Влез

View Full Version : pomooooooooooo6t

krasavi4kata
05-05-2007, 11:05
Iskam da popitam ne6to koeto mn me interesuva i se nadqvam d ami pomognete.Zna4i ot nqkolko sedmici hodq s edno mom4e koeto e pravilo ve4e sex i kato se celuvame i me pregry6ta adski se vyzbujdam.No ne neznaq dali e pravilno da pravq sex s nego toi mi kazva 4e ne iska tova i e gotov da 4aka.Sega neznaq mn go iskam ma mnogo no dali e pravilno? Dali e pravilno da po4na da vodq sexyalen jivot na 15godini.4uvala sym 4e toi e mn nejen i tova o6te pove4e me podtikva kym silnoto jelanie da spq s nego.Molq vi pomognete mi.Sega imam nujda ot pomo6t da go napravq li ili ne??????

Adwokat
05-05-2007, 11:11
Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13.. :smt019

krasavi4kata
05-05-2007, 11:14
A ako me pomislqt za kurva?A vsy6tnost takava li 6te sym ako go napravq?

Adwokat
05-05-2007, 11:16
A ako me pomislqt za k***a?A vsy6tnost takava li 6te sym ako go napravq?

Zashto da te pomislqt za kurwa nali she budish samo s priqtelq si? , a ne s celiq grad? :smt017

krasavi4kata
05-05-2007, 11:19
Da, no vsi4ki kazvat 4e sym o6te malka za podobni udovolstviq.I mn blagodarq 4e se otnese seriozno kym moq problem.No o6te nz dali trqbva da go pravq drug e vyprosa 4e adski mn go iskam.

iLoveChocolate
05-05-2007, 11:20
ами той е нежен, знае как стават нещата, възбужда те, ти го искаш. нз какво повече търсиш. ако се смягаш достатъчно отговорна и голяма за да започнеш да водиш полов живот-давай. не можем ние да ти казваме-ние можем само да ти дадем съвети. решението си е лично твое. моето мнение е,че трябва да изчакаш още малко. все пак това са само няколко седмици. изчакай още малко, за да видиш дали наистина ще си заслужава той да ти е първия, дали можеш да лу се довериш.

Adwokat
05-05-2007, 11:20
Ako ne si gotowa ne go prawi ima lesno.. ti sama si precenqsh...

krasavi4kata
05-05-2007, 11:22
Mislq 4e sym gotova, no ako ne6to se obyrka i zabremeneq ili se zarazq ot ne6to?

Adwokat
05-05-2007, 11:24
xaxaxa ti za kondom ne si li chuvala.. puk za da se zarazish s neshto trqbva da e bolen priqtelq ti.. puk towa samo toi si znae..

krasavi4kata
05-05-2007, 11:27
predi nqkolko meseca edna priqtelka go napravi be6e s prezervativ no tq zabremenq i abortira ako i s men stane taka?Moje bi tova mi pre4i da go napravq.

LilitoO
05-05-2007, 11:28
Дори и да го направите не е нужно всички да знаят..това може да си остане само между вас двамата..така поне няма да се притесняваш за мнението на другите и ще си спокойна каквото и решение да вземеш :)

DeXtRoFeR
05-05-2007, 11:30
Оффффф... бе квото искаш прави бе !!!
Хората тука те съветват,а ти,ами ако стане това,ако стане онова... като не се чувстваш готова не го прави !!!Толкова ли е сложно ?

mid_get
05-05-2007, 11:33
Ами първо бих го поздравила, че не е с теб заради секса =D> :wink: Второ-няма нищо по-хубаво от това, когато двама души се оби4ат и си вярват, да се отдадат един на друг :-D А в твоя слу4ай :-k Ти сама казваш, че си готова да направиш тази кра4ка, тогава действай :!: :) Ама и с главата си, де :-$ :wink: А колкото до това, дали е прекалено рано, за да запо4не6 да води6 полов живот-ами не мисля, че някой е казал кога е подходящо да стане това, затова щом го оби4а6 и най-важното-вярваш му, аз не виждам никакъв проблем \:D/ Единственото нещо е само да не съжаляваш след това :-$ Ина4е ако се 4увстваш достатъ4но зряла и отговорна няма от какво да се притесняваш 8) Успех4ета :smt016

krasavi4kata
05-05-2007, 11:34
mersi mn za syvetite pomognahte mi.Naistina re6ih kvo 6te pravq.

Schnitzer
05-05-2007, 11:35
Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13.. :smt019Аве ае престанете с тия митове че тия дето правят секс на 13 са курви!Почвам да си мисля че не знаете значението на думата "курва".Когато правих секс с моята приятелка и тя беше на 13 и кво...?Само с мен си е и не се ебе с всеки които види,така че мълчете...! :evil:

bi6kotka
05-05-2007, 11:40
taka e prav si gotin ne e kyrva.kyrva e ako e spala s polovinata grad i vsi4ki znaqt.A tq e spala samo s teb a i krasavice 6tom go iska6 davai i az sym na 15 a sym go pravila.

gore6to mace
05-05-2007, 12:01
ami krasavi4ke vij sa ako toi te haresva i ako znae6 4e 6te byde nejen.Ako si sig 4e si gotova davai, ako ne6to se obyrka 6te se opravi6 ve4e si dostaty4no zrqla sama da se opravi6.Vzemete predpazni merki a ako se pritesnqva6 ot bolesti idete i si napravete testove da vidite dali ste zdravi toi 100% 6te doide za6toto ne e s teb zaradi sexa ti sama go kaza i li4no az iskam da se zapoznaq s mom4e koeto e gotovo da 4aka.

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 12:01
Направи го щом искаш!15 години е мн добре даже! :wink: Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига :wink:

jim_beam
05-05-2007, 12:13
6tom go iska6,zna4i da :wink:

Fusion
05-05-2007, 20:12
Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13.. :smt019Аве ае престанете с тия митове че тия дето правят секс на 13 са курви!Почвам да си мисля че не знаете значението на думата "курва".Когато правих секс с моята приятелка и тя беше на 13 и кво...?Само с мен си е и не се ебе с всеки които види,така че мълчете...! :evil:
Не че се заяждам ама от къде си сигурен, като запо4нете да сте едни такива сигурни ми става смешно :smt005 не че казвам дай сега всички да започнем да си мислим дали приятелките ни не се ебът и с още някой ама айде ти си знаеш

RhytmiX
05-05-2007, 20:18
smqtam 4e ti moje6 da preceni6 koga si gotova a i s vsi4kite tezi suveti...mislq 4e moje6 da vzeme6 pravilnoto za teb re6enie :wink:

JaklinA
05-05-2007, 20:24
ами щом имаш такова силно желание го направи и според мен няма да те помислят за курва

malkoto_kurve
05-05-2007, 20:36
Iskam da popitam ne6to koeto mn me interesuva i se nadqvam d ami pomognete.Zna4i ot nqkolko sedmici hodq s edno mom4e koeto e pravilo ve4e sex i kato se celuvame i me pregry6ta adski se vyzbujdam.No ne neznaq dali e pravilno da pravq sex s nego toi mi kazva 4e ne iska tova i e gotov da 4aka.Sega neznaq mn go iskam ma mnogo no dali e pravilno? Dali e pravilno da po4na da vodq sexyalen jivot na 15godini.4uvala sym 4e toi e mn nejen i tova o6te pove4e me podtikva kym silnoto jelanie da spq s nego.Molq vi pomognete mi.Sega imam nujda ot pomo6t da go napravq li ili ne??????

Яхвай коня мацка! :)

malkoto_kurve
05-05-2007, 20:38
Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13.. :smt019

На теб пък какъв ти е проблема на колко години хората правят секс. Като си толкова пълен с морал, стой си девствен още 20тина годинии.... Много ме дразните с тези коментари. Щом се чувстваш готов на 13 или 14 защо да не! Това че на някои не им се отдава възможност не значи че трябва да завиждат на другите! :smt019

Fusion
05-05-2007, 21:10

На теб пък какъв ти е проблема на колко години хората правят секс. Като си толкова пълен с морал, стой си девствен още 20тина годинии.... Много ме дразните с тези коментари. Щом се чувстваш готов на 13 или 14 защо да не! Това че на някои не им се отдава възможност не значи че трябва да завиждат на другите! :smt019
пфф кво пък си се раздразнила нормално е повечето момчета не им се ходи с пикли на по 12-13 години немога да ви разбера така пък едно момче на 13 не се е обадило че му се ебе. Човека си е прав на 15 е много по-добре.Тоя user "malkoto_kurve" сякаш ти отива :mrgreen:

malkoto_kurve
05-05-2007, 21:17

пфф кво пък си се раздразнила нормално е повечето момчета не им се ходи с пикли на по 12-13 години немога да ви разбера така пък едно момче на 13 не се е обадило че му се ебе. Човека си е прав на 15 е много по-добре.Тоя user "malkoto_kurve" сякаш ти отива :mrgreen:

и това го казва човек който сигурно с месеци не е правил секс ;) Нещо господин многознайко, мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат... може да ме наричаш пикла ама си постой на сухо и ще си промениш мнението... :lol:

Ariena
05-05-2007, 21:33
Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
И в случая не се пише "мене", а "мен"; не "моя", а "моят". Боже, на къде върви тоя свят? На 12 години си е лудост. Погледнато от психологична и физиологична гледна точка. Как ще се притесниш като не си наясно с живота.

мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат...
Първо се казва "може да съм", а не "мога да съм".
Второ: радвам се, че си си обогатила сексуалния репертоар. Дано си намерила време да си обогатиш и умствения багаж. В секса може и да си по-добра, но живота не е само секс. Надявам се, че ще намериш време да си припомниш (или научиш) българската граматика.

martinka_91
05-05-2007, 21:37
Не мисля, че има за какво да се завижда на 13-14 годишна еблива пикла? Само за репотацията могат да ти завиждат...колежките.

Сори за гадния коментар, ама...

05-06-2007, 02:22
Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
И в случая не се пише "мене", а "мен"; не "моя", а "моят". Боже, на къде върви тоя свят? На 12 години си е лудост. Погледнато от психологична и физиологична гледна точка. Как ще се притесниш като не си наясно с живота.

мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат...
Първо се казва "може да съм", а не "мога да съм".
Второ: радвам се, че си си обогатила сексуалния репертоар. Дано си намерила време да си обогатиш и умствения багаж. В секса може и да си по-добра, но живота не е само секс. Надявам се, че ще намериш време да си припомниш (или научиш) българската граматика.

Даааа, определено този форум се превърна в час по български език. Мога да ти преставя какво правиш посред нощ сама в леглото. Четеш си букварчето и учиш как се пише :lol: А за умствения ми багаж може да поспоря с теб. Само че ще ти кажа че факта че имам колкото момчета си поискам не значи че съм проста. Може да съм по разкрепостена но това няма нищо общо с мозъчния ми багаж. Но ти си стой влажна всяка вечер и си мисли че си невероятна, а на мен в работите не ми се бъркай :P

koalka
05-06-2007, 07:29
Щом питаш, значи още не си готова и се двоумиш.Изчакай да станеш готова и наистина да го искаш и тогава...