- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- скарах се с най-добрата си приятелка
Много ви моля за съвет.Най-добрата ми приятелка има гадже,с което рядко се вижда и въобще не поддържат почти никаква връзка.Той спря да й праща sms-и и тя беше мн отчаяна.Аз му се обадих и говорих с него.Разказах му как се чувства и че й е мн гадно,че иска да се виждат по-често,а той ми каза,че е искал да говори с нея и наистина връзката им е мн странна и така...сега той й е пратил sms,че трябва да говорят или нещо подобно(тя не искаше да ми каже)и така разбрала е от някъде,че съм говорила с него и сега ми се сърди,много държа на нея,но нз как дая убедя да не ми се сърди.Плс дайте ми съвет как да се сдобрим
kaji i 4e mn q obi4a6 i darji6 na neq.kaji i 4e si go napravila za neino dobro t.e. si si mislila 4e 6te q o6taslivi6 i nqkvi takiva a tq ot neina strana ako darji na teb i razbere 4e si go napravila za neino dobro 6te ti prosti.
Сърди ти се, защото си се опитала да й помогнеш.
Според мен трябва да й обясниш, че си го направила за нейно добро и да спомогнеш по някакъв начин изясняването на отношенията им. Не знам за какво ти се е разсърдила... може да е защото си се намесила във връзката им, може да е искала тя по някакъв начин да оправи нещата или да поиска обяснение... да си е намислила някакъв начин.. специален, де да знам. Но просто трябава да й кажеш, че си поискала да й помогнеш, за да знае как наистина стоят нещата. Извини й се, че си се намесила без позволението й, и се надявай да ти е истинска приятелка а да не се направи на някоя пача и да ти се "разсърди", защото приятелството е много ценно нещо и е гадно да бъде загубено безпричинно или зазради детски глупости.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Napravila si go za neino dobro,zashtoto ti e bilo kofti da q vijdash taka ot4aqna...samo 4e postapkata ti ne e mn pravilna(pone spored men).Ne e bilo nujno da im se mesish...i tq zatova ti se sardi.Govori s neq,obqsni i zashto si postapila taka,4e si iskala da i pomognesh.Shte se sdobrite sigurna sam,shte i mine do nqkolko dni.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами сперд мене ,ако и кажеш ,че си я обичкаш,държиш на нея и си го направила с цел да ощастливиш ,ще ти се отсърди и ще и мине...!Кажи и истината![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Sarabi*
=D> podkrepqm s dve race. \/
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick