.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

скарах се с най-добрата си приятелка

Много ви моля за съвет.Най-добрата ми приятелка има гадже,с което рядко се вижда и въобще не поддържат почти никаква връзка.Той спря да й праща sms-и и тя беше мн отчаяна.Аз му се обадих и говорих с него.Разказах му как се чувства и че й е мн гадно,че иска да се виждат по-често,а той ми каза,че е искал да говори с нея и наистина връзката им е мн странна и така...сега той й е пратил sms,че трябва да говорят или нещо подобно(тя не искаше да ми каже)и така разбрала е от някъде,че съм говорила с него и сега ми се сърди,много държа на нея,но нз как дая убедя да не ми се сърди.Плс дайте ми съвет как да се сдобрим

Guest
    kaji i 4e mn q obi4a6 i darji6 na neq.kaji i 4e si go napravila za neino dobro t.e. si si mislila 4e 6te q o6taslivi6 i nqkvi takiva a tq ot neina strana ako darji na teb i razbere 4e si go napravila za neino dobro 6te ti prosti.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Сърди ти се, защото си се опитала да й помогнеш .
    Според мен трябва да й обясниш, че си го направила за нейно добро и да спомогнеш по някакъв начин изясняването на отношенията им. Не знам за какво ти се е разсърдила... може да е защото си се намесила във връзката им, може да е искала тя по някакъв начин да оправи нещата или да поиска обяснение... да си е намислила някакъв начин.. специален, де да знам . Но просто трябава да й кажеш, че си поискала да й помогнеш, за да знае как наистина стоят нещата. Извини й се, че си се намесила без позволението й, и се надявай да ти е истинска приятелка а да не се направи на някоя пача и да ти се "разсърди", защото приятелството е много ценно нещо и е гадно да бъде загубено безпричинно или зазради детски глупости.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Napravila si go za neino dobro,zashtoto ti e bilo kofti da q vijdash taka ot4aqna...samo 4e postapkata ti ne e mn pravilna(pone spored men).Ne e bilo nujno da im se mesish...i tq zatova ti se sardi.Govori s neq,obqsni i zashto si postapila taka,4e si iskala da i pomognesh.Shte se sdobrite sigurna sam,shte i mine do nqkolko dni.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    София
    Ами сперд мене ,ако и кажеш ,че си я обичкаш,държиш на нея и си го направила с цел да ощастливиш ,ще ти се отсърди и ще и мине...!Кажи и истината
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Сърди ти се, защото си се опитала да й помогнеш .
    Според мен трябва да й обясниш, че си го направила за нейно добро и да спомогнеш по някакъв начин изясняването на отношенията им. Не знам за какво ти се е разсърдила... може да е защото си се намесила във връзката им, може да е искала тя по някакъв начин да оправи нещата или да поиска обяснение... да си е намислила някакъв начин.. специален, де да знам . Но просто трябава да й кажеш, че си поискала да й помогнеш, за да знае как наистина стоят нещата. Извини й се, че си се намесила без позволението й, и се надявай да ти е истинска приятелка а да не се направи на някоя пача и да ти се "разсърди", защото приятелството е много ценно нещо и е гадно да бъде загубено безпричинно или зазради детски глупости.

=D> podkrepqm s dve race. \/
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове