View Full Version : Обрязан пенис
Анонимния
05-06-2007, 18:53
Интересно ми е да видя кво мислят момичетата за обрязания пенис? По яко ли им е с обрязан или пък не? Аз лично си клъцнах кожата :D Доста по хигиенично е... Кажете си мнението момичета.
miloto_girl_4e
05-06-2007, 18:54
До сега не съм спала с обрязано момче, но и аз съм на мнение, че е по-хигиенично :!: :wink:
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 18:55
za higienata da .. tova e vqrno che e dobre .. obache trqa da ti kaja che chuvstvoto da praish sex s chovek koito ne e obrqzyn e mnogo po qko ..
Анонимния
05-06-2007, 18:58
za higienata da .. tova e vqrno che e dobre .. obache trqa da ti kaja che chuvstvoto da praish sex s chovek koito ne e obrqzyn e mnogo po qko ..
еее ще ме накараш да съжалявам :)
Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 19:03
еее ще ме накараш да съжалявам :)
ami az ti kazvam tova koeto e za mene .. zashtoto sym pravila sex i sys obrqzan i neobrqzan .. i opredeleno chuvstvoto ne moje da se sravnqva .. [-X
Schnitzer
05-06-2007, 19:03
Хах,да мноо по-яко е щото нямат кожа-скин хед :lol:
Хах,да мноо по-яко е щото нямат кожа-скин хед :lol: :-s yaah cool....no really :-s
:-D :smt005
качват те на кабриото и те подкарват... :smt005
Schnitzer
05-06-2007, 19:21
качват те на кабриото и те подкарват... :smt005Ако поне кабриото не е некъв голф 3 с отрязан таван пак яко ще е :lol: А ако е хлопел много бързо ще бяга щото ръждата го гони :twisted:
До сега не съм спала с обрязано момче, но и аз съм на мнение, че е по-хигиенично :!: :wink:
А що и ти не се обрежеш, по хигиенично е! :smt019
качват те на кабриото и те подкарват... :smt005Ако поне кабриото не е некъв голф 3 с отрязан таван пак яко ще е :lol: А ако е хлопел много бързо ще бяга щото ръждата го гони :twisted:
:smt005 :smt005
Това за кабриото го чух от двама турци.В първия момент не се сетих за какво кабрио става въпрос ама после ми светна,че ги режат по принцип всичките... :smt005 :smt005
Schnitzer
05-06-2007, 19:56
:smt005 :smt005
Това за кабриото го чух от двама турци.В първия момент не се сетих за какво кабрио става въпрос ама после ми светна,че ги режат по принцип всичките... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Кабрио :smt005 :smt005
ThePainIsReaL
05-06-2007, 20:05
Била съм с обрязано момче. И чесно казано за мен лично нямаше разлика. Какъвто е, такъв ще си го харесвам. За да спя с него, значи ме кефи и дали е обрязан или не, няма значение.
Ауу.. рязам патрон по ъгъл 90 градуса....
Момчета не си правете експерименти.. не си даваите ..........
А за хигиената... ХОРАТА СА ИЗМИСЛИЛИ БАНЯ !
Schnitzer,човеЧе невероятно много си ми смешен.. Обрязан или необрязан няма значение,просто по лесно забелват... ХАХАХА
Schnitzer,човеЧе невероятно много си ми смешен.. Обрязан или необрязан няма значение,просто по лесно забелват... ХАХАХА
Ко да забелват?Те нямат кожа за забелване :smt005
Schnitzer
05-08-2007, 17:46
Ко да забелват?Те нямат кожа за забелване :smt005А кво става с кабриото кат завали дъжд :lol: ,затова извода е че по-добре да си имаш ТАВАН :lol:
az imam vypros kym avtora kak si go klycna sam be
Анонимния
05-08-2007, 20:00
az imam vypros kym avtora kak si go klycna sam be
Сам [-X не ти го препоръчвам. Лекар го направи :D
i az sum obrqzan nz za sexa no opredeleno mackite im haresva da duhat pove4e obrqzana pi6ka :) nqqq kfo si govorim to ako ne beshe oferta se obreje6 nqma6e se obrqzvat masovo horata v evropa... tuk o6te ima aburigeni koito si mislqt 4e tova e turski ritual...
OtherDimension
05-08-2007, 20:39
мога ли да попитам само кое му е по-хигиеничното ?!
и само не ми казвайте,че мюсюлманите, които живеят в мизерия, достойна само за най-пропадналите африкански държави, са най-хигиеничните на света
hahaaah ako sravnqvame turciq s bulgariq nie sme mizernite tuka we...tctctc 4ui se kfo govori6...
burka6 miusiulmani sus sudanski negri mai
OtherDimension
05-08-2007, 20:44
hahaaah ako sravnqvame turciq s bulgariq nie sme mizernite tuka we...tctctc 4ui se kfo govori6...
допреди 10 години в Истанбул имаше шумни протести затова,че правят образованието до 5-6 клас задължително
1во турция е на същото дередже като нас, да не кажем по-лоше
2ро не само турция е мюсюлманска държава
просто никой не може да ме убеди,че след обрязването хигиената е дори МНООГО по-добра .. айдее нема нужда ;)
taka vikat si4ki neobrqzani.... nikude nesum 4ul za 4ovek koito se obrqzal i sujalqval za tova
OtherDimension
05-08-2007, 20:52
аз не съм чел и за някой, който съжалява,че си е останал необрязан
`Death`Whore``
05-08-2007, 20:54
Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.
OtherDimension
05-08-2007, 20:57
Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.
:!:
и за какво да се обрязвам? да ми се търка по цял ден главичката в слипа, да съхне и да се нацепва кожата? за това ли? ай сиктир, виждал съм рязан хуй и не благодаря! върви си проповядвай вижданията в Турция.
Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.функцията на тази кожичка е именно да предпазва от замърсяване,ама турчините са тъпи кат задник,кво да ги прайш...
Ко да забелват?Те нямат кожа за забелване :smt005А кво става с кабриото кат завали дъжд :lol: ,затова извода е че по-добре да си имаш ТАВАН :lol:
:smt005 :smt005 :smt005
MI..imenno zatova 4e glavi4kata e ogolena i ni6to ne q pazi se polu4ava efekta namlena 4uvstvitelnost.....aaa i si ima pri4ina glavi4kata da e po-4uvstvitelna ot ostanalata 4ast na penisa nali..za da e po kef pri sex :)
Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.функцията на тази кожичка е именно да предпазва от замърсяване,ама турчините са тъпи кат задник,кво да ги прайш...
Правилно!! \:D/
abe tapanar ti kakwo znaesh za higienata na neobrazan kadeto po cal den glawata stoi w taya koga sabira samo marsotii .ni tutcite winagi po hubawo ebem ot was .ti ne se li sramuwash edno momi4e da ti duha na toya mirizliw huy.da ti blije sireneto.swarshwate kato zayci
po higeini4noto e 4e nese sabirat bokluci na huyati koito da mirishat na palen lesh.az na skoro se obrazah.ida zanaesh sega po dalgo eba ot kolkoto ti minimuma ekam1.30 i winagi dikarwam moyata priyatelka do orgazam .
abe tapanar ti kakwo znaesh za higienata na neobrazan kadeto po cal den glawata stoi w taya koga sabira samo marsotii .ni tutcite winagi po hubawo e**** ot was .ti ne se li sramuwash edno momi4e da ti duha na toya mirizliw huy.da ti blije sireneto.swarshwate kato zayci =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
malkoto_sladur4e
06-28-2007, 12:09
Олееее само като си помисля!Секс със мангал!Оле не!Припадам Господи!лошо ми е ще повърна.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Олееее само като си помисля!Секс със мангал!Оле не!Припадам Господи!лошо ми е ще повърна.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ti pa de si vijdal obrqzan mangal be travestit liliputski xaaxxa ebasi tapiq :smt005
xaxa злетааа!! хигиената не зависи дали си рязан или не тря се ползва банята щом природата ти е дала тая кожа начи тря да е там и си има предназначение.аз не съм обрязан и до сега не ми са е получвал ефекта на сирИнИто тва че турците ги режат е за икономия на вода!!!
ще ма извиняват рязаните бургии ама не си сменяи 1 седмица гащите и да видим дали няма замиришеш
xaxa злетааа!! хигиената не зависи дали си рязан или не тря се ползва банята щом природата ти е дала тая кожа начи тря да е там и си има предназначение.аз не съм обрязан и до сега не ми са е получвал ефекта на сирИнИто тва че турците ги режат е за икономия на вода!!!
ще ма извиняват рязаните бургии ама не си сменяи 1 седмица гащите и да видим дали няма замиришеш da poradi sa6tat pri4ina/pestene na voda/balgarite miri6at.e kak moje da ste takiva nacionalisti nikade ama nikade po sveta nqma drugi zlobari i zavistnici kat balgarite nikade drugade ne im dreme na horata dali si tr ili bg ili amerikanec.ama naistina si mn pros ama mnoooogo.ama qvno tva e na4ina na nqkoi bg da si otmastqt 4e dedite im ne sa si dignali kaza da napraqt ne6to sre6tu osmanskoto robstvo :smt019
killer_machine
06-28-2007, 15:02
Говорете по темата ве миндили! :smt005 :smt005
DarkPrincess
07-01-2007, 10:14
Мисля, че не е лошо като идея. Доколкото знам е много по-хигиенично.
`Death`Whore``
07-01-2007, 10:19
po higeini4noto e 4e nese sabirat bokluci na huyati koito da mirishat na palen lesh.az na skoro se obrazah.ida zanaesh sega po dalgo e** ot kolkoto ti minimuma ekam1.30 i winagi dikarwam moyata priyatelka do orgazam .
И ако следващата ти приятелка е по-неопитна, ще те кара да спирате по средата и няма да свършваш никога.