View Full Version : za prezervativite...
az sam na 13g i znam 4e na vsi4ki vaprosa mi 6te prozvu4i super tapo,4e 6te ima ubidi ot sorta na mn si malka i si mn tapa...da,moje i da e taka,no vse pak 6te zadam vaprosa si i,molq vi,kajete mi bez podigravki i t.n.,za6to kogato prezarvativa se slaga,tva "star4a6toto" trqbva da se stisne?!
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 17:42
v tova styrchashtoto se sybira spermata .. i se pak za da se sybere nqkyde trqa da ima mqsto nali taka :) ako ne si me razbrala pitai .. ne e sramno naprotiv .. daje e dobre che se interesuvash .. pyk za tova koi kakvo shtql da ti kaje .. da ne ti puka
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 17:49
i zabravih da kaja che vsyshnost se naricha rezervoarche (imeto govori samo za sebe si)
oh molq vi kaje6e v den ot uvolaiqta sum no poseden po kalendarnite iz4isleniq v4era se susa prezervativa po vreme na polov na akta pr mi en svur6i v mene [-X no nali se otdeq nqkva tam te4nost tq kakvo predtavlqva to4no ??? moje li da sum bremena ?? :smt005 molq vi kajete mi
Да, трябва, за да не навлезе въздух и така презерватива да се предпази от скъсване.
molq vi otgovorete na gorniq vapros pls seriosno
Schnitzer
05-06-2007, 18:04
Мисля че се стискаше също за да навлезе спермата в него без допълнително разтягане на презерватива но може и да се лъжа нещо... :-D
nPeceH_KepBu3
05-06-2007, 18:04
Трябва да се стиска резервоарчето, за да не го боли момчето когато свършва :)
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 18:05
ne ne moje a ako iskash po podrobno izpolzvai tyrsackata ima milioni takiva temi .. [-X
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 18:15
Трябва да се стиска резервоарчето, за да не го боли момчето когато свършва :)
tova izobshto ne e vqrno .. [-X [-X