PDA

View Full Version : Новия вид през следващата учебна година

veselaaaaaaaaaaaaaa
05-05-2007, 14:25
Здравейте :) Аз съм седми клас и сега ще ви каже какво съм решила за външния си вид през 8-ми клас.До тогава имам 3 месеца :) значи косата ми ще порасне в дължината която аз си искам горе долу до кръста ,защото тази седмица я постригвах - преди беше на триъгълник и пак беше до кръста ,но мн тънък кичур ,а сега е на стъпала и отзад ми я изравниха малко така ,че ще изглежда по-гъста :) Ще се боядисам с черна къса.Бритона ми ще е пораснал до тогава и ще мога да си го правя назад с ръка нали знаете колко хубаво стои :) ще си направя още 2 дупки на дясното ухо и 1 лявото .Веждите ми ще са станали точно във формата която аз искам - да не са толкова повдигнати и заострени :) Кажете и вие имате ли някви такива планове за външния си вид :)

kat4enceto
05-05-2007, 14:33
ами не няма да прили4аме на идиоти!!!!!!!

cherinka
05-05-2007, 14:41
Дам, къната заглажда косъма и е добре, само дето много трудно падала и се махала.
Моите планове са лятото да си направя един хубав тен и само малко трябва да се позаинформирам как да си задържа тена.
Мисля да си направя една татуировка-пеперудка ама не съм решила дали да е временна или постоянна, а и също трябва да се позаинформирам относно тая тема.
Също съм решила да направя нещо по въпроса с паласките ми и малко да си намаля обема на дупето, баджаците и пръсците.
А косата - ще я оставя сама да си расте, няма да я пипам:) и с къса, и с дълга коса съм добре, тъй, че нямам проблем.
Та, за сега тва ми се върти в главата.

emilythestrange
05-05-2007, 14:44
това да си боядисаш косата черна е най тъпото нещо
което някога можеш да направиш!!!!!!!!!!
на твоята възраст особенно!не стои естествено

и имам планове-да не изглеждам като
излязла от фолк клип!!

strange__
05-05-2007, 15:46
Вие адекватни ли сте?! Та тя още тая не е свършила,а вече планове за следващата :shock: Изумявате ме понякога....

tainstvenata
05-05-2007, 16:18
не си ли мислила още с какво ще си обле4ена на 1вия у4ебен ден в новото у4илище? .. голям пропуск..

veselaaaaaaaaaaa
05-05-2007, 20:34
не си ли мислила още с какво ще си обле4ена на 1вия у4ебен ден в новото у4илище? .. голям пропуск..mm mnou nepriqtna raota kakto kazva g-jata mi po algebръ

Pifcho
05-05-2007, 21:39
Здравейте :) Аз съм седми клас и сега ще ви каже какво съм решила за външния си вид през 8-ми клас.До тогава имам 3 месеца :) значи косата ми ще порасне в дължината която аз си искам горе долу до кръста ,защото тази седмица я постригвах - преди беше на триъгълник и пак беше до кръста ,но мн тънък кичур ,а сега е на стъпала и отзад ми я изравниха малко така ,че ще изглежда по-гъста :) Ще се боядисам с черна къса.Бритона ми ще е пораснал до тогава и ще мога да си го правя назад с ръка нали знаете колко хубаво стои :) ще си направя още 2 дупки на дясното ухо и 1 лявото .Веждите ми ще са станали точно във формата която аз искам - да не са толкова повдигнати и заострени :) Кажете и вие имате ли някви такива планове за външния си вид :)
на кой му пука бе дете... :-#

lunnoto_momi4e
05-06-2007, 06:00
Пифи,защо не млъкнеш за малко,а?Само пълниш темите на хората с глупости!
А по темата...ами понеже сега се постригах супер късо и самата прическа е много пънк мисля да си я остава да израсте защото,честно ви казвам откакто се подстригах за 2 седмици косата ми израстна с има-няма 1-2см.Което ще рече че ще си я пускам пак дълга.ще се правя с черна къна и ще трябва да сваля малко килца от коремчето,ще си пробия още 2-3 дупки по ушите и отново ще си пробивам езика(миналия път се възпали и сега пак ще го мъчим).Мисля и за една татоо около пъпа и мисля че мн красиво ще стои защото си имам и обичка там.Иии то тва общо взето,иначе все още някоя глупост ще измисля :P

Pifcho
05-06-2007, 08:15
ima li smisal da kazvam ne6to na momi4e, koeto se podstrigva kato muj, ima korem4e, debelanka s 10 dupki po u6ite, obici samo deto i na klitora nqma, razni tatoo-ta... zvu4i6 mi kato nqkoq drusana metalistka

lunnoto_momi4e
05-06-2007, 08:30
И ти звучиш като идиот но никой не ти го казва.А и ти откъде знаеш че нямам на клитора :P ?А по ушите дупките са ми САМО 5.Друго,не съм чиста метълка,а и да бях,все пак по-добре друсана метълка отколкото баща ми да ми създава анални приключения всяка нощ...и всеки ден... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Rosi7y
05-06-2007, 08:36
супер браво , НО не си каносвай косата малка си пък и знаеш ли как може да ти овреди косама 4е подхранвала глупости ако 6те се каносваш из4акаи малко защото ако от сега запо4не6 на 20 години ще прили4а6 на 40 годи6на :wink: :P

Pifcho
05-06-2007, 08:52
bojeee 6to kvartalnite de4ica na po 13 ne mi govorqt taka smelo kato teb... tctc mai naistina forumite vi davat nekva sila da se otvarqte na horata, nali znae6 real 4e tva ako mi kaje6 6te si tarsi6 nqkade mle4nite zubki

kvo im staa na tiq puberi be, sprete drogata molq vi

lunnoto_momi4e
05-06-2007, 09:29
Ами то на теб кой не ти говори така?!Не се ли усещаш малко не на място в това форумче?И малко трябва да се посмилиш какво удоволствие ти доставя да разваляш хубавите теми на хората?А и още нещо-моите млечни зъбки са паднали много отдавна,а това че твоите още си стоят,не е проблем на целия свят!

05-06-2007, 09:30
bojeee 6to kvartalnite de4ica na po 13 ne mi govorqt taka smelo kato teb... tctc mai naistina forumite vi davat nekva sila da se otvarqte na horata, nali znae6 real 4e tva ako mi kaje6 6te si tarsi6 nqkade mle4nite zubki

kvo im staa na tiq puberi be, sprete drogata molq via ti vari tati da ti go ..

Pifcho
05-06-2007, 10:27
lunnoto_momi4e q si kaji kordinatite milo momi4ence 6toto nali si mnogo smela, 6te doida da mi go kaje6 li4no molq te. Da, ne se use6tam dobre s 13 godi6ni cokal4eta okolo mene, drug e vaporsa 4e ima i svestni hora tuka ne sa samo nedonoseni de4ica, deto o6te mama i tati im slaga papo v usti4kata

i naistina mnogo sujalqvam 4e razvalqm TAKIVA HUBAVI TEMI na razni anonimni gosti kato "kolko vi e.. GR1DNATA OBIKOLKA I KOI NOMER CHASHKI NOSITE?", "PIFCHO R1GA MINETKI NA TATE SI..OSHTE OSHTE.." i "PIFI,mn si skuchen,otiam da spq,cuni tate:DDDmiliq mi pifiii" napisani ot nqma6t si rabota 4ikidjiq. kakvi hubavi temi a? prosto kak moje da sum tolkova lo6 da razvalqm hubavite temi na 4oveka... :roll:

05-06-2007, 11:36
lunnoto_momi4e q si kaji kordinatite milo momi4ence 6toto nali si mnogo smela, 6te doida da mi go kaje6 li4no molq te. Da, ne se use6tam dobre s 13 godi6ni cokal4eta okolo mene, drug e vaporsa 4e ima i svestni hora tuka ne sa samo nedonoseni de4ica, deto o6te mama i tati im slaga papo v usti4kata

i naistina mnogo sujalqvam 4e razvalqm TAKIVA HUBAVI TEMI na razni anonimni gosti kato "kolko vi e.. GR1DNATA OBIKOLKA I KOI NOMER CHASHKI NOSITE?", "PIFCHO R1GA MINETKI NA TATE SI..OSHTE OSHTE.." i "PIFI,mn si skuchen,otiam da spq,cuni tate:DDDmiliq mi pifiii" napisani ot nqma6t si rabota 4ikidjiq. kakvi hubavi temi a? prosto kak moje da sum tolkova lo6 da razvalqm hubavite temi na 4oveka... :roll:auu biq4a sa obadi hahaha da ti kaja li moite koordinati??

Pifcho
05-06-2007, 11:40
ti pa koi si be anonomeca na batko! napravi si parvo truda da se registrira6 i da si sloji6 snimka ili buzeto e golqm strah moje bi? :-k

Kianna
05-06-2007, 12:00
:shock: Да ти имам плановете..

Glezanka
05-06-2007, 12:06
Ima oshte tolkowa mn wreme do drugata uchebna godina ... ne se znae jiwa li she sum dotogawa ... ne sum sednala da mislq otsega kak she se poqwq w tbpoto daskalo ... ako shte i po noshnica da otida s razchorlena kosa-ne mi puka!

05-06-2007, 13:01
ti pa koi si be anonomeca na batko! napravi si parvo truda da se registrira6 i da si sloji6 snimka ili buzeto e golqm strah moje bi? :-khahah ot tebe strah li be nqam ;]

05-06-2007, 15:21
i az imam planove,ama za lqtoto..
Shte si pravq kosata kato na tyra banks-nqkvo svetlo cherveno..oranjevo..ruso..seshtate se..
i trqbva da si izsvetlq malko vejdite..i malko ten i shte sym :smt060

Presley
05-08-2007, 08:02
Ахахаа ми аэ длед 7 клад пропуснах промяната :-& !
эа к`во като ще сте у нов клас трея се променята бе хора????? #-o

DeSiTo0o
05-08-2007, 13:21
Хаххахахаха аз пък никога досега не съм си правила планове как ще излгеждам следващата година :smt005

Ice_Queen_
05-08-2007, 15:07
Вс идва в крачка..лятото,седейки тъжно на някоя пейка,след поредния скандал или драма..БУМ!а след такива драстични промени аз се чувствам като новородена. :) А и догодина съм 12ти и със сигурност искам да е нещо , ала ефект " УАУ " 8)

Pifcho
05-08-2007, 16:56
хаха "УАУ" а не мое ли да е ИХА или ЛЕЛЕ, говорете български бе изкопаеми

Rosi7y
05-08-2007, 17:00

aam ti po bulgarski mn go dava6 zna4i .. kfo se zaqjda6 s vseki deeeaaa

melito_94
05-08-2007, 17:31
Pifcho vi kazva vsqka edna istina oba4e na vas vi se struva kato zaqjdane 6to tay :-k

Rosi7y
05-08-2007, 19:38
ami sda ne q kazva po toq na4in ima i dr na4ini pff .. opraqite se nqa se zanimavam

Ice_Queen_
05-08-2007, 19:41

Тия ИХА и ЛЕЛЕ си заври отзад!:)

05-08-2007, 19:53
Pifcho,
Ne se pravi na neshto koeto iskash da bydesh, a vsyshnost ne si -
golqmiq gyzar tuk...
To se vijda ,che si prost,nahalen i negramoten idiot, mislesht se za neshto poveche ot drugite!
Vmesto postoqnno da si iztykvash godinkite, zamisli se momchence,che ima i po-malki na vyryst, no s mnogo poveche intelekt ot teb ( a az veche se i symnqvam,che izobshto imash neshto v glavata si).
Zatova po-dobre si zapazvai "cvetushtoto" mnenie za teb, che poveche ot qsno se vijda kulturata ti (meko kazano). Kompleksite si mojesh da izbivash i nqkyde drugade, bez da draznish hora.

05-09-2007, 00:16
хаха ей Гост как съм ти се смял просто не е истина, от коя дупка изскочи ти анонимче хаха :smt005 комплекси имат тия дето ми говорят на WOW на COOL щото сте с промити мозъчета, каде си мислите че се намирате? България? или може би Щатите? :shock: мнооо сте "фешън" всички вие с ваште "уоу" "куул" и подобни напрао ми се гади от такива

Ice_Queen_ тия ИХА и ЛЕЛЕ ги употребява всеки УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ БЪЛГАРИН?! схваща ли идеята пиклата на мама? [-(

Pifcho
05-09-2007, 00:18
извинявам се, тва горе бях аз, ма забравих да Logon 8-[

05-09-2007, 09:04
Shtom ti se gadi ot takiva, togava ne cheti napisanite ot horata neshta, ne slushai i t.n. Koi te kara nasila we? Zamisli se po vyprosa?
I da ne sa dlyjni vsichki da se syoobrazqvat s tvoeto mnenie i vkus?
Aide piklioto na tate ne obijdai, zashtoto si nqmash i predstava ti kato kak1v izlizash..

BeBsItO
05-09-2007, 10:08
abe hora vie nared li ste? za kvo napadate momi4eto weeeeeee? tq prosto spodelq kvo misli da promeni v sebe si! kvo tolko? na men pak temata mn mi dopadna 6toto seki ot nas ima kvo da kaje i proomeni......... a sega po temata : az mislq da se stegna malko s fitnes4e, leka dietka ( neiskam mn da svalqm do 5 kg nai mn )kosta si q puskam v momenta , vapreki 4e se qdosvam 4e cafti :) ob6to vzeto tv a6te promenq v sebe si vazmojno nai skoro,:) rabotq po vaprosa |:) uspeh na mackata

Pifcho
05-09-2007, 11:37
abe saveti ot nqkvi muhlqsali gosti deto ne si pi6at i imeto ne priemam :-D