- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ммм какво ще предложите за поредната историйка...
Така та ето и мойта раута ква е? Наскоро едно момиче се нави да го направим обаче тя е детствена (само свирки е праила) и неска ме вика в тях да сме правили нещо хубаво (а може би и секс) та въпроса ми:Аз много не я харесвам ама ми се иска и за тва се чуда да я отварям ли ама съм малко спекан защото до сега не ми се е случвало да отварям момиче и за тва незнам...
Конкретните въпроси са..
1.Да я отворя ли?
2.Само свирки?
3.Ще ми попречи ли тва , че не я харесвам много?
4.Тя си мисли , че ще трагвам с нея не само заради секса ами и с очакването на далготрайна връзка, но аз пък не искам, но и казах ,че я харесвам само за да спа с нея
![]()
Та дайте вашти савети![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
моя съвет е да идеш в цирка
ставаш за смешник
![]()
Това в филма за бухала ли го гледа?!
Точно като в сапунените сериали.....
А ако е наистина... за всичко си има парви път... тичай..
ми брат да ти кажа няма смисъл да лажа или да се фукам защото никой не ме знае от тоя форум и къв е смисъла ми кажиПървоначално написано от Komar
![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
1. Ако не я харесваш - недей. Първия път е нещо специално за едно момиче... ще те запомни за цял живот, а както виждам ти не искаш това.Първоначално написано от BecSar
2. Само свирки е зле... нема смисъл.
3. Да! Няма да можеш да и доставиш пълното удоволствие което би могъл ако го направиш чувствено...
4. За мен за да има секс, трябва да има и любов. Но хора много... вече малко мислят така.
...5. Цялата тази работа е една простотия - откажи се... моя съвет. Ако наистина много си загорял... намери си гадже!
PS:"Да обичаш е също като да пееш песен, но няма песен без край..." - Глупости! Въобще не е така... а и да е - "Това че песента свършва не значи че не трябва да и се наслаждаваш докато все още тече." -One Tree Hill
ami znachi .. tova che ne q haresvash nqa ti povliqe.. 2... Predi da praish kakvoto i da bilo i kaji che sichko si e samo za ednoto ch****e i sled tova da ne si vyobrazqva nishto .. apyk shto se otnasq do otvarqneto znaesh li tochno kak da go napravish ?
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Бе гледал съм там някви клипчета от сорта "Отваряне на дественици"
Бащата ми е разправял за нявка ципа и там с прасчета ала бала .. ама до ся не съм го правил тва
Оптимист ЗАВИНАГИ!
викни баща ти да я отвориПървоначално написано от BecSar
ami hubavo shteshe da e bilo ako si slushal kogato ti go e kazval .. vypreki che nqmash chustva kym neq i che ne q haresvash .. gledai da bydesh Fnimatelen .. za pryschetata - zapochva se s tqh .. v smisyl che s tqh razkysvash cipata .. sled tova e dobre da prodyljish dokato ne se pootpusne malko dupkata .. i posle veche znaesh![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Първоначално написано от BecSar
Аз викам първо да почнеш да посещаваш часовете по биология, а?
Пич, ти си дете-идиотче, к'ъф секс те гони? Остави момичето на мира.
деба не би трябвало мом4ета като теб изоб6то да съ6тествуват,може ли да използва6 моми4ето само 6от ти се ебе.баси тва 6те и е първия път,кви спомени 6е запази след това.о все пак да ти отговоря на въпросите:Първоначално написано от BecSar
1.ми не не я отваряй,поне аз така мисля,просто ......
2.ми не
3.надали 6те ти пре4и да спи6 с някой като не го харесва6,кат гледма само ти се ебе,та ти може и ку4е да из4ука6
4.как може да излъже6 така моми4ето за да спи6 с нея...мно ясно 4е си мисли 4е 6те тръгнете.ако не е някоя курва(а явно не е)тва сиурно 6те е най гадния момент в живота и,да я заебат след като са я отворили.и кво кат си мисли за тоя момент 6те и става отвратитено гадно.6от не само 4е са я излъгали,но и са я зарязали след тва.деба и скапаните хора които мислят като тебе.мисля 4е коментара ми е достатъ4ен и дано тва моми4е се осъзнае преди да напраи огромна гре6ка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
хахах аз ли да я оставя.. Аз не се бутам тя искаПървоначално написано от Barbie
Пък по биология аз си ги посещавам ама смисъл от тва то има точно един два урока ..
Оптимист ЗАВИНАГИ!
as vikam da ti popeee i stiga tolkova![]()
![]()
a3 12 ->> 11Първоначално написано от mad_dog
mn filmi gleda6![]()
![]()
![]()
tc tc tsamo se 4ydite kade da si iskarate protostiqta
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!