмладявате :wink:

Yuna
05-06-2007, 07:52
А това какво общо с раздела "Секс" ?

alkobalko
05-06-2007, 07:52
Tи не дължиш обяснение на никой. Щом искаш да се оттървеш от това момче, просто отиди и му го кажи директно.

katttto3
05-06-2007, 07:59
извинявай ако те засеган но тва е адски тъпо и са чисти детски работи.Дръжте се като големи хора бе

gore6to mace
05-06-2007, 11:39
А това какво общо с раздела "Секс" ?
да така е защо го обсъждаме тук?

maybelline
05-07-2007, 06:02
Не съм се захванала с твоя пост, просто звучи глупаво да се нахвърляме върху някой, който е тръгва по онзи път, по който всички сме минали. На 13 години вече трябва да е в 7 клас. Мислиш ли, че е малка. Тя не е почнала да се ебе с тоз и оня, а просто търси съвет. Аз на 14 години за пръв път имах гадже и с това момче бяхме 2 години заедно и не мисля, че ми е било рано.

На 19 съм, това какво общо има... Може пък и да ми е детско мисленето, не се сърдя, всеки има право на мнение. Пък и се радвам, че ме подмладявате :wink:

В 7 клас,да,мисля,че е малка за нещо по-сериозно от държане за ръката и целувки.И това,че е малка,не е лошо(даже толкова по-добре,така или иначе ще порасне,нека се радва малко и на това време) и не се 'нахвърлям' върху нея.Както ти каза,всеки има право на мнение,и моето мнение е,че поведението й си е детско за 13-годишна.Нормално е да търси съвет,но това да се прегръщаш с един,за да разкараш друг,после да се чудиш как да разкараш и двамата...и т.н. мисля че на 13 трябва да малко по-зряла.И аз съм била на 13,не мисли,че съм се родила и изведнъж съм станала на 16.Но моля те,не разбирай първоначалния ми пост като 'нахвърляне' върху нея(или когото и да било).Аз не се нахвърлям на хората,просто изразих своето мнение за ситуацията,както и всички останали във форума.Разбирам,че има хора които не са съгласни с мен,както има хора с които аз не съм съгласна,но нечие несъгласие трудно ще накара някой да си промени мнението.И все пак разгледах ситуацията и от твоята гледна точка - момичето расте,това са й първите 'любовни трепети',така да го кажем,и трябва да й дадем съвет.Разбирам защо мислиш така и не казвам че не си права - това си е съвсем вярно.Просто моята гледна точка акцентира на друг аспект от ситуацията.
Благодаря все пак,че отдели време да прочетеш и коментираш поста ми ;) Ти ми показа,че в някои отношения съм прозвучала по-грубо отколкото съм имала предвид и ще следя занапред да се изразявам по-ясно и мнението ми да не звучи като 'нахвърляне' :)

n03
05-07-2007, 11:27
Кажете ми какво мислите по тоя въпрос!
Ми прегърни се с трети, че да почне да ревнува и втория - малка си още, само на 13, ама принципно жените мнооого обичат да ги ревнуват, поне така съм забелязал :lol:

HopeLesss
05-07-2007, 14:58
maybelline, казваш, че на 13 е дете, а след това, че се държала детски. Нещо не мога да те разбера. В 7 клас не е много голяма, но не е и никак малка. Пък и като гледам днешното поколение, даже е много закъсняла. Ти си на 16 и не спадаш към тях, но със сигурност виждаш как на по 12-13 вече имат доста голям любовен, че и сексуален опит #-o

Пък и си права за едно - тя поиска съвет, а не оценка на държанието си - дали е детско или не :wink:

BabbyDoll
05-07-2007, 15:44
Detski im raboti...kato e typanar toq X kvo si tyrsila pri nego aide blyskai si glavata...pregyrnala go i ve4e hodqt...utre kato si legne s nego 6a gi ujenqt. =D>

CrazyInLove
05-07-2007, 16:08
Малка си още ще пораснеш :)

05-07-2007, 18:19
ok,razbiram 4e ti e gadno 6tom si napravila takava tema,spoko de , i az sam na 13 ,no i az smqtam 4e tva sa gluposti!e kvo pregarnala si si nekav tam i kvo?!a drugite hora ot daskaloto-kakav im e problema?!poznavam momi4eta na na6ite godini s mn po-golemi problemi(ako tova moje da se nare4e problem).ne im obra6tai vnimanie,sled vreme nikoi nqma da se zanimava s taq glupost :P

*b0gInQtA`na`SeXa*
05-16-2007, 13:04
pffff abe zaebi gi i dvamata ta da ne ti puka..... :-D

jony
05-16-2007, 13:13
(x+y)2=x2+2xy+y2

jjjjjj6363
05-16-2007, 13:25
ko na zanimvash otidi v razdel LUBOV

изгонена__от__рая
05-16-2007, 14:36

И аз така мисля :lol:

vikontiii
05-16-2007, 17:55
Нямаше нужда да казваш че си на 13 щото ние сами разбрахме че и ти и "х" и "у" и какво ли още не сте дестка градина :smt015

gafinka
05-16-2007, 17:59
malee horata po sveta kakvi problemi imat a vie ....dneska pregurnaal toq utre onq...vnimavai drugi den da ne pregurne6 onaq

Striker
05-16-2007, 18:02
Хахахаха....на тва ли ви учат в детската градина :-({|=

live2beCooL
05-16-2007, 22:00
offfff...........e taka stava kogato momi4etata samo re6avat razni uravneniq i nervanestva.........X,Y nekvi e takiva vijdat :D a ni6tu ne razbirat ot realniq jivot.........

t aZ that u r kissin'
05-17-2007, 07:36
aaaaa az znam o6te edna formula pf da vi e qd u2-v2=(u-v)2(u+v)2 :-D

05-17-2007, 09:54
И какъв е извода скъпи деца?! Бъдете факирки на свирките на 12 за да не правите лапешки истории на 13

*b0gInQtA`na`SeXa*
05-17-2007, 13:17
abe ostavi teq lape6ki istorii ne se pregru6taj zapo4vaj da se 4uka6.... :-D

glor4eto_
05-17-2007, 13:31
abe ne vijdam da e stanalo koi znae kakvo no moqt suvet e da ne pravi6 decki raboti ot sorta tva s mom4eto y prosto kato ne ti iznasq kazva6 na mom4eto x kakvoto misli6 i toi 6te te ostavi namira ne e nujno da zaburkva6 vsi4ki v daskalot,sega 6te iska6 da se oturve6 ot Y s Z i to stana.......

Violenza
05-17-2007, 13:35

Ох, како, како, по-добре си замълчи.

По темата - Е нали си се отървала от Х? Тогава какъв е проблема... нека си ревнува. :)