View Full Version : Как да го накарам?
Утре на мойта най добра фр майка й и баща й са на сватба и ще се върнат час вдруги ден, а сестра й е на имен ден. И тъй като тя остава сама иска да ида да спа у тях. Попитах баща ми дали може да и да да спа у тях а той ми каза: "А защо тя не доде да спи у нас" ](*,) ](*,) ](*,) . Но ние си имаме мн готини планове за нея вечер и ше ни е мн по готино у тях. Тя моля ви кажете ми как да го накарам да ме пусне [-o< ???
DeXtRoFeR
05-05-2007, 15:39
Споко... той ще те кара да му пуснеш не бой се :lol: :lol: :lol:
DeXtRoFeR
05-05-2007, 15:41
Чек че ви обърках вече :lol: :lol: :lol:
Ми нз кво да му кажеш :-k
Кажи му че ше има парти или нз там кво...тряя лъжеш понякога зада успееш :lol:
otherworldly
05-05-2007, 16:33
Аз мисля, че е по-добре да си му кажеш истината какво ще правите. Обясни му кви са ви плановете и му кажи, че няма да може да сте у вас. :wink: При мен тва има най-голям ефект.
Иначе ако мислиш, че така няма да стане измисли някоя по-достоверна лъжа :P .....
KyKJlu4KaAa
05-05-2007, 17:01
:smt006
Ами направи нещо эа да му се подмажеш....не мога да ти кажа какво,но предполагам че на теб все нещо ще ти хрумне :-D
А и като го помолиш па бъди СПОКОЙНА и МИЛА!!!!!!!!! :)
emi ne e trqbvalo da kazva6 4e tehni nqma da sa tam...edinstveiq variqnt e da kaje6 4e baba i 6te e tam za da ne ste sami...pri mene vur6i rabota...
Може да му кажеш, че майка й и баща й са я оставили там за да не влезе някой крадец или някоя тъпотия от това естество, и че нея я е страх да остане сама цяла нощ в апартамента, ноооо трябва да седи там... куче пазач :-D .
Може да му кажеш, че майка й и баща й са я оставили там за да не влезе някой крадец или някоя тъпотия от това естество, и че нея я е страх да остане сама цяла нощ в апартамента, ноооо трябва да седи там... куче пазач :-D .
Хе-Хе къртиш... направо цял психолог! Че и с въображение. Добър съвет. Евала! :) =D>
beautiful.soul
05-06-2007, 11:14
Веднъж помолих майка ми да спя в приятелката си която живее в съседния блок ... приятелката ми беше у нас и тя я помоли:) майка ми моментално каза НЕ, тъй като преди това я бяха уведомили, че ще бъда преместена в друго училище... и ми беше страшно ядосана:)
и както казах каза моментално НЕ:) но имах навика всичко да обръщам на рев и караници като не ме пуска някъде са подходих по друг начин започнах да я гушкам да я целувам и да и се моля и тя се размекна мойта мама и накрая се съгласи...
подкупих я с разни неща от сорта "ще измия чиниите" и разни такивА:)
сигурно сте чували "блага дума железни врати отваря"
:mrgreen:
Ми, говори с него още няколко пъти и се опитай да го навиеш.Ако не стане-нека тя да дойде у вас.Важното е да не е сама, нали?
PaRkInSoN
05-06-2007, 20:31
Ми, говори с него още няколко пъти и се опитай да го навиеш.Ако не стане-нека тя да дойде у вас.Важното е да не е сама, нали? Важното е момичето което е пуснало темата да не си е в тях ;) Ми кажи на Баща си че момичето я е страх да есди сама ;)
Елате у нас,ще пием по ракия !