.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

грешка..... недостъпна?

офф от тоя пробелм ми писна.... сички викате, че е тъпо момичетата да се праяват на недостъпни, ама пък и не е хубаво да изглеждаш като курва нали?
    аз обаче нз защо не мога да спра да се правя на недостъпна(освен ако не съм много пияна)... гордостта ли ми пречи или и аз нз какво?
    примерно като по едно време си се сваляла с едно момче, а после се държиш хладно и той чака ти да отидеш при него ( а не той при теб и да е по настоятелиен), а ти не отидеш. Проблема ми е, че явно момчетата трябва да бъдат по-настоятелни, а не да се отказват, след 1-2 "не"
    какво трябва да направя като момче проявява интерес към мен, а после чака аз да отида при него.... когато се получи така аз не отивм, защото си миля, че е загубил този си интерес... дали съм права? май не?

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително като не се правиш на недостъпна, да си к**ва!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е задължително като не се правиш на недостъпна, да си к**ва!
    еми не е, ама момчетата може и така да го приемат

аз лично имам същия проблем като тебе

Re: грешка..... недостъпна?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    офф от тоя пробелм ми писна.... сички викате, че е тъпо момичетата да се праяват на недостъпни, ама пък и не е хубаво да изглеждаш като курва нали?
    аз обаче нз защо не мога да спра да се правя на недостъпна(освен ако не съм много пияна)... гордостта ли ми пречи или и аз нз какво?
    примерно като по едно време си се сваляла с едно момче, а после се държиш хладно и той чака ти да отидеш при него ( а не той при теб и да е по настоятелиен), а ти не отидеш. Проблема ми е, че явно момчетата трябва да бъдат по-настоятелни, а не да се отказват, след 1-2 "не"
    какво трябва да направя като момче проявява интерес към мен, а после чака аз да отида при него.... когато се получи така аз не отивм, защото си миля, че е загубил този си интерес... дали съм права? май не?
    Щи кажа нещо. Аз много мразя да заговарям момичета с цел да ги свалям. Дори и много да ми харесваш пак няма да го направя. Даже тогава шанса да не го направя е още по-голям. Хахаха дано съм ти помогнал.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами аз не разбирам защо трябва изобщо да се правиш на недостъпна Дори мисля, че понякога това отблъсква момчетата(не за друго, а просто защото те винаги гледат да ударят "кьоравото", както се вика и не са свикнали да стигат до едно момиче по трудния начин) Просто бъди себе си, а когато се налага-превъзмогвай тази твоя голяаааама гордост и давай шанс на пичовете

Супер фен
    Еми това не е наш проблем...ти сама трябва да си го моделираш...аз пък понякога дори ставам досадна
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    София
    Ами според мене няма нищо лошо едно момиче да е недостъпно!Даже е плюс!!!!! =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми дръж се естествено...Ако се правиш на недостъпна понякога е тъпичко..по скоро потайна някфа..така ще им е по интересно с тебе
    just a kid۵

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тва да си недостъпен води до мисълта, че си си изградила някаква бариера.
    Момчетата, които НЕ успеят да минат през нея, значи не те заслужават.

А аз се дърпам подсъзнателно, не осъзнавам кога с действията и постъпките и жестовете си казвам "НЕ", но истината е, че щом един успя да премине през моята "бариера", значи ще има и следващ.

Така мисля, че е най-добре, както го обесних

Спокс, това е естествения ти филтър, всички жени го имат, при някой просто не е доразвит.
    Ти не се правиш на "недостъпна", просто не си готова да тръгнеш със всеки пикльо - трябва ти доказателство, че с тоя човек ще ти е поне забавно(и всичко т'ва на подсъзнателно ниво. Човешкия мозък е толкова забавен.)

Град
    Terra incognita!
    Не бива да се ядосваш на себе си,понеже си недостъпна.Според мен това е хубаво преимущество!Не е нужно да бъдеш като всички останали,които се хватлят на момчетата като мухи на мед.Ако момчето има достатъчно голям интерес не би се задоволил с 1-2 "не".
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Syglasen sym Po-dobre takava, ot kolkoto whore

Ако не се правим на недостъпни спадаме към графата "лесни"...
    така че предпочитам недостъпна, да ме мислят за надута, отколкото да съм лесна и да мога да попадам в ръчичките на всеки който ме пожелае...
    пък и когато се правим на трудно достъпни повишаваме желанието на мъжете да ни имат, има изключения при мъжете които се отказват при първото не и моментално те считат за надуфка и задръстена, но това е защото се чувстват отрязани и нежелани или просто не им пука толкова дали ще те имат или не

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Syglasen sym Po-dobre takava, ot kolkoto whore
    абсолютно =D>
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Ima eda knijka "mom4etata neznaqt kakvo iskat" pro4eti q mn e interesna

Град
    При сенките

Da ne si prava,dori vednuj da mi kajat ne nqma da otiva vtori put,ne samo ti i momchetata imat dostoinstvo.... kato ti kajat ne nqma da ticham podir neq kato kuchence da i se molq... a ne! Ti qvno si tursish nqkoi koito da ticha podir tebe i da ti blije guza... e sajelqvam dosta malko sa tezi bulaci,no ne gubi nadejda za jalost gi ima...
    Requiem for a dream....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Даже и да изглежда невероятно не всички момчета искат да те изчукат във вечерта,в която сте се запознали.

ХУбаво е ,че си си самоизградил машина за "филтриране" на момчетата,но не я ползвай винаги на ппълни обороти. Преценявай с кой ще си прекарваш добре и тръгвай с него,иначе рискуваш машината ти да ти изиграе лоша шега. Най-усърдните свалячи обикновено са кретени или такива които не разбират от дума(аве пак кретени).

И не се прави на голямата работа. "аз не мога да си избера" , "ама аз тоя не го харесвам" ... ама на тебе няма целия свят да ти падне в краката да те иска за жена,че да се правиш на толкова недостъпна. Преценявай си шансовете и ги ползвай,иначе както казах - може и да удариш на камък.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Най-усърдните свалячи обикновено са кретени или такива които не разбират от дума(аве пак кретени).
    Тук не става дума за усърдие или колко пъти момичето ще каже "не", докато каже "да".
    То щом се е стигнало до "не" начи не върви работата.

бъди трудно достъпна, но не и недостъпна (намери границата!)... следващия път отиваш ти при момчето да го заговориш. не е задължително да му се хвърляш на врата и да го целуваш. просто се дръж на положение... не се лигави и не се дръж като 10годишна... не се дръж и високомерно... 'щот' т'ва може да ги плаши и да ги отблъсква от теб.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си