View Full Version : Moderated: За какво е бюстието?
du6i4kata
05-05-2007, 13:02
za kakvo e biustieto?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
cherinka
05-05-2007, 13:44
да ти прай яки козуначките =P~
biystieto s podplynki e za da ne ti prozirat blyzite i za da ne ti se vijdat zyrnata a biystieto s podplynki (pak s16toto)
_crazy_baby_
05-06-2007, 11:34
ne6to kato leka forma na sutien :smt005
malkoto_sladur4e
05-06-2007, 11:38
Така като го гледаш за какво ти изглежда? :-k А де! :-k :smt005 :smt005 :smt005 Ами ест,че е за да ти стяга циците и корема дори за тфа по филмите онес жени от старото време припадат напред назад щото ги стягат като в менгемета!Повярвай ми не ти тр :smt016
tva e mnoo tupo be, budete estestveni kvi sa tiq podplunki i gluposti, se edno az da si sloja podplunka m/u krakata za da mi izpukva uj golemiq... e kuv e smisala?! :?
tva e mnoo tupo be, budete estestveni kvi sa tiq podplunki i gluposti, se edno az da si sloja podplunka m/u krakata za da mi izpukva uj golemiq... e kuv e smisala?! :?
Оуу,ама ти и от сутиени си разбирал,бе? :shock:
hehe kato ima6 doseg sus jeni po4va6 da razbira6 si4ko okolo tqh moito mom4e ili momi4e kakvoto si tam :)
puk i ti qvno ne si razbral/a 4e stava vapros za bustieta ne za sutieni =D>
hehe kato ima6 doseg sus jeni po4va6 da razbira6 si4ko okolo tqh moito mom4e ili momi4e kakvoto si tam :)
puk i ti qvno ne si razbral/a 4e stava vapros za bustieta ne za sutieni =D>
Ахъ,определено Киана е мъж,да знаеш. :-D Не ти личи толкова досега със жените,или всичките им имена са завършвали на .jpg .Относно бюстиетата и сутиените иска ми се да поспоря с теб-ти си компетентен. :-D
ako si misli6 4e sum ti zaglejdal tupiq nick... izbegvai da se zaqjda6 s mene 6toto sum mnogo zlobno jivotno na glava nqma da izlezne6 s men, samo 6te otnese6 nqkoq psuvnq putka maina [-X
ako si misli6 4e sum ti zaglejdal tupiq nick... izbegvai da se zaqjda6 s mene 6toto sum mnogo zlobno jivotno na glava nqma da izlezne6 s men, samo 6te otnese6 nqkoq psuvnq p***a maina [-X
Абе,не ми казвай какво да избягвам и какво не,бе,Льольооо!Злобен бил,не знам си какъв бил!Айде аман!Дребен кретен. :smt042
na kolko si be "golqmata" ше ти Eбa майката отворена
ako si misli6 4e sum ti zaglejdal tupiq nick... izbegvai da se zaqjda6 s mene 6toto sum mnogo zlobno jivotno na glava nqma da izlezne6 s men, samo 6te otnese6 nqkoq psuvnq p***a maina [-X
Ей на това му се вика сериозна заплаха :-s Kianna, трепери пред тоя титан на мисълта! :-D Молим, младежо, не, прощавай - "злобно животно" (:lol: ) - спести ни компетентните си мнения и цветущия си език.
Относно темата, душко - кое наричаш бюстие? За бельо или горна дреха става дума. Понеже malkoto_sladur4e тука говори за корсет (твърдата основа под роклите от средните векове определено се нарича корсет), някой друг говореше за сутиен... Аз си признавам, че въпросът ме обърква и ме хвърля в дълбок размисъл. :-D
Това е бюстие (уж)
http://www.zenaperfect.bg/products/prod00000048/sch_product00000048.jpg
но това също
http://www.segabg.com/online/img%5C2001-09-04%5Ci070401.jpg
А това е корсет
http://www.pandorasfunbox.com/images/uploaded/WEB%20PINK%20CORSET.jpg
и това
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ja/jacquard-tapestry-corset.jpg
Та за какво точно иде реч?
На 19.Съмнява ме да си по-голям от мен? :shock:
Аре не ми е*и майката,келеш! :smt082
du6i4kata
05-06-2007, 18:32
еми такова обикновено за 4лв дет ги продават
Как мислиш дали навсякъде въпросните бюстиета са 4лв? :shock:
Подобно на сутиен, което да ти придържа гърдите.По-малките момичета го ползват, които още нямат много-много бюст.
taka kato me gleda6 na kolko ti prili4am be urungel? ako ti kaja 4e sum na 22 6e si zatvori6 li 6ibanata puberska usti4ka a? :-#
Barbito ne6to ne si v 4as i se opitva6 da vkarva6 ironiika, ma ne ti otiva zamul4i si po-dobre i bez tva ne govora na tebe
taka kato me gleda6 na kolko ti prili4am be urungel? ako ti kaja 4e sum na 22 6e si zatvori6 li 6ibanata puberska usti4ka a? :-#
Barbito ne6to ne si v 4as i se opitva6 da vkarva6 ironiika, ma ne ti otiva zamul4i si po-dobre i bez tva ne govora na tebe
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 НА 22 бил! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ще ме умориш,бе. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ти си първото момче на 22 в този форум. :smt005 :smt005 :smt005 Смотан си. :smt005 :smt005 И бтв-още малко и ще ти повярвам.Повече от 16-17год.нямаш. :-D
hahhahahha milata tq kolko e zabludena, kvo da naprava 4e ste samo puber4eta tuka? v kraina smetka ne bqh vlizal ot 2 godini i vleznah samo za edni vapros otnosno Epilator, ma ne sum dlujen da vi se obqsnqvam be, izmii si zubkite i lqgai da spi6 moito momi4e, 4e utre si na daskalo... mama 6te ti se kara :)
hahhahahha milata tq kolko e zabludena, kvo da naprava 4e ste samo puber4eta tuka? v kraina smetka ne bqh vlizal ot 2 godini i vleznah samo za edni vapros otnosno Epilator, ma ne sum dlujen da vi se obqsnqvam be, izmii si zubkite i lqgai da spi6 moito momi4e, 4e utre si na daskalo... mama 6te ti se kara :)
Дам,на 19 мама много ми се кара. :smt022
Докажи,че си на 22,защото аз мога да докажа,че съм на 19. :-D Кретен.
коя си ти да ти доказвам ма оу? чшшш ти чуваш ли се кво приказваш, да доказвам аз на няква си форумна въшка на колко съм години? хахаха ела ми на гости да ми посвириш и ще се увериш :-({|=
На 15 годишната клечка за зъби ли да си свиря,бе,гьотверен? :-D
хаха ти наистина си много объркано момиченце. Страхувам се, че нема да имаш тоя шанс суполива курволетино. Замълчи не пълни темата с глупости, казах ти ако искаш ела ме виж, но после не гарантирам за здравословното ти състояние :wink:
бааахти! май още те държи пубертета а? :shock: на 19 години била... а 13-годишната ми братовчетка разсъждава по-зряло от тебе бе! не те ли е срам цифко :-k
Голяма си пача,бе,момче!Айде млъквай!
оо много сори, ама истината боли =D>
айде да не чувам повече детски глас и скърцане на биберони и без повече коментари малката =;
То ако болеше от простотия до сега да си умрял от болки.Смотан.Не се виждаш колко си "злобен" -уаааааааау,ами и ще ми философства.Чезаре!
То ако болеше от простотия до сега да си умрял от болки.Смотан.Не се виждаш колко си "злобен" -уаааааааау,ами и ще ми философства.Чезаре!
:!:
Госта... =P~ абе мърло недей да се правиш на тарикатка, да logoff и да пишеш сякаш друг някой... понеже няма кой да те подкрепи нищожество неземно! Изгаряш си от яд, че те правя смешна и те бия по секви показатели. ЩО НЕ ВЗЕМЕ6 НАКРАЯ ДА СИ НАБИЕШ ЕДНА КРАСТАВИЦА В СМРЪДЛИВАТА ПУTКA ТА ДА СЕ УСПОКОИШ МАЛКО!
а относно темата... бюстието е нещо като сутиен ама не съвсем. Ей го на (http://www.cafeamur.com/images/651%20-%20469%20copy.jpg)
Като влизам в сайта и трябва да се лог-вам,бе,кретен.Вече не ми е интересно да се дракам с тебе,защото си простак.И си циничен.От това по-лоша комбинация няма.Един изход има за теб,ама ти сам си знаеш какъв е-друго по-добро-нема!Айде със здраве!
мама ти деба проста, хората виждат кой първи се заяде "Оуу,ама ти и от сутиени си разбирал,бе?" ми да разбирам що нещо проблем?! :shock: ти разбираш ли от боксерки? не нали, толко по-зле за тебе! Затвори си гнусната уста!
malkoto_sladur4e
05-08-2007, 05:29
:smt005 Хубавите корсети са по 20лв и нагоре :wink:
xexe kvi ste mi sme6ni .. bravo i na dvamata - za6titavate si poziciite (mnoo qsno :smt005 ) a ina4e nqma nujda da sme tolkova cini4ni .. za kvo se zaqjdate sa ne mi e qsno .. :smt014
apa po temata nz kvo da kaja \:D/ :smt005 :smt005 \:D/
:smt005 Хубавите корсети са по 20лв и нагоре :wink:Абе ти зле ли си?! Момичето пита за бюстие, а не за корсет! Бюстието едно дето прилича на потник на външност, но има стягащ ефект. Както казаха и по-рано малките момичета го носят, когато не са им достатъчно големи за сутиен.