View Full Version : Мисли, че му изневерявам ...
Значи нещата стоят така...ходя с едно момче от 2 месеца и в началото всичко беше ОК , но скоро започнаха проблемите.. той си мисли, че му изневерявам, защото някакви негови познати и приятели му казали, че съм спала с бившия си докато съм ходила с него, че съм се била лизала с приятелките си, че съм отишла на място, видели са ме на място, на което той не искаше да ходя ... и т.н.т. а това не е верно... интересно как са ме видели като си бях у нас и спах .. но това е друга тема... той си мисли, че го лъжа за всичко.Постоянно ми звани да ме проверява къде съм... и като кажа нещо, което е истина той ми казва "Лъжеш!" .. Като седна на кафе веднага му званят да му кажат къде съм и с кой съм седнала.Даже са ми направили клип как в едно голямо се разхождам в градината с един съученик (много лошо нещо правя.. направо е незаконно).Като папараци са.... ем това е... общо взето.. в безизходица съм... досега никога не съм била с ситуация, в която просто не ми идва на акъла какво да направя... винаги измислям нещо, но сега.... нз..
И ако е от значение възраста аз съм на 17 .. той също
Feel Lonely
05-05-2007, 14:50
интересно как са ме видели като си бях у нас и спах
Ууу... аз знам! Измислили са си! Не съм ли гениален?!^^
Zakopa ni s tova otkritie
Po temata dz momcheto te obicha i te revnuva opitai pogovorish s nego;]
cherinka
05-05-2007, 14:52
Ми ако толкова много ти пречат приятелите му, остави го момчето.
Явно приятелите му са го накарали да загуби доверие в теб, а връзка без доверие някак си не върви.
Та чак и клип ти направили.. :smt005 :smt005 ахха, тия са некви болни мозъци.
Аз пък ако ми се случва такова нещо, бих направила и азмръсно на приятелите му, няма все теб да ме тъпчат, така де :lol:
За да преуспеем в тоя живот, трябва да сме нагли, подли, безмилостни и т.н....
П.П. I_Love_Spaghetti!, ти не си ли анубайт :-D АХхахах, давайте да е режеме О.о (тва последното беше на Хихи знакъ, ъхъ-хъ-хъ-хъъ-ъх)
П.П. I_Love_Spaghetti!, ти не си ли анубайт :-D АХхахах, давайте да е режеме О.о (тва последното беше на Хихи знакъ, ъхъ-хъ-хъ-хъъ-ъх)
:smt005 :smt005 голям смях :-D
П.Т. За кво приятелите му ти праят така? Не те ли харесват или считат, че като ти правят мръсно? Или ревнуват (ако мога така да кажа) щот обръща повечко внимание на теб, от колкото на тях? И ОМГ.... кви са тия момчета бе?!? Клипове, разни обаждания ... абе да не хойш с папата случайно ?! :-k
mechtaq_za_teb
05-05-2007, 15:14
Trqbva da govorish s nego dosta seriozno.S taq negova revnost do nikyde nqma da stignete,zashtoto v edin moment na teb 6te ti pisne i toi trqbva da go razbere.Kato ti nqma doverie kak shte stane?Shte ti se obajda neprekasnato i shte ti kazva 4e go lyjesh za vsqko neshto li?Gadno e...i toi trqbva da go razbere.
Явно приятелите му са го настроили срещу теб. Това не говори добре за него. Щом се оставя да бъде настроен срещу теб или не си достатъчно важна за него или е човек без характер. Просто това вашето не е връзка, незнам защо търпиш. Поговори с него и му обясни как стоят нещата, ако не те чуе просто го остави!
chico_bueno
05-05-2007, 15:46
tva koeto pravqt priqtelite mu e ot chista zavist i revnost
shte im omrazne i shte vi ostavqt pak i toi te revnuva zashtot te iska samo za sebe si
n0angel0s
05-05-2007, 15:50
Виж, ако приятелите на твоета половинка не те харесват, да говорят такива гадорий е нормално. Но мисля, че приятелят ти трябва да се стегне малко! Да, разбирам, че ревнува, и аз го правя, но не злоупотребявам.. Виж според мен троят приятел "малко" прекалявя, да не си мисли, че ще те контролира .. да не ти е майка случайно! Ще ме извиняваш за острите думи, но понякога не си заслужава такова отношение, а съм сигорна, че заслужаваш много много повече.. Не ти казвам нали да го зарежеш, но той малко тряя се стегне и да се вземе в ръце, защото рано или късно от цялата тая работа той губи, а болката е взаимна (защото сигорно много държиш на него, предполагам)..
Та поговори с него.. и му кажи, че така няма да стане.. просто не е приятно.. Но ако той ти намери косур и за това, че се защитаваш.. не си заслужава, такова отношение просто..
:smt011 :smt013
Виж, ако приятелите на твоета половинка не те харесват, да говорят такива гадорий е нормално. Но мисля, че приятелят ти трябва да се стегне малко! Да, разбирам, че ревнува, и аз го правя, но не злоупотребявам.. Виж според мен троят приятел "малко" прекалявя, да не си мисли, че ще те контролира .. да не ти е майка случайно! Ще ме извиняваш за острите думи, но понякога не си заслужава такова отношение, а съм сигорна, че заслужаваш много много повече.. Не ти казвам нали да го зарежеш, но той малко тряя се стегне и да се вземе в ръце, защото рано или късно от цялата тая работа той губи, а болката е взаимна (защото сигорно много държиш на него, предполагам)..
Та поговори с него.. и му кажи, че така няма да стане.. просто не е приятно.. Но ако той ти намери косур и за това, че се защитаваш.. не си заслужава, такова отношение просто..
:smt011 :smt013
Като за първи пост, мноо точно казано =D> :-D
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 16:01
Той ти няма никакво доверие и връзката ви няма никакво бъдеще!Ти няма какво да направиш,зарежи го!Ще става още по-зле ! [-o<
Много лошо като всички са срещу теб...Вземи поговори с приятеля ти сериозно, а не само неговата дума да чуваш и нищо да не можеш да кажеш.Но все пак, ако не ти повярва не знам какво ще правиш-какво е една връзка без доверие?
Споредд мен трябва да говориш много сериоэно с него и да му поставиш нещата ясно!Кажи му ,че не си някакво опитно эайче,че да те следят ,да ти правят клипчета и да му докладват..!Ако не те раэбере просто слагаш КРАЙ! Няма да ставаш кукла на конции да не моеш да дишаш спокойно!
А и според мен една връэка се гради на доверие...а при вас явно няма такова..... :-k
Аз пък не мисля, 4е я оби4а. По скоро изпитва усе666тане за притежание...
Аз пък не мисля, 4е я оби4а. По скоро изпитва усе666тане за притежание...
Мда и това е въэможно..... :-k
alkobalko
05-05-2007, 18:24
Опитай се да поговориш с него и да му обясниш как стоят нещата. Обясни му, че не го лъжеш, че всичко, което са казали приятелите му е лъжа. Ако отново не ти повярва и продължава да се държи по този начин го зарежи. Никой няма право да те третира като своя вещ, да те следи и да обсебва всяка твоя минута. Човек, който те ревнува постоянно и не ти вярва, просто не те заслужава. Това неговото не е нормална любов, а обсебване.