PDA

View Full Version : Помощ ,дайте съвет!Мн.ви моля !

стела
05-06-2007, 16:00
Хм имам проблем и то доста банален .Харесжам едно момче от началото на годината , по едно време спрях но преди 1 месец пак започнах.оказа се ,4е преди като съм го харесвала той също ме е ,но в момента си харесва друго момиче.Наскоро ми взе скайпа ,но само за да издразни един от неговия клас (защото това мом4е ме било харесвало) въпреки това аз продължавам да го харесвам...Но как да се опитам той отново да си възвърне интереса към мен ? Как отноово да ме хареса ? Ако някой има идея или съвет ,моля ви споделете !

bravito
05-06-2007, 16:08
Zdravej pi6i mu v skype pitaj go kak e ko prai zavurji razgovor s nego i go popitaj dali e vqrno 4e predi te e haresval(4e taka ti e kazal nqkoi)i go popitai kolko % te e haresval i taka kato navlezete v tazi tema zapo4ni da mu se oplakva6 kolko si glupava 4e i ti si go haresvala za6o ne si mu priznala i taka leko po leko toi 6e te popita dali vse o6e ima6 4uvstva kum nego ti mu kaji 4e ima6 i taka

katttto3
05-06-2007, 16:11
мен ако питаш се правиш на недостапна и той сам ще те потърси.

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2007, 16:11
Zdravej pi6i mu v skype pitaj go kak e ko prai zavurji razgovor s nego i go popitaj dali e vqrno 4e predi te e haresval(4e taka ti e kazal nqkoi)i go popitai kolko % te e haresval i taka kato navlezete v tazi tema zapo4ni da mu se oplakva6 kolko si glupava 4e i ti si go haresvala za6o ne si mu priznala i taka leko po leko toi 6e te popita dali vse o6e ima6 4uvstva kum nego ti mu kaji 4e ima6 i taka

направо да му предложи да станат гаджета в скайп, а? #-o

hristowow
05-06-2007, 16:13
Само не му казвай, че си глупава!!!! В никакъв случай. Говори си повече с него и се издигни колкото се може повече в очите му!

koalka
05-06-2007, 16:21
Еми чатете си повече, виждайте се от време на време, флиртувай с него.

Child_In_Time
05-06-2007, 17:14
Комуникация, въпреки че ако вече си харесва др нз дали ще стане

bravito написа:

За мен тва не беше мн глупав съвет, какато казах преди мен ми тя направо да земе д аму предложи по скайп а?

TuZAra
05-06-2007, 17:28
Хм имам проблем и то доста банален .Харесжам едно момче от началото на годината , по едно време спрях но преди 1 месец пак започнах.оказа се ,4е преди като съм го харесвала той също ме е ,но в момента си харесва друго момиче.Наскоро ми взе скайпа ,но само за да издразни един от неговия клас (защото това мом4е ме било харесвало) въпреки това аз продължавам да го харесвам...Но как да се опитам той отново да си възвърне интереса към мен ? Как отноово да ме хареса ? Ако някой има идея или съвет ,моля ви споделете ! OMG #-o :smt021 :smt104 :smt021 В този случей ти си баналната