Влез

View Full Version : скарах се с най-добрата си приятелка

05-06-2007, 16:17
Много ви моля за съвет.Най-добрата ми приятелка има гадже,с което рядко се вижда и въобще не поддържат почти никаква връзка.Той спря да й праща sms-и и тя беше мн отчаяна.Аз му се обадих и говорих с него.Разказах му как се чувства и че й е мн гадно,че иска да се виждат по-често,а той ми каза,че е искал да говори с нея и наистина връзката им е мн странна и така...сега той й е пратил sms,че трябва да говорят или нещо подобно(тя не искаше да ми каже)и така разбрала е от някъде,че съм говорила с него и сега ми се сърди,много държа на нея,но нз как дая убедя да не ми се сърди.Плс дайте ми съвет как да се сдобрим

05-06-2007, 16:26
kaji i 4e mn q obi4a6 i darji6 na neq.kaji i 4e si go napravila za neino dobro t.e. si si mislila 4e 6te q o6taslivi6 i nqkvi takiva a tq ot neina strana ako darji na teb i razbere 4e si go napravila za neino dobro 6te ti prosti.

Sarabi
05-06-2007, 16:29
Сърди ти се, защото си се опитала да й помогнеш :shock: .
Според мен трябва да й обясниш, че си го направила за нейно добро и да спомогнеш по някакъв начин изясняването на отношенията им. Не знам за какво ти се е разсърдила... може да е защото си се намесила във връзката им, може да е искала тя по някакъв начин да оправи нещата или да поиска обяснение... да си е намислила някакъв начин.. специален, де да знам :-D . Но просто трябава да й кажеш, че си поискала да й помогнеш, за да знае как наистина стоят нещата. Извини й се, че си се намесила без позволението й, и се надявай да ти е истинска приятелка а да не се направи на някоя пача и да ти се "разсърди", защото приятелството е много ценно нещо и е гадно да бъде загубено безпричинно или зазради детски глупости.

mechtaq_za_teb
05-06-2007, 17:29
Napravila si go za neino dobro,zashtoto ti e bilo kofti da q vijdash taka ot4aqna...samo 4e postapkata ti ne e mn pravilna(pone spored men).Ne e bilo nujno da im se mesish...i tq zatova ti se sardi.Govori s neq,obqsni i zashto si postapila taka,4e si iskala da i pomognesh.Shte se sdobrite sigurna sam,shte i mine do nqkolko dni. ;)

Presley
05-06-2007, 18:37
Ами сперд мене ,ако и кажеш ,че си я обичкаш,държиш на нея и си го направила с цел да ощастливиш ,ще ти се отсърди и ще и мине...!Кажи и истината :)

vivian
05-06-2007, 19:28
Сърди ти се, защото си се опитала да й помогнеш :shock: .
Според мен трябва да й обясниш, че си го направила за нейно добро и да спомогнеш по някакъв начин изясняването на отношенията им. Не знам за какво ти се е разсърдила... може да е защото си се намесила във връзката им, може да е искала тя по някакъв начин да оправи нещата или да поиска обяснение... да си е намислила някакъв начин.. специален, де да знам :-D . Но просто трябава да й кажеш, че си поискала да й помогнеш, за да знае как наистина стоят нещата. Извини й се, че си се намесила без позволението й, и се надявай да ти е истинска приятелка а да не се направи на някоя пача и да ти се "разсърди", защото приятелството е много ценно нещо и е гадно да бъде загубено безпричинно или зазради детски глупости.

=D> podkrepqm s dve race. \:D/