PDA

View Full Version : Малко тъпо..но искам отговор!

05-05-2007, 20:01
Здр!
Аз съм момиче.Значи - гаджето ми казва МЕЧЕНЦЕ и не ми харесва.Все едно ми казва - ти си дебела..пф..Та кажете - сравнението с меченце,обида ли е или ...Той твърди че е адски сладко и т.н...но на мен все едн оточно тва ми казва -дебеланка..аз не съм!!!!! :?

KoTaRaKa
05-05-2007, 20:03
За мен е сладко, някак си пухкаво, обичливо ми изглежда, но със сигурност няма предвид, че си дебела [-X

Digital
05-05-2007, 20:08
Здр!
Аз съм момиче.Значи - гаджето ми казва МЕЧЕНЦЕ и не ми харесва.Все едно ми казва - ти си дебела..пф..Та кажете - сравнението с меченце,обида ли е или ...Той твърди че е адски сладко и т.н...но на мен все едн оточно тва ми казва -дебеланка..аз не съм!!!!! :?
Ми мечето е космато и дебело. Ти как мислиш обида ли е ?

Естествено че не е обида. Даже ме кефи. :lol:

JaklinA
05-05-2007, 20:09
аз също мисля че е сладко но ако на тебе не ти харесва просто му кажи да не те нарича така

W_Rooney
05-05-2007, 20:11
Със сигурност не го казва с цел да те обиди, но ако наистина те дразни можеш да го помолиш да не те нарича така лично на мен ми звучи много сладко :oops:

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 20:14
хахахаха това е сладко обръщение!С моя приятел като бяхме у нас и аз му показах една моя снимка от 2ри клас и му обеснявах разни нища и виках "на тая снимка съм аз дрън дрън"...и тои накрая посочи едно сувенирено мече и ми каза "това пак ти ли си? :wink: :smt008 \:D/ ",а на мен ми стана мн готино и се смяхме и ми беше мн забавно!как ще се обидя от такова сладко нещо? :P

mid_get
05-05-2007, 20:14
И на мен не ми звучи като обида :-D Дори е много сладичко "меченце"-умалително \:D/ Но ако на теб не ти харесва, наистина, по-добре говори с него и все ще се измисли някое по-сладко обръщение, което да допада и на теб и да не се съмняваш в смисъла на думите му :wink: :smt006

koalka
05-05-2007, 20:15
Ха, и приятеля ми казва така и аз го питах на шега дали ми го казва, защото ме смята за дебела, а той се изсмя и ми каза, че ми казва така, защото съм сладка като меченце.
Ако не ти харесва да ти казва така, просто му го казваш и той ще ти казва другояче.

jim_beam
05-05-2007, 20:24
аз също мисля че е сладко но ако на тебе не ти харесва просто му кажи да не те нарича така

prava si

BWald0rf
05-05-2007, 20:52
ОМГ!!!!!!!!!!Тфа е сладко бе момиче...вместо да се радваш че те харесва и те мисли за сладка тя тръгнала да се оплаква.. #-o

Уникален и Самотен
05-05-2007, 20:55
И според мен е много сладичко :D , няма причина да се оплакваш. [-X

BAYO
05-06-2007, 10:46
Супер сладко бе, ко се оплакваш? По-добре ли е мишчице, плъхче, пчеличке ... кекек..

poldiboy
05-06-2007, 10:51
Edva li ima to4no tova v predvid!kato ne ti haresva mu kaji,edva li 6tes e obidi!ako li ne,kazvai mu ti mecan4o i tva e!kvit ste :P

Deni4ka93
05-06-2007, 10:58
Sladursko e,na men mi kazva mi6ka tova ne zna4i 4e govori za kanalen plyh,koito miri6e :D:D:D:D

05-06-2007, 11:13
po princip e adski sladi4ko no 6tom ne te kefi,puk i qvno ne6to ne se xaresva6 6tom se 4uvstva6 kofti /debela??!!!/ kato ti go kaje.spokoino,momi4e,mom4eto prosto ti se kefi,ne si izbivai bezpolezni komplexi ot tova,samo mu kaji 4e ne ti xaresva tova obra6tenie-az na moq ve4e mu nalojix veto varxu 2-3 obra6teniq det prosto si me draznqt kato mi gi kaje - "du6ice,pile" i dr.,are stiga kvi sa teq ligotii/ne 4e sa ama me draznqt mn/ i toi prosto gi smeni s dr
nqma da go obidi6 ako mu kaje6 da ne se obra6te taka kam tebe,spokoino,6tom si te obi4a 6te te razbere

beautiful.soul
05-06-2007, 11:17
Глупости:) на мене ми вика жабче, плъхче, чудовище мръсно, порче... ахахха изобщо не ги казва с идеята да ме обиди, по скоро е в кръга на шегата....
предполагам и твойто момче не го прави с тая идея, даже звучи наистина сладко... но ако не ти харесва наистина просто му го кажи или свикни с това;)

alkobalko
05-06-2007, 11:20
И според мен е нещо сладичко. Сигурна съм, че не го прави с цел да те обиди. Ако не ти допада обаче му кажи.

rubi
05-06-2007, 11:46
Мене също ме кефи тфа обръщение щото го свързвам с колаичка или пандичка а те са ми любимите мечета...Много са сладки :D :D

KpuCuTo0o
05-06-2007, 13:41
На мен това обърщение ми харесва, но това си е твое мнение и щом не ти допада просто му обясни, че се чувстваш кофти като те нарича така... а и едва ли момчето иска да те обиди... надали... просто му кажи, всеки трябва да се чувства комфортно в една връзка... пък може и да го питаш дали ти казва Меченце (или там както беше), защото те мисли за дебела... Айде, успех! :::