PDA

View Full Version : грешка..... недостъпна?

05-05-2007, 19:56
офф от тоя пробелм ми писна.... сички викате, че е тъпо момичетата да се праяват на недостъпни, ама пък и не е хубаво да изглеждаш като курва нали?
аз обаче нз защо не мога да спра да се правя на недостъпна(освен ако не съм много пияна)... гордостта ли ми пречи или и аз нз какво?
примерно като по едно време си се сваляла с едно момче, а после се държиш хладно и той чака ти да отидеш при него ( а не той при теб и да е по настоятелиен), а ти не отидеш. Проблема ми е, че явно момчетата трябва да бъдат по-настоятелни, а не да се отказват, след 1-2 "не" :?
какво трябва да направя като момче проявява интерес към мен, а после чака аз да отида при него.... когато се получи така аз не отивм, защото си миля, че е загубил този си интерес... дали съм права? май не? :?

koalka
05-05-2007, 19:57
Не е задължително като не се правиш на недостъпна, да си к**ва!

05-05-2007, 20:03
Не е задължително като не се правиш на недостъпна, да си к**ва!
еми не е, ама момчетата може и така да го приемат :lol:

JaklinA
05-05-2007, 20:06
аз лично имам същия проблем като тебе

Digital
05-05-2007, 20:06
офф от тоя пробелм ми писна.... сички викате, че е тъпо момичетата да се праяват на недостъпни, ама пък и не е хубаво да изглеждаш като курва нали?
аз обаче нз защо не мога да спра да се правя на недостъпна(освен ако не съм много пияна)... гордостта ли ми пречи или и аз нз какво?
примерно като по едно време си се сваляла с едно момче, а после се държиш хладно и той чака ти да отидеш при него ( а не той при теб и да е по настоятелиен), а ти не отидеш. Проблема ми е, че явно момчетата трябва да бъдат по-настоятелни, а не да се отказват, след 1-2 "не" :?
какво трябва да направя като момче проявява интерес към мен, а после чака аз да отида при него.... когато се получи така аз не отивм, защото си миля, че е загубил този си интерес... дали съм права? май не? :?
Щи кажа нещо. Аз много мразя да заговарям момичета с цел да ги свалям. ;) Дори и много да ми харесваш пак няма да го направя. Даже тогава шанса да не го направя е още по-голям. :) Хахаха дано съм ти помогнал. :lol:

mid_get
05-05-2007, 20:11
Ами аз не разбирам защо трябва изобщо да се правиш на недостъпна :?: :!: :-k :-D Дори мисля, че понякога това отблъсква момчетата(не за друго, а просто защото те винаги гледат да ударят "кьоравото", както се вика :-D и не са свикнали да стигат до едно момиче по трудния начин) Просто бъди себе си, а когато се налага-превъзмогвай тази твоя голяаааама гордост и давай шанс на пичовете :wink:

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 20:25
Еми това не е наш проблем...ти сама трябва да си го моделираш...аз пък понякога дори ставам досадна :roll:

Presley
05-05-2007, 20:36
Ами според мене няма нищо лошо едно момиче да е недостъпно!Даже е плюс!!!!! =D>

BWald0rf
05-05-2007, 20:48
Еми дръж се естествено...Ако се правиш на недостъпна понякога е тъпичко..по скоро потайна някфа..така ще им е по интересно с тебе :)

cherinka
05-05-2007, 21:48
Тва да си недостъпен води до мисълта, че си си изградила някаква бариера.
Момчетата, които НЕ успеят да минат през нея, значи не те заслужават.

А аз се дърпам подсъзнателно, не осъзнавам кога с действията и постъпките и жестовете си казвам "НЕ", но истината е, че щом един успя да премине през моята "бариера", значи ще има и следващ.

Така мисля, че е най-добре, както го обесних :shock: :-)

Valserp
05-05-2007, 23:55
Спокс, това е естествения ти филтър, всички жени го имат, при някой просто не е доразвит. :-D
Ти не се правиш на "недостъпна", просто не си готова да тръгнеш със всеки пикльо - трябва ти доказателство, че с тоя човек ще ти е поне забавно(и всичко т'ва на подсъзнателно ниво. Човешкия мозък е толкова забавен.)

Mementomori
05-06-2007, 01:06
Не бива да се ядосваш на себе си,понеже си недостъпна.Според мен това е хубаво преимущество!Не е нужно да бъдеш като всички останали,които се хватлят на момчетата като мухи на мед.Ако момчето има достатъчно голям интерес не би се задоволил с 1-2 "не".

BAYO
05-06-2007, 10:51

Syglasen sym :!: Po-dobre takava, ot kolkoto whore :twisted:

beautiful.soul
05-06-2007, 11:05
Ако не се правим на недостъпни спадаме към графата "лесни"...
така че предпочитам недостъпна, да ме мислят за надута, отколкото да съм лесна и да мога да попадам в ръчичките на всеки който ме пожелае...
пък и когато се правим на трудно достъпни повишаваме желанието на мъжете да ни имат, има изключения при мъжете които се отказват при първото не и моментално те считат за надуфка и задръстена, но това е защото се чувстват отрязани и нежелани или просто не им пука толкова дали ще те имат или не:)

SouL^*DiViNe
05-06-2007, 11:46

Syglasen sym :!: Po-dobre takava, ot kolkoto whore :twisted:
абсолютно =D>

Deni4ka93
05-06-2007, 12:20
Ima eda knijka "mom4etata neznaqt kakvo iskat" pro4eti q mn e interesna

Feel Lonely
05-06-2007, 12:51
Da ne si prava,dori vednuj da mi kajat ne nqma da otiva vtori put,ne samo ti i momchetata imat dostoinstvo.... kato ti kajat ne nqma da ticham podir neq kato kuchence da i se molq... a ne! Ti qvno si tursish nqkoi koito da ticha podir tebe i da ti blije guza... e sajelqvam dosta malko sa tezi bulaci,no ne gubi nadejda za jalost gi ima...

Nassgerrack
05-06-2007, 13:30
Даже и да изглежда невероятно не всички момчета искат да те изчукат във вечерта,в която сте се запознали.

ХУбаво е ,че си си самоизградил машина за "филтриране" на момчетата,но не я ползвай винаги на ппълни обороти. Преценявай с кой ще си прекарваш добре и тръгвай с него,иначе рискуваш машината ти да ти изиграе лоша шега. Най-усърдните свалячи обикновено са кретени или такива които не разбират от дума(аве пак кретени).

И не се прави на голямата работа. "аз не мога да си избера" , "ама аз тоя не го харесвам" ... ама на тебе няма целия свят да ти падне в краката да те иска за жена,че да се правиш на толкова недостъпна. Преценявай си шансовете и ги ползвай,иначе както казах - може и да удариш на камък.

Valserp
05-06-2007, 13:59
Най-усърдните свалячи обикновено са кретени или такива които не разбират от дума(аве пак кретени).

Тук не става дума за усърдие или колко пъти момичето ще каже "не", докато каже "да". #-o
То щом се е стигнало до "не" начи не върви работата.

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2007, 15:02
бъди трудно достъпна, но не и недостъпна (намери границата!)... следващия път отиваш ти при момчето да го заговориш. не е задължително да му се хвърляш на врата и да го целуваш. просто се дръж на положение... не се лигави и не се дръж като 10годишна... не се дръж и високомерно... 'щот' т'ва може да ги плаши и да ги отблъсква от теб.