Влез

View Full Version : Incest

durutka
05-06-2007, 14:31
Interesno mi e nqkoi ot vas izpitval li e sexualno vlezenie kum rodnini i ako da da razkaje kakvo se e slu4ilo po natatuk.Otsega kazvam 4e ne mi se e slu4valo i tova ne mi dopada! Horata koito naistina imat da kjat ne6to po vuprosa da pi6at bezmisleni postove ne sa nujni

SINDEL
05-06-2007, 14:40
Oх... тва определено не го съм изпитвала. Нооо.. познавам моми4е, което ходи с братов4ед си (пръв братов4ед). Тайно. В смисъл много малко хора знаем, за пред другите са си просто много добри приятели.
И секс правят, ама много се пазят, щото яко ги е шубе да не направят белята и да не им се роди някое изрод4е.
Иии.. кво да ти кажа. В на4алото като разбрах ми стана тегаво едно такова, щот нали хи4 не е правилно. Ама те си се оби4ат... доста време ве4е откараха заедно и в един момент всъщност преставаш да мислиш за това, 4е са роднини..

BeMyLover
05-06-2007, 14:45
Az s1m imala vle4eniq k1m bratov4ed mi no samo tova nito pove4e no toi zamina voinik i ne s1m se se6tala mn mn za nego no ne e mn stranno da ima6 vr1zka s nqkoq rodnina i az poznavam edna moe fr koqto hode6e s bratov4ed se no te bqha 2-ri bratov4edi ne 4e tva ima zna4enie vse pak sa rodnini i bqha spali ne samo vedn1j