Влез

View Full Version : Ммм какво ще предложите за поредната историйка...

BecSar
05-06-2007, 09:24
Така та ето и мойта раута ква е? Наскоро едно момиче се нави да го направим обаче тя е детствена (само свирки е праила) и неска ме вика в тях да сме правили нещо хубаво (а може би и секс) та въпроса ми:Аз много не я харесвам ама ми се иска и за тва се чуда да я отварям ли ама съм малко спекан защото до сега не ми се е случвало да отварям момиче и за тва незнам...
Конкретните въпроси са..
1.Да я отворя ли?
2.Само свирки?
3.Ще ми попречи ли тва , че не я харесвам много?
4.Тя си мисли , че ще трагвам с нея не само заради секса ами и с очакването на далготрайна връзка, но аз пък не искам, но и казах ,че я харесвам само за да спа с нея

:twisted:

Та дайте вашти савети O:)

JoeBanana
05-06-2007, 09:29
моя съвет е да идеш в цирка http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ставаш за смешник
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Komar
05-06-2007, 09:33
Това в филма за бухала ли го гледа?!
Точно като в сапунените сериали.....
А ако е наистина... за всичко си има парви път... тичай..

BecSar
05-06-2007, 09:34
Това в филма за бухала ли го гледа?!
Точно като в сапунените сериали.....
А ако е наистина... за всичко си има парви път... тичай..
ми брат да ти кажа няма смисъл да лажа или да се фукам защото никой не ме знае от тоя форум и къв е смисъла ми кажи :?

mad_dog
05-06-2007, 09:36
1.Да я отворя ли?
2.Само свирки?
4.Тя си мисли , че ще трагвам с нея не само заради секса ами и с очакването на далготрайна връзка, но аз пък не искам, но и казах ,че я харесвам само за да спа с неяш

1. Ако не я харесваш - недей. Първия път е нещо специално за едно момиче... ще те запомни за цял живот, а както виждам ти не искаш това.
2. Само свирки е зле... нема смисъл.
3. Да! Няма да можеш да и доставиш пълното удоволствие което би могъл ако го направиш чувствено...
4. За мен за да има секс, трябва да има и любов. Но хора много... вече малко мислят така.
...5. Цялата тази работа е една простотия - откажи се... моя съвет. Ако наистина много си загорял... намери си гадже!

PS:"Да обичаш е също като да пееш песен, но няма песен без край..." - Глупости! Въобще не е така... а и да е - "Това че песента свършва не значи че не трябва да и се наслаждаваш докато все още тече." -One Tree Hill

Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 09:37
ami znachi .. tova che ne q haresvash nqa ti povliqe.. 2... Predi da praish kakvoto i da bilo i kaji che sichko si e samo za ednoto ch****e i sled tova da ne si vyobrazqva nishto .. apyk shto se otnasq do otvarqneto znaesh li tochno kak da go napravish ?

BecSar
05-06-2007, 09:41
Бе гледал съм там някви клипчета от сорта "Отваряне на дественици"
Бащата ми е разправял за нявка ципа и там с прасчета ала бала .. ама до ся не съм го правил тва

OtherDimension
05-06-2007, 09:42
Бе гледал съм там някви клипчета от сорта "Отваряне на дественици"
Бащата ми е разправял за нявка ципа и там с прасчета ала бала .. ама до ся не съм го правил тва

викни баща ти да я отвори

Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 09:45
ami hubavo shteshe da e bilo ako si slushal kogato ti go e kazval .. vypreki che nqmash chustva kym neq i che ne q haresvash .. gledai da bydesh Fnimatelen .. za pryschetata - zapochva se s tqh .. v smisyl che s tqh razkysvash cipata .. sled tova e dobre da prodyljish dokato ne se pootpusne malko dupkata .. i posle veche znaesh :smt040

Barbie
05-06-2007, 09:46
Бащата ми е разправял за нявка ципа

:-s Аз викам първо да почнеш да посещаваш часовете по биология, а?

Пич, ти си дете-идиотче, к'ъф секс те гони? Остави момичето на мира.

lips_of_anegel
05-06-2007, 09:50
Така та ето и мойта раута ква е? Наскоро едно момиче се нави да го направим обаче тя е детствена (само свирки е праила) и неска ме вика в тях да сме правили нещо хубаво (а може би и секс) та въпроса ми:Аз много не я харесвам ама ми се иска и за тва се чуда да я отварям ли ама съм малко спекан защото до сега не ми се е случвало да отварям момиче и за тва незнам...
Конкретните въпроси са..
1.Да я отворя ли?
2.Само свирки?
4.Тя си мисли , че ще трагвам с нея не само заради секса ами и с очакването на далготрайна връзка, но аз пък не искам, но и казах ,че я харесвам само за да спа с нея

:twisted:

Та дайте вашти савети O:) деба не би трябвало мом4ета като теб изоб6то да съ6тествуват,може ли да използва6 моми4ето само 6от ти се ебе.баси тва 6те и е първия път,кви спомени 6е запази след това.о все пак да ти отговоря на въпросите:
1.ми не не я отваряй,поне аз така мисля,просто ......
2.ми не
3.надали 6те ти пре4и да спи6 с някой като не го харесва6,кат гледма само ти се ебе,та ти може и ку4е да из4ука6
4.как може да излъже6 така моми4ето за да спи6 с нея...мно ясно 4е си мисли 4е 6те тръгнете.ако не е някоя курва(а явно не е)тва сиурно 6те е най гадния момент в живота и,да я заебат след като са я отворили.и кво кат си мисли за тоя момент 6те и става отвратитено гадно.6от не само 4е са я излъгали,но и са я зарязали след тва.деба и скапаните хора които мислят като тебе.мисля 4е коментара ми е достатъ4ен и дано тва моми4е се осъзнае преди да напраи огромна гре6ка :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt075 :smt076

BecSar
05-06-2007, 09:50
Бащата ми е разправял за нявка ципа

:-s Аз викам първо да почнеш да посещаваш часовете по биология, а?

Пич, ти си дете-идиотче, к'ъф секс те гони? Остави момичето на мира.
хахах аз ли да я оставя.. Аз не се бутам тя иска :) Пък по биология аз си ги посещавам ама смисъл от тва то има точно един два урока ..

05-06-2007, 10:29
as vikam da ti popeee i stiga tolkova :-({|= :-({|=

mad_dog
05-06-2007, 10:33
Авторе? Години? И на момата години?

05-06-2007, 13:05
Авторе? Години? И на момата години?
a3 12 ->> 11

cacegka_3a_cekc
05-07-2007, 19:46
mn filmi gleda6 :smt005 :smt044 :smt043 :smt042 tc tc tsamo se 4ydite kade da si iskarate protostiqta ](*,)