Влез

View Full Version : cvetna bremennost????

stresirana
05-05-2007, 11:45
Zdraveite.
Mnogo sam pritesnena predi 2 sedmici pravihme sex no bez prezervativ za 1 min moje i 2 i sled tova sas prezervativ toi kazva 4e ne se e izpusnal kato e bilo bez prezervativ.no vypreki tova zapo4nah da se pritesnqvam.Minstruaciqta mi doide navreme trae6e 5 dena kato 5-tiq den ima6e kato kafqva te4nost.to4no na sledva6tiq den ve4erta po4na da mi s epovra6ta da mi se vie svqt imah visoko kryvno i uskoren puls i cqlata treperih i imah visoko kryvno i uskoren puls.Na sledva6tiq den otidah na lekar i toi kaza 4e tova bilo nerven pristap i pri nego e normalno da ti se povra6ta.moje bi i da e taka 6ot priqtelq mi predi da mi stane taka zamina za 4ujbina za 1 sedmica.No vypreki tova ne se uspokoqvam.sled tova sutirn mi s epovra6ta a ponqkoga i ve4er i sam super nervna po4vam da treperqi apetita izcqlo mi iz4ezna.Vyzmojno li e da e cvetna bremennost???molq vi pomognete mi spored vas vysmojno li e???
Blagodarq vi mnogo predvaritelno!

aniezina
05-05-2007, 11:56
Спокоино, не си бременна :wink: Наистина може да е от нерви, все пак не се е изпразнил, нали! :D

05-05-2007, 12:54
ne mislq 4e si bremenna kolkoto do tva 4e na 5tiq den cikulut ti e bil kafqv tva e napylno normalno kato ti svyr6va :-) a i ako si bremenna ne moje6 da po4ne6 da povry6ta6 na vtoriq den tva se poqvqva edva mesec sled zabremenqvane i se pak zemi nekyv test za da se uveri6 4e vsi4ko e ok i da spre taq panika :wink:

Cherlotte
05-05-2007, 13:02
Да, първо, че доколкото разбрах менструацията ти е била достатъчно дълга и с нормално течение. При цветната бременност тя е далеч по-кратка и с много слабо течение. А наистина симптоми като повръщане, липса/по-голям апетит и т.н. се появяват далеч по-късно. Сигурно е от притеснение твоето, така че просто се успокой и всичко ще е наред. :wink:

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 13:33
Ти си параноичка! [-X [-( =; :-({|=

Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 16:00
Ако питаш мене само си набивеш някви филми.. не разбрахте ли че от този постоянно сменящ се климат се появяват аномалии. на мене ми пропусна цял месец а на сведващия ми дойде обаче много слабо и кафяво и ми продължи 10дена което се смята за нормално след като ти тече по малко !!! Ако беше цветна бременност щеше само да ти цапа... ](*,)

Ariena
05-05-2007, 16:24
Успокой се. Не си бременна. Това е от нерви, не си усложнявай живота излишно. И аз по едно време повръщах и ми беше зле. Оказа се някакъв вирус. Все пак ако си толкова притеснена си направи един тест и ще видиш, че е нямало за какво да се тревожиш. И не се нервирай толкова, опасно е за здравето.

anonimkata_
05-05-2007, 18:40
mila spokoino cvetnata bremennost e rqdko sre6tana...i vse pak ot opit znam 4e ednata 4erta uspokoqva.vzemi si edin test,ima vsqkakvi v aptekata,ne se doverqvai na sure check vzemi si easy test ili clear test ,okolo 2-3 leva sa,no zdraveto i spokoistvieto sa bezcenni aide uspeh

Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 18:46
mila spokoino cvetnata bremennost e rqdko sre6tana...i vse pak ot opit znam 4e ednata 4erta uspokoqva.vzemi si edin test,ima vsqkakvi v aptekata,ne se doverqvai na sure check vzemi si easy test ili clear test ,okolo 2-3 leva sa,no zdraveto i spokoistvieto sa bezcenni aide uspeh

abe kfi gluposti govorish ? Sure check sa si nai hubavite .. edinstveno na tqh moje da se ima doverie .. a easy test mi pokaza che sym bremenna i si vzeh na sure check za po sigurno i izleze che ne sym nai nakraq otidoh na lekar i potvyrdi che ne sym !! praite si izvodite sami .. Sorry che ne pisha na kirilica obache neshto se skapa ..