View Full Version : Izvrateno li e?
Mi tva e ne6to izvrateno, koeto prosto trqbva da spodelq s nqkoi( a ne moga s nikoi, koito pozbnavam :( ) mi zna4i......Naskoro NAI- DOBRIQT MI PRIQTEL MI NAPORAVI 6PAKLA :smt011 Neka samo da otbeleja 4e sum na 16, devsvena sum, imam si gadje......No sega nie si napravihme lo6a 6ega s priqtelstvoto ni :smt017 Ot 1 godina sme adski blizki, po cql den sme zaedno, v edno daskalo sme, spodelq me si vs....V na4aloto na na6te otno6eniq toi me haresva6e, no az go otrqzah.....i naskoro mi priana 4e nikoga ne e spiral da me obi4a i 4e vinagi 6te me obi4a.....Stana mi mn gadno, 4e ne moga da mu otvurna ( no az naistina ne moga ) predi okolo 1 sedmica bqhme na ekskurziq...taka se slu4i 4e trqbva6e da sme v 1 staq v spalnqta....Toi me gu6na i taka 6tqhme da si zaspim....No po edno vreme toi zapo4na da me celuva, a az ne se otdrupnah....zapo4na da sliza nadolu, nadolu...svali mi pra6kite i natatuk se se6tate....A az ne se otdrupnah ](*,) sled kato se puhna 2 ta prusta v men az go otblusnah i ne mojeh da povqrvam izob6to kakvo pravq ( a v staqta ima6e i dr hora, koito slava bogu spqha).....Tova e6e izvrateno! No be6e mn qko ( kakto se dose6tate)Cqla no6t si govorihme za tova, a na sledva6tiq den pak....az nqkak si ne mojeh ve4e da go gledam sus su6tite o4i! A povqrvaite toi mi e adski dobuyr friend , no ne bih trugnala s nego, dori da znam 4e bi me obi4al pove4e ot polovinata mi gadjeta!Sled tazi "slu4ka" se gledame stranno i se opitvame da go zabravim,no e trudno :smt012 Znam 4e toi ne go e napravil, za6toto e iskal da se vuzpolzva ot men, a prosto za6toto ne e mogul da se sdurji i da se otdade na momenta! a z6to ne go sprqh :roll: :smt013 Znam 4e takiva ne6ta se slu4vat po princip, no pls mi kajete kak tova da ne ni pre4i i kakvo da pravq????
Glezanka
05-05-2007, 20:08
Spored men ne e nikak izwrateno.Momcheto wlubeno w teb,na edno leglo ... kak da ne mu doide tazi ideq w glawata.Ima 2 wariqnta sega .. ili shte si razwalite priqtelstwoto,ili shte se prawite che nishto ne e stanalo ... shtom ti ne otgowarqsh na chuwstwata mu .. ne wijdam dr wariqnti ...
Mi tva e ne6to izvrateno, koeto prosto trqbva da spodelq s nqkoi( a ne moga s nikoi, koito pozbnavam :( ) mi zna4i......Naskoro NAI- DOBRIQT MI PRIQTEL MI NAPORAVI 6PAKLA :smt011 Neka samo da otbeleja 4e sum na 16, devsvena sum, imam si gadje......No sega nie si napravihme lo6a 6ega s priqtelstvoto ni :smt017 Ot 1 godina sme adski blizki, po cql den sme zaedno, v edno daskalo sme, spodelq me si vs....V na4aloto na na6te otno6eniq toi me haresva6e, no az go otrqzah.....i naskoro mi priana 4e nikoga ne e spiral da me obi4a i 4e vinagi 6te me obi4a.....Stana mi mn gadno, 4e ne moga da mu otvurna ( no az naistina ne moga ) predi okolo 1 sedmica bqhme na ekskurziq...taka se slu4i 4e trqbva6e da sme v 1 staq v spalnqta....Toi me gu6na i taka 6tqhme da si zaspim....No po edno vreme toi zapo4na da me celuva, a az ne se otdrupnah....zapo4na da sliza nadolu, nadolu...svali mi pra6kite i natatuk se se6tate....A az ne se otdrupnah ](*,) sled kato se puhna 2 ta prusta v men az go otblusnah i ne mojeh da povqrvam izob6to kakvo pravq ( a v staqta ima6e i dr hora, koito slava bogu spqha).....Tova e6e izvrateno! No be6e mn qko ( kakto se dose6tate)Cqla no6t si govorihme za tova, a na sledva6tiq den pak....az nqkak si ne mojeh ve4e da go gledam sus su6tite o4i! A povqrvaite toi mi e adski dobuyr friend , no ne bih trugnala s nego, dori da znam 4e bi me obi4al pove4e ot polovinata mi gadjeta!Sled tazi "slu4ka" se gledame stranno i se opitvame da go zabravim,no e trudno :smt012 Znam 4e toi ne go e napravil, za6toto e iskal da se vuzpolzva ot men, a prosto za6toto ne e mogul da se sdurji i da se otdade na momenta! a z6to ne go sprqh :roll: :smt013 Znam 4e takiva ne6ta se slu4vat po princip, no pls mi kajete kak tova da ne ni pre4i i kakvo da pravq????
НЕ СИ МНОГО УМНА :idea:za6to taka misli6 :smt017 Izvinqvai, no imam problem i tursq podkrepa! sumnqvam se 4e ti nikoga ne si pravil glupostii :smt019
aaa az ne sum naqsno kakvo to4no e "shpakla" ? :smt017
според мен ти не си направила нищо лошо просто сте се отдали на момента това е за което явно съжелявате
malkoto_kurve
05-05-2007, 20:34
Ако питаш мен трябваше да го оставиш да направи каквото му е било на акъла и после да излезете за по една цигара навън :D В крайна сметка за секс по приятелски не сте ли чували бе хора!
В крайна сметка за секс по приятелски не сте ли чували бе хора!
Чувала съм, но не го приемам когато единият от двамата или двамата имат връзка с друг човек. Ако единият от двамата или двамата имат връзка (имам предвид с друг човек, не помежду си) за мен си е чиста изневяра.
malkoto_kurve
05-05-2007, 21:20
Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш :) А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...
Edna`Ot`Vsichki
05-05-2007, 21:24
Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш :) А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...
edin chovek koito da gleda realno na jivota .. bravo bravo .. =D>
svetoslava_sliven
05-05-2007, 21:24
Zwu4imi kato otg na ne6to koeto bqh 4ela istoriqta mi zvu4i shodna s edno mom4e deto lizalo nai dobrata si pr... se6tatelise
Няма нищо извратено. Всички го правят. Неможеш да го забравиш защото мислиш, че е станало нещо кой знае кво. А това не е така. Немога да разбера защо искаш да го забравиш? Има мн най-добри приятели (момче и момиче), който го правят без да му обръщат много внимание, просто ей така за удоволствието и толкова... Приеми го просто като случка, в която сте си доставили взаимно удоволствие (или поне той на теб) и толкова... Правиш от мухата слон...
malkoto_kurve
05-06-2007, 02:25
edin chovek koito da gleda realno na jivota .. bravo bravo .. =D>
Мерси за искреността! :)
Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...
Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...
A, ти не виждаш ли ника, на тази, с която спорищ? :-D
По темата: Станалото-станало. Няма какво да направиш... Просто забравяте за това и повече не говорите за него и толоз...
malkoto_kurve
05-06-2007, 06:21
По темата: Станалото-станало. Няма какво да направиш... Просто забравяте за това и повече не говорите за него и толоз...
Джонка, стой си девствен, никой не те пита теб :lol:
:-D Aз, как ще си стоя, това си е мой проблем :-D
А, ти отивай, на магистралата, че май закъсняваш... Да не те наказват с джедайска пиш*а в задни*а :-D
Айдеееее, ама от пик*и тука...
malkoto_kurve
05-06-2007, 07:08
А, ти отивай, на магистралата, че май закъсняваш... Да не те наказват с джедайска пиш*а в задни*а :-D
Където искам там ще ходя. Само че където и да ходя каквото и да правя все съм в 5та серия и с нови парцалки всяка седмица. А ти какво... в къщи си седих мастурбираш и си мислиш как да забиеш някоя мацка ама не ти се получава за съжаление :lol: :lol: :lol:
щом си си му позволила =P~ си изневерила при което следва късаш с сегашното си гадже и тръгваш с него ще ти е много яко обещавам. :smt008
Другата алтернатива е да спреш дори да го поздравяваш и квот станало станало :smt014
Абе квото си е било на ексукрзията си остава там.. връщаш се и си продължаваш живота..;) ..Ние колко неща сме правили по екскурзиите...леле..цели оргии.. Та ти са за т'ва ли ше се косиш... :wink:
alkobalko
05-06-2007, 08:12
Случилото се вече не може да бъде променено. Сега или ще се опитате да го забравите и да продължите да пддържате приятелството си, все едно нищо не се е случило, или това ще развали приятелството ви.
Където искам там ще ходя. Само че където и да ходя каквото и да правя все съм в 5та серия и с нови парцалки всяка седмица. А ти какво... в къщи си седих мастурбираш и си мислиш как да забиеш някоя мацка ама не ти се получава за съжаление :lol: :lol: :lol:
:smt046 :smt046 :smt046 =D> =D> =D> Браво ето едно момиче, което си знае цената! Браво :D :D :D
OtherDimension
05-06-2007, 08:46
според мен ти не си направила нищо лошо просто сте се отдали на момента това е за което явно съжелявате
к*рви сте !!
кажи го това на нейното гадже ?
к*рви сте !!
кажи го това на нейното гадже ?e to se4ga6noto mi gadje ( na 20 e) mai hodi s men samo zaradi samiq sex....tajka 4e :smt012 .....nqma kvo da mu obqsnqvam
slan4evo_momi4e
05-06-2007, 14:35
Очакваш това да не ви пречи ... да си продължите сякаш нищо не е било?! не искам да те разочаровам, но това е невъзможно. Когато в едно причтелство се намесят чувства, секс и прочие....то отива по дяволите .... просто така се плучава ;)
И между другото, не смятам, че в цялата история има нещо извратено ....
Очакваш това да не ви пречи ... да си продължите сякаш нищо не е било?! не искам да те разочаровам, но това е невъзможно. Когато в едно причтелство се намесят чувства, секс и прочие....то отива по дяволите .... просто така се плучава ;)
И между другото, не смятам, че в цялата история има нещо извратено ....
За съжаление си права. Поне го знам от личен опит, че когато се появят чувства а след тях и секс /е при мен не е имало секс защото осъзнавах че правя грешка и не ми стана ама все пак нещата отидоха до там/ нещата с приятелството отиват подяволите.
krem4et0
05-06-2007, 15:08
Лошо е, ако си имаш гадже или той си има такова.
А по темата-много ги мразя тея работи-приятелски секс, ние сме просто приятели, ама аз го обчам, той ме обича, ама сме приятели. Приятелство между момче и момиче не може да има, ако има чувства в някоя от страните. то и по принцип е невъзможно де, но все пак имам приятели момчета. На тях обаче гледам точно като на момичета-пием си, забавляваме се, ку,понясваме си, говорим си, спорим си, но без да прекрачвам границата, деляща чисто приятелското общуване и флирта. на първо време не бих легнала в 1 легло с някой от приятелите си. това ти е било грешката. От 20 човека точно с него ли намери да си легнеш?
krem4et0
05-06-2007, 15:10
Знаеш ли как се нарича жена, която прави секс за материални облаги?
Аз пък да ти кажа ли къде се намирам след секс? не е в нови парцалки или лъскави коли, а в обятията на някой, който ме обича, който аз обичам и , с който се чувствам, че имам всичко на света.
cacegka_3a_cekc
05-06-2007, 15:50
spored men ne e izvrateno..mom4eto te obi4a i ne e moglo da se ydarji...a nai dobre 6te napravite ako sednete i ogovorite mn seriozno po tozi vapros...i se izqsnite...yspeh stiskam palci :smt023
spored men ne e izvrateno..mom4eto te obi4a i ne e moglo da se ydarji...a nai dobre 6te napravite ako sednete i ogovorite mn seriozno po tozi vapros...i se izqsnite...yspeh stiskam palci :smt023Govorihme cql edin den!( na sledva6tiq) i az mu kazah 4e tova e ilo gre6ka i da ne si misli 4e mu davam nqkvi nadejdi....a toi kaja 4e izbora si e moi otnosno priqtelstvoto ni ](*,) I da otbeleja 4e ne stignahme do samiq sex!
_crazy_baby_
05-06-2007, 17:45
samo az li zabelqzvam 4e edno mom4e beshe napisalo sushtata istoriq mai i dvamata ne znaqt 4e pi6at tuk ....
samo az li zabelqzvam 4e edno mom4e beshe napisalo sushtata istoriq mai i dvamata ne znaqt 4e pi6at tuk ....znam 4e moje da ne go napravi6, no pls mi prati link na negovata tema :-s molqq te!Nie si govorihme 4e moje da go napi6em nqkude i da vidim dr hora s toq problem :smt012
_crazy_baby_
05-06-2007, 18:09
amiiii 4esno kazano nz dali shte q namerq temata no shte potursq
nPeceH_KepBu3
05-06-2007, 18:09
Аз ще те съветвам едно нещо...ако ти е толкова близък приятел НЕ ПРАВИ ПОДОБНИ НЕЩА.....За малко щях да загубя най-добрата си приятелка заради една любовна прищявка..
_crazy_baby_
05-06-2007, 18:20
ami sry macka tursih q ama ni6to ne namiram
Spored men ne e nikak izwrateno.Momcheto wlubeno w teb,na edno leglo ... kak da ne mu doide tazi ideq w glawata.Ima 2 wariqnta sega .. ili shte si razwalite priqtelstwoto,ili shte se prawite che nishto ne e stanalo ... shtom ti ne otgowarqsh na chuwstwata mu .. ne wijdam dr wariqnti ...
:smt006
ama naistina mi e tupo :roll: a i nqma kak s leka ruka d a za4erknr6 edno priqtelstvo, nali?
tin4eto91
05-06-2007, 19:35
Nz kvo da ti kaja... :-k az nikoga ne bih go napravila s nai dobriq mi fr!! [-X
Big_Slav
05-15-2007, 11:45
aaa az ne sum naqsno kakvo to4no e "shpakla" ? :smt017
шпалка брат да лижеш на твоята приятелка гладко избраснатата путкаааа
*b0gInQtA`na`SeXa*
05-15-2007, 15:13
milo4ka 4oveka te haresva i iska da ste ne6o pove4e ot fr a tva nikak ne e izvrateno daje si e super qko....
milo4ka 4oveka te haresva i iska da ste ne6o pove4e ot fr a tva nikak ne e izvrateno daje si e super qko....
и аз съм на същото мнение :wink:
FelisDirus
05-15-2007, 16:36
Домързя ме да чета всички коментари, затова съжалявам, ако ще повторя някого.
Искам само да ти кажа да не се притесняваш!
Първо, няма нищо извратено в това. И аз да бях на мястото на това момче, и аз щях да постъпя така. Напълно логично е след това, което си написала.
Второ, не искам да съжаляваш. Човек трябва да съжалява за това, което не е направил, а не за това, което се е случило.
Разбери, че всяко малко приключение си има своя чар. Това може би ще ви сближи още повече.
Всяко зло за добро са казали хората и са прави.
Сега ви е сконфузно и кофти, но ще видиш, че това ще отмине и после всичко ще е окей.
Поне така смятам аз.
Запомни това като един сладък момент, изпълнен с любов и нежност от негова страна.
Не си струва да си прецаквате приятелството.
Айде сега оплювайте на воля! :lol:
AmyLeeRall
05-16-2007, 14:59
Абе просто са се поувлякли малко хората
изгонена__от__рая
05-16-2007, 15:10
Не не е извратено,ако е какво да кажат хората, които искат да лижат братовчедите си или тези,които карат приятелка си да пишка в/у тях :-)
vikontiii
05-16-2007, 18:28
Не се притеснявайте от това което сте направили слушай какво ще ти подскаже сърцето и дано вземеш правилното решение :P
belphegor
05-16-2007, 18:42
Бих се избъзикал с теб, ама ти беше толкова искрена, че не мога.
Според мен не е извратено, но има нещо ужасно в цялата история. И ужасното нещо, както в повечето случаи са чуствата. Чуствата на момчето към теб през тази година най-вероятно са останали. Затова и сте станали приятели. Той целенасочено е искал да се доближи до теб, без значение по какъв начин. Човекът е бил влюбен. Таял е чуствата си дълго, понеже след като веднъж ги е бил споделил е бил наранен. И накрая, когато се е доближил толкова до теб и психически и физически, когато обстановката е била предразполагаща, той е направил това, за което си е мечтал толкова време. Поне до някъде го е направил.
Това е моето мнение и аз само го споделям, не искам да го налагам на феновете на приятелския секс, който според мен съществува по принцип, но не и в този случай.
Made_of_Pain
05-16-2007, 21:33
НЕ СИ МНОГО УМНА :idea:
KOЛКО СИ МИЛ!
Аз в повечето случаи минвам с ' ТЪПА СИ '
както ще миа и сега.. Казал си й го доста тактично :lol:
MaRiNkA_16
05-17-2007, 08:14
spored mene 6tom ne si se drupnala qvno ti e haresalo da spi6 s nqkoi nezna4i 4e trqbva da go obi4a6.kakto razbiram s gadjeto si ne pravi6 takiva raboti qvno nai dobriq ti priqtel vse pak te privli4a.......normalno e prosto my se otdai ako ne ti haresa ni6ty nemoje6 da zagybi6 spox....
Scandalous_lady
05-17-2007, 09:02
Имах подобен случай много кофти беше след случката :roll: Добре че момчето е супер и все още сме добри приятели
Spored mene nqma ni6to lo6o nali ste si nai-dobri priqteli i trqbva da se razbirate.POnqkoga e po-lesno da se sazdade priqtelstvo m/u mom4e i momi4e kogato m/u tqh e imalo ne6to.