- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко тъпо..но искам отговор!
Здр!
Аз съм момиче.Значи - гаджето ми казва МЕЧЕНЦЕ и не ми харесва.Все едно ми казва - ти си дебела..пф..Та кажете - сравнението с меченце,обида ли е или ...Той твърди че е адски сладко и т.н...но на мен все едн оточно тва ми казва -дебеланка..аз не съм!!!!!![]()
За мен е сладко, някак си пухкаво, обичливо ми изглежда, но със сигурност няма предвид, че си дебела![]()
Hello, asl pls?
Ми мечето е космато и дебело. Ти как мислиш обида ли е ?Първоначално написано от Анонимко
Естествено че не е обида. Даже ме кефи.![]()
аз също мисля че е сладко но ако на тебе не ти харесва просто му кажи да не те нарича така
Със сигурност не го казва с цел да те обиди, но ако наистина те дразни можеш да го помолиш да не те нарича така лично на мен ми звучи много сладко![]()
хахахаха това е сладко обръщение!С моя приятел като бяхме у нас и аз му показах една моя снимка от 2ри клас и му обеснявах разни нища и виках "на тая снимка съм аз дрън дрън"...и тои накрая посочи едно сувенирено мече и ми каза "това пак ти ли си?![]()
\
/ ",а на мен ми стана мн готино и се смяхме и ми беше мн забавно!как ще се обидя от такова сладко нещо? :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И на мен не ми звучи като обидаДори е много сладичко "меченце"-умалително \
/ Но ако на теб не ти харесва, наистина, по-добре говори с него и все ще се измисли някое по-сладко обръщение, което да допада и на теб и да не се съмняваш в смисъла на думите му
![]()
![]()
Ха, и приятеля ми казва така и аз го питах на шега дали ми го казва, защото ме смята за дебела, а той се изсмя и ми каза, че ми казва така, защото съм сладка като меченце.
Ако не ти харесва да ти казва така, просто му го казваш и той ще ти казва другояче.
prava siПървоначално написано от .:AdElInA:.
ОМГ!!!!!!!!!!Тфа е сладко бе момиче...вместо да се радваш че те харесва и те мисли за сладка тя тръгнала да се оплаква..![]()
just a kid۵
И според мен е много сладичко, няма причина да се оплакваш.
![]()
Супер сладко бе, ко се оплакваш? По-добре ли е мишчице, плъхче, пчеличке ... кекек..
Edva li ima to4no tova v predvid!kato ne ti haresva mu kaji,edva li 6tes e obidi!ako li ne,kazvai mu ti mecan4o i tva e!kvit ste :P
Sladursko e,na men mi kazva mi6ka tova ne zna4i 4e govori za kanalen plyh,koito miri6e![]()
po princip e adski sladi4ko no 6tom ne te kefi,puk i qvno ne6to ne se xaresva6 6tom se 4uvstva6 kofti /debela??!!!/ kato ti go kaje.spokoino,momi4e,mom4eto prosto ti se kefi,ne si izbivai bezpolezni komplexi ot tova,samo mu kaji 4e ne ti xaresva tova obra6tenie-az na moq ve4e mu nalojix veto varxu 2-3 obra6teniq det prosto si me draznqt kato mi gi kaje - "du6ice,pile" i dr.,are stiga kvi sa teq ligotii/ne 4e sa ama me draznqt mn/ i toi prosto gi smeni s dr
nqma da go obidi6 ako mu kaje6 da ne se obra6te taka kam tebe,spokoino,6tom si te obi4a 6te te razbere
Глупостина мене ми вика жабче, плъхче, чудовище мръсно, порче... ахахха изобщо не ги казва с идеята да ме обиди, по скоро е в кръга на шегата....
предполагам и твойто момче не го прави с тая идея, даже звучи наистина сладко... но ако не ти харесва наистина просто му го кажи или свикни с това![]()
И според мен е нещо сладичко. Сигурна съм, че не го прави с цел да те обиди. Ако не ти допада обаче му кажи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мене също ме кефи тфа обръщение щото го свързвам с колаичка или пандичка а те са ми любимите мечета...Много са сладки![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
На мен това обърщение ми харесва, но това си е твое мнение и щом не ти допада просто му обясни, че се чувстваш кофти като те нарича така... а и едва ли момчето иска да те обиди... надали... просто му кажи, всеки трябва да се чувства комфортно в една връзка... пък може и да го питаш дали ти казва Меченце (или там както беше), защото те мисли за дебела... Айде, успех!![]()