View Full Version : sled sex?
kakvo pravite sled sex?
ostavate da si lejite gushnati?
stavate da se miete?
palite cigara?
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 12:51
otivam da se iskypq (moje i povtorenie v banqta) sled tova palq cigara i si zaminavam :-({|=
Kato sfur6i6 praska6 1 kiu4ek na masata i si trugva6 gol :D
Първия път седяхме и се гледахме тъпо :) Искахме да пикаеме ама немаше къде :)
ThePainIsReaL
05-06-2007, 13:05
Зависи.. погушкваме се.. понякога може да влезем в банята заедно, др. път той да стане да се измие и да се върне пак до мен .. може да се измием/изкъпем, да хапнем и пак да продължим .. абе варианти има много, стига да знаете какво искате да правите ..
PaRkInSoN
05-06-2007, 13:06
Отивам да се изкъпа и после паля цигарка :)
cherinka
05-06-2007, 13:09
Ям. Тогава страшно много ми се разбулва апетита.
еми къпя се, след това цигара и нещо алкохолно за пиене и си лягаме
Еми.. де да знам. Разли4но е. Понякога отивам да си взема душ4е, понякога ми се дояжда зверски, понякога припалвам, ама само понякога, 4е ве4е не пуша :-D .. ама най-4есто си поседяваме гушнати, ако има време
Зависи. Повечето пъти отивам до тоалетната да се подмия или пък си се гушкаме. Друг път влизаме да се чипкаме заедно. В трети, ме гушва и откъртвам на момента. ( това последното започна да се случва мноого често)
CVETELLINA
05-06-2007, 14:11
Kato sfur6i6 praska6 1 kiu4ek na masata i si trugva6 gol :DПхахха много яка идея. :-D
Иначе по темата-нищо не правим,лежим си гушнати и си говорим за нещо 8-[
krem4et0
05-06-2007, 14:14
лежим си, после тоалетната, после да хапнем нещо,ама ако трябва да се прибирам-обличаме се и ме изпраща до дома.
BeMyLover
05-06-2007, 14:17
Az sled sex mn obicham da zapalq edna cigara tova e lubimoto mi neshto sled sex e sled momcheto s koeto s1m go pravila :D
krizbeto_zleto
05-06-2007, 15:52
paaa kak si re6i6
Ами различно.Със сегашния ми приятел погушкаме се малко,и го правим пак :lol: И след няколко пъти "пак,пак" си взимаме душ (а понякога по време на душа пак :P ) и после си се гушкаме и си спинкаме двамата.Той не пуши,но аз обикновено като се изкупем вече си паля една цигарка и си заспиваме заедно.
ami vzimam si du6 moje i zaedno posle tq qde 6toto stra6no mn ogladnqva sled seks,a az piq ne6to alkoholno i posle si lqgame moje i da povtorim kakto se slu4va v pove4eto slu4ei i da zaspim gu6nati :wink:
miloto_girl_4e
05-06-2007, 18:59
Еми.. зависи къде сме, но като цяло той отива се измие, аз до тоалетна и после пак заедно в леглото гушнати :wink:
Цигарка задължително!Кофти е да си пушач!После зависи гушкаме се или пък се мотаме
Приятеля ми най-често повтаря една и съща схема: минава през банята за малко, пали цигара и сяда пред компютъра/откъртва. И напоследък много му се дразня. Взела съм решение да го уведомя, че така не може :D Момичето има нужда от нежност и внимание след секса. :roll:
Шматаранки мамини... ХАХАХА
Оставям 2 лева на масата и си тръгвам ...
Смисъл 2 по 1 лев, че създават илюзия за повече пари
gu66666666 :) i si govorim :)
Зависи.. погушкваме се.. понякога може да влезем в банята заедно, др. път той да стане да се измие и да се върне пак до мен .. може да се измием/изкъпем, да хапнем и пак да продължим .. абе варианти има много, стига да знаете какво искате да правите ..
и аз съм така, но има и цигарка :smt033
nemepoznava6
05-07-2007, 05:07
Зависи. Повечето пъти отивам до тоалетната да се подмия или пък си се гушкаме. Друг път влизаме да се чипкаме заедно. В трети, ме гушва и откъртвам на момента.
i nie taka pravim :-({|=
зависи от времето и от мястото.
mnogomili4kata-sf
05-07-2007, 08:14
Повечето пъти направо ми се иска да затворя очи и да заспя, но пък не го правя, защото първо ще е гадно спрямо моя приятел, защото той винаги след това ме гушка и си говорим (по- скоро ми говори някви глупости, които ме разсмиват). После другите неща като баня, цигара понякога. И на мен понякога ми се отваря апетита и идва време за храна.
гушкаме се и си пушим и си коментираме как е било :)
:smt006 i.след секс пак секс :smt006
No_LiMiTe^f
05-07-2007, 11:05
Ами първо пуша!После ако няма повторение се гушкаме!И има бая такива теми!
mrankoniiii
11-02-2012, 17:19
Лежим си гушнати говорим как е било натискаме се и тн.
Гушкаме се, къпя се, паля цигара. После пак секс.
Ама големи сте археолози... тая тема е от 2007г.
ShtrudeL
11-02-2012, 19:39
Стара тема.