.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    veselaaaaaaaaaaaaaa
    Guest

Новия вид през следващата учебна година

Здравейте Аз съм седми клас и сега ще ви каже какво съм решила за външния си вид през 8-ми клас.До тогава имам 3 месеца значи косата ми ще порасне в дължината която аз си искам горе долу до кръста ,защото тази седмица я постригвах - преди беше на триъгълник и пак беше до кръста ,но мн тънък кичур ,а сега е на стъпала и отзад ми я изравниха малко така ,че ще изглежда по-гъста Ще се боядисам с черна къса.Бритона ми ще е пораснал до тогава и ще мога да си го правя назад с ръка нали знаете колко хубаво стои ще си направя още 2 дупки на дясното ухо и 1 лявото .Веждите ми ще са станали точно във формата която аз искам - да не са толкова повдигнати и заострени Кажете и вие имате ли някви такива планове за външния си вид

Град
    somewhere over the rainbow...
    ами не няма да прили4аме на идиоти!!!!!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дам, къната заглажда косъма и е добре, само дето много трудно падала и се махала.
    Моите планове са лятото да си направя един хубав тен и само малко трябва да се позаинформирам как да си задържа тена.
    Мисля да си направя една татуировка-пеперудка ама не съм решила дали да е временна или постоянна, а и също трябва да се позаинформирам относно тая тема.
    Също съм решила да направя нещо по въпроса с паласките ми и малко да си намаля обема на дупето, баджаците и пръсците.
    А косата - ще я оставя сама да си расте, няма да я пипам и с къса, и с дълга коса съм добре, тъй, че нямам проблем.
    Та, за сега тва ми се върти в главата
    .

Повече от фен
    Град
    south_park
    това да си боядисаш косата черна е най тъпото нещо
    което някога можеш да направиш!!!!!!!!!!
    на твоята възраст особенно!не стои естествено

и имам планове-да не изглеждам като
    излязла от фолк клип!!
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    Вие адекватни ли сте?! Та тя още тая не е свършила,а вече планове за следващата Изумявате ме понякога....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на tainstvenata
    не си ли мислила още с какво ще си обле4ена на 1вия у4ебен ден в новото у4илище? .. голям пропуск..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

veselaaaaaaaaaaa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    не си ли мислила още с какво ще си обле4ена на 1вия у4ебен ден в новото у4илище? .. голям пропуск..
    mm mnou nepriqtna raota kakto kazva g-jata mi po algebръ

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София

Re: Новия вид през следващата учебна година

Цитирай Първоначално написано от veselaaaaaaaaaaaaaa
    Здравейте Аз съм седми клас и сега ще ви каже какво съм решила за външния си вид през 8-ми клас.До тогава имам 3 месеца значи косата ми ще порасне в дължината която аз си искам горе долу до кръста ,защото тази седмица я постригвах - преди беше на триъгълник и пак беше до кръста ,но мн тънък кичур ,а сега е на стъпала и отзад ми я изравниха малко така ,че ще изглежда по-гъста Ще се боядисам с черна къса.Бритона ми ще е пораснал до тогава и ще мога да си го правя назад с ръка нали знаете колко хубаво стои ще си направя още 2 дупки на дясното ухо и 1 лявото .Веждите ми ще са станали точно във формата която аз искам - да не са толкова повдигнати и заострени Кажете и вие имате ли някви такива планове за външния си вид
    на кой му пука бе дете...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Пифи,защо не млъкнеш за малко,а?Само пълниш темите на хората с глупости!
    А по темата...ами понеже сега се постригах супер късо и самата прическа е много пънк мисля да си я остава да израсте защото,честно ви казвам откакто се подстригах за 2 седмици косата ми израстна с има-няма 1-2см.Което ще рече че ще си я пускам пак дълга.ще се правя с черна къна и ще трябва да сваля малко килца от коремчето,ще си пробия още 2-3 дупки по ушите и отново ще си пробивам езика(миналия път се възпали и сега пак ще го мъчим).Мисля и за една татоо около пъпа и мисля че мн красиво ще стои защото си имам и обичка там.Иии то тва общо взето,иначе все още някоя глупост ще измисля :P

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    ima li smisal da kazvam ne6to na momi4e, koeto se podstrigva kato muj, ima korem4e, debelanka s 10 dupki po u6ite, obici samo deto i na klitora nqma, razni tatoo-ta... zvu4i6 mi kato nqkoq drusana metalistka

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И ти звучиш като идиот но никой не ти го казва.А и ти откъде знаеш че нямам на клитора :P ?А по ушите дупките са ми САМО 5.Друго,не съм чиста метълка,а и да бях,все пак по-добре друсана метълка отколкото баща ми да ми създава анални приключения всяка нощ...и всеки ден...

Re: Новия вид през следващата учебна година

Цитирай Първоначално написано от veselaaaaaaaaaaaaaa
    супер браво , НО не си каносвай косата малка си пък и знаеш ли как може да ти овреди косама 4е подхранвала глупости ако 6те се каносваш из4акаи малко защото ако от сега запо4не6 на 20 години ще прили4а6 на 40 годи6на :P

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    bojeee 6to kvartalnite de4ica na po 13 ne mi govorqt taka smelo kato teb... tctc mai naistina forumite vi davat nekva sila da se otvarqte na horata, nali znae6 real 4e tva ako mi kaje6 6te si tarsi6 nqkade mle4nite zubki

kvo im staa na tiq puberi be, sprete drogata molq vi

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами то на теб кой не ти говори така?!Не се ли усещаш малко не на място в това форумче?И малко трябва да се посмилиш какво удоволствие ти доставя да разваляш хубавите теми на хората?А и още нещо-моите млечни зъбки са паднали много отдавна,а това че твоите още си стоят,не е проблем на целия свят!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pifcho
    bojeee 6to kvartalnite de4ica na po 13 ne mi govorqt taka smelo kato teb... tctc mai naistina forumite vi davat nekva sila da se otvarqte na horata, nali znae6 real 4e tva ako mi kaje6 6te si tarsi6 nqkade mle4nite zubki

kvo im staa na tiq puberi be, sprete drogata molq vi
    a ti vari tati da ti go ..

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    lunnoto_momi4e q si kaji kordinatite milo momi4ence 6toto nali si mnogo smela, 6te doida da mi go kaje6 li4no molq te. Da, ne se use6tam dobre s 13 godi6ni cokal4eta okolo mene, drug e vaporsa 4e ima i svestni hora tuka ne sa samo nedonoseni de4ica, deto o6te mama i tati im slaga papo v usti4kata

i naistina mnogo sujalqvam 4e razvalqm TAKIVA HUBAVI TEMI na razni anonimni gosti kato "kolko vi e.. GR1DNATA OBIKOLKA I KOI NOMER CHASHKI NOSITE?", "PIFCHO R1GA MINETKI NA TATE SI..OSHTE OSHTE.." i "PIFI,mn si skuchen,otiam da spq,cuni tateDDmiliq mi pifiii" napisani ot nqma6t si rabota 4ikidjiq. kakvi hubavi temi a? prosto kak moje da sum tolkova lo6 da razvalqm hubavite temi na 4oveka...

Guest
    lunnoto_momi4e q si kaji kordinatite milo momi4ence 6toto nali si mnogo smela, 6te doida da mi go kaje6 li4no molq te. Da, ne se use6tam dobre s 13 godi6ni cokal4eta okolo mene, drug e vaporsa 4e ima i svestni hora tuka ne sa samo nedonoseni de4ica, deto o6te mama i tati im slaga papo v usti4kata

i naistina mnogo sujalqvam 4e razvalqm TAKIVA HUBAVI TEMI na razni anonimni gosti kato "kolko vi e.. GR1DNATA OBIKOLKA I KOI NOMER CHASHKI NOSITE?", "PIFCHO R1GA MINETKI NA TATE SI..OSHTE OSHTE.." i "PIFI,mn si skuchen,otiam da spq,cuni tateDDmiliq mi pifiii" napisani ot nqma6t si rabota 4ikidjiq. kakvi hubavi temi a? prosto kak moje da sum tolkova lo6 da razvalqm hubavite temi na 4oveka...
    auu biq4a sa obadi hahaha da ti kaja li moite koordinati??

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    ti pa koi si be anonomeca na batko! napravi si parvo truda da se registrira6 i da si sloji6 snimka ili buzeto e golqm strah moje bi?

Голям фен
    Да ти имам плановете..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ima oshte tolkowa mn wreme do drugata uchebna godina ... ne se znae jiwa li she sum dotogawa ... ne sum sednala da mislq otsega kak she se poqwq w tbpoto daskalo ... ako shte i po noshnica da otida s razchorlena kosa-ne mi puka!

Guest
    ti pa koi si be anonomeca na batko! napravi si parvo truda da se registrira6 i da si sloji6 snimka ili buzeto e golqm strah moje bi?
    hahah ot tebe strah li be nqam ;]

Guest
    i az imam planove,ama za lqtoto..
    Shte si pravq kosata kato na tyra banks-nqkvo svetlo cherveno..oranjevo..ruso..seshtate se..
    i trqbva da si izsvetlq malko vejdite..i malko ten i shte sym

Мега фен
    Град
    София
    Ахахаа ми аэ длед 7 клад пропуснах промяната !
    эа к`во като ще сте у нов клас трея се променята бе хора?????
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Хаххахахаха аз пък никога досега не съм си правила планове как ще излгеждам следващата година
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Вс идва в крачка..лятото,седейки тъжно на някоя пейка,след поредния скандал или драма..БУМ!а след такива драстични промени аз се чувствам като новородена. А и догодина съм 12ти и със сигурност искам да е нещо , ала ефект " УАУ "
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си