Влез

View Full Version : Въпрос за противозачатъчните...

Гуест
05-05-2007, 15:46
Имам един тъп въпрос... ако приятелката ми пие противозачатъчни може ли да забременее ако се празня в нея? :-k

ПС. Знам че въпроса ми е кух, ама ми трябва отговор... #-o

Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 15:50
абсолютно всичко крие риск.. само дето при някои е по-голям а при други по малък.. много зависи и от противозачатъчните.... но нищо не е напълно сигурно.. 0,1% [-X

Ariena
05-05-2007, 15:53
По принцип не може да забременее, то ролята им е да пазят точно от това. Но не мисля, че противозачатъчните са много умна идея. Все пак решението си е нейно, но те имат странични въздействия върху организма.

Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 16:02
По принцип не може да забременее, то ролята им е да пазят точно от това. Но не мисля, че противозачатъчните са много умна идея. Все пак решението си е нейно, но те имат странични въздействия върху организма.

На Една приятелка и излязоха косми на г*зъ .. Без майтап [-X

Ariena
05-05-2007, 16:19
Може да настъпи хормонален дисбаланс, увреждане на някои от органите. По-леки странични ефекти да главоболие, гадене, повръщане. Също така окосмяване на места, където преди е нямало косми. Окосмяването около половите органи, под мишниците и над горната устна може да се увеличат значително, това важи за цялото тяло. Така, че това си е нож с две остриета. Предпазва те от бременност (не винаги много надежно), но пък плащаш скъпо за това и то със здравето си.

05-05-2007, 20:17
И аз това й казах, ама тя нали е една... и хич не ме слуша!
Купи си ги и си ги пие... :-$ :-k
Е поне няма да се празна върху нея... :smt004

Ariena
05-05-2007, 20:33
Ами кажи й го пак. Не искам да влизам в ролята на проповедник, но все пак мисля, че ще е по-разумно да използвате друг метод за предпазване от бременност. Може и да ти е кеф да свършваш в нея, но предполагам няма да ти е кеф, ако нещо се разболее от противозачатъчните. Така, че те съветвам да седнете и да си поговорите сериозно по въпроса. Това последното в случай, че наистина държиш на нея и те интересува здравето й.

ABSOLUTme
05-08-2007, 01:23
Също така окосмяване на места, където преди е нямало косми. Окосмяването около половите органи, под мишниците и над горната устна може да се увеличат значително, това важи за цялото тяло..

да,да,дрънци!
ти да си чувала,че хормоналните контрацептиви се изписват не само за предпазване от бременност,регулиране на цикъла,НО и за момичета/жени,страдащи от хирутизъм(прекалено окосмяване)?демек като сртраничен ефект може просто да ти опада косата.

DarkAngelOfHope
05-08-2007, 05:43
Аз пък съм чувал че противозачатъчните (Ако се пият правилно) са около 100% по сигурни от презерватива

`Death`Whore``
05-08-2007, 06:37
Били 100% по-сигурни :smt005 :smt005 :smt005 Стига глупости!

И аз не ги препоръчвам...не питайте какво ми се пече на дупето и подозирам, че те са виновни...

sweet_f:)
05-08-2007, 07:43
mackata ne e mn hubavo da se tap4a ot sega s protivoza4ata4no plus tova trqbva da se izpi6at ot genekolog a risk vinagi ima q si go pravete s prezervativ kakviti protivoza4ata4ni mn sa vredni

WaKo
05-08-2007, 08:07
Абе хайде стига с тия митове и легенди за противозачатъчните от преди 30 години - пораствали мустаци и брада от тях - друг път - ако си си космата си ставаш космата и това е. Вече противозачатъчните са много пречистени и с намалени хормонални дози, че странични ефекти може да се каже, че няма. Да не говорим, че има вече и такива лепенки дето си ги лепиш някъде по тялото и ги сменяш на една седмица и не трябва да мислиш всеки ден за това. А иначе са най-сигурния начин за предпазване от бременност - просто по-сигурен няма

krem4et0
05-08-2007, 12:06
Може да настъпи хормонален дисбаланс, увреждане на някои от органите. По-леки странични ефекти да главоболие, гадене, повръщане. Също така окосмяване на места, където преди е нямало косми. Окосмяването около половите органи, под мишниците и над горната устна може да се увеличат значително, това важи за цялото тяло. Така, че това си е нож с две остриета. Предпазва те от бременност (не винаги много надежно), но пък плащаш скъпо за това и то със здравето си.
Хм, аз пия противозачатъчни с години. И изобщо да ти кажа не съм по-окосмена от нормалното, нямам проблеми от никакво естество, не съм напълняла и изобщо си изглеждам много добре. А колкото за предпазването от бременност-то е значително по-сигурно от презерватива. като цяло само стерилизацията е по-сигурна от противозачатъчните. Естествено те от болести не предпазват, но ако се пият както трябва бебе няма да има 99.9% С презерватив този процент пада до 93.

krem4et0
05-08-2007, 12:08
Били 100% по-сигурни :smt005 :smt005 :smt005 Стига глупости!

И аз не ги препоръчвам...не питайте какво ми се пече на дупето и подозирам, че те са виновни...
какви си пила?
Аз пия от няколко години и само са действали добре-поне кистата ми не расте, а намалява.

`Death`Whore``
05-08-2007, 20:24
Logest. И гинекологът ме уверяваше, че всичко е наред, бла-бла...но не е сигурно, че е от тях...

krem4et0
05-09-2007, 06:17
Логеста са наистина едни от най-ниско дозираните. но при всеки е различно. пила съм логест доста и бях много доволна. не е като сега с диането-болки, ПМС, по-нередовен цикъл. Дано всичко се оправи. Успех!