- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за противозачатъчните...
Имам един тъп въпрос... ако приятелката ми пие противозачатъчни може ли да забременее ако се празня в нея?![]()
ПС. Знам че въпроса ми е кух, ама ми трябва отговор...![]()
абсолютно всичко крие риск.. само дето при някои е по-голям а при други по малък.. много зависи и от противозачатъчните.... но нищо не е напълно сигурно.. 0,1%![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
По принцип не може да забременее, то ролята им е да пазят точно от това. Но не мисля, че противозачатъчните са много умна идея. Все пак решението си е нейно, но те имат странични въздействия върху организма.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
На Една приятелка и излязоха косми на г*зъ .. Без майтапПървоначално написано от Ariena
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Може да настъпи хормонален дисбаланс, увреждане на някои от органите. По-леки странични ефекти да главоболие, гадене, повръщане. Също така окосмяване на места, където преди е нямало косми. Окосмяването около половите органи, под мишниците и над горната устна може да се увеличат значително, това важи за цялото тяло. Така, че това си е нож с две остриета. Предпазва те от бременност (не винаги много надежно), но пък плащаш скъпо за това и то със здравето си.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
И аз това й казах, ама тя нали е една... и хич не ме слуша!
Купи си ги и си ги пие...![]()
![]()
Е поне няма да се празна върху нея...![]()
Ами кажи й го пак. Не искам да влизам в ролята на проповедник, но все пак мисля, че ще е по-разумно да използвате друг метод за предпазване от бременност. Може и да ти е кеф да свършваш в нея, но предполагам няма да ти е кеф, ако нещо се разболее от противозачатъчните. Така, че те съветвам да седнете и да си поговорите сериозно по въпроса. Това последното в случай, че наистина държиш на нея и те интересува здравето й.
да,да,дрънци!Първоначално написано от Ariena
ти да си чувала,че хормоналните контрацептиви се изписват не само за предпазване от бременност,регулиране на цикъла,НО и за момичета/жени,страдащи от хирутизъм(прекалено окосмяване)?демек като сртраничен ефект може просто да ти опада косата.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз пък съм чувал че противозачатъчните (Ако се пият правилно) са около 100% по сигурни от презерватива
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Били 100% по-сигурни![]()
![]()
Стига глупости!
И аз не ги препоръчвам...не питайте какво ми се пече на дупето и подозирам, че те са виновни...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mackata ne e mn hubavo da se tap4a ot sega s protivoza4ata4no plus tova trqbva da se izpi6at ot genekolog a risk vinagi ima q si go pravete s prezervativ kakviti protivoza4ata4ni mn sa vredni
Абе хайде стига с тия митове и легенди за противозачатъчните от преди 30 години - пораствали мустаци и брада от тях - друг път - ако си си космата си ставаш космата и това е. Вече противозачатъчните са много пречистени и с намалени хормонални дози, че странични ефекти може да се каже, че няма. Да не говорим, че има вече и такива лепенки дето си ги лепиш някъде по тялото и ги сменяш на една седмица и не трябва да мислиш всеки ден за това. А иначе са най-сигурния начин за предпазване от бременност - просто по-сигурен няма
Хм, аз пия противозачатъчни с години. И изобщо да ти кажа не съм по-окосмена от нормалното, нямам проблеми от никакво естество, не съм напълняла и изобщо си изглеждам много добре. А колкото за предпазването от бременност-то е значително по-сигурно от презерватива. като цяло само стерилизацията е по-сигурна от противозачатъчните. Естествено те от болести не предпазват, но ако се пият както трябва бебе няма да има 99.9% С презерватив този процент пада до 93.Първоначално написано от Ariena
какви си пила?Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз пия от няколко години и само са действали добре-поне кистата ми не расте, а намалява.
Logest. И гинекологът ме уверяваше, че всичко е наред, бла-бла...но не е сигурно, че е от тях...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Логеста са наистина едни от най-ниско дозираните. но при всеки е различно. пила съм логест доста и бях много доволна. не е като сега с диането-болки, ПМС, по-нередовен цикъл. Дано всичко се оправи. Успех!