View Full Version : kajete mi plss
Zna4i,slagah prezervativa na priqtelq mi,no bez da iskam tragnah da go slagam naobratno.Usetih se,sled kato ne se razgava6e i go opravih.Ta vaprosa mi e dali ima opasnost,ako po nego e ostanala ot predeqkulacionnata te4nost?..Molq vi samo da mi otgovorite,za6toto sam neopitna,a me e sram da govorq s nego za tova
#-o Ама имате страшно богато въображение, вие жените :mrgreen:
Няма никаква опасност да си бременна. Ама никаква!
Тая предеякулационна течност, не е като чешма, вя! :mrgreen:
ne se pritistiskai nqma da stava6 mama pone ne za sega
e dobre de za6to si mu go slagala ti? tva si q tqhna rabota :D ako go marzi razbiram ,ako ne moje da se nau4i be...ne,seriozno ne moje da si bremenna spoko,znam 4e se pritesnqva6 ,no vse pak nqma takava veroqtnost,a pak i tazi te4nost se otdelq 4ak kogato mu stane mn hubavo,a vie takmo ste zapo4vali nali ::: spokooo
ehe...4e za kvo ti e ti da mu go slaga6?toi ne moje li ili prosto go marzi :D ne be spoko,vij qnma veroqtnost da si bremenna.pak i tazi te4nost se otdelq 4ak kogato na nego mu stane mn hubavo,a vie sega ste zapo4vali nali taka ? spoko :::
Не мисля, че има опастност от забременяване.
Да и според мен няма опастност от забременяване.... :D
alkobalko
05-07-2007, 18:43
Няма никаква опасност, спокойно.
ABSOLUTme
05-08-2007, 01:02
що да няма опасност?чудеса всеки ден стават.
и защо да не му го слага тя?това си е възбуждащо,пък и си е като част от любовната игра,още повече,ако го сложи с уста.
следващия път просто буди по-внимателна.
оффф я почети малко и после си съсипваи нервите
Glezanka
05-08-2007, 06:50
Dori i da e popadnala,w tyz technost ima minimalen broi spermatozoidi=>minimalen shans za zabremenqwane.Dr pyt gledai na koq strana go slagash kondoma :D
malkoto_sladur4e
05-08-2007, 07:58
нищо ти няма :wink:
Sisilota
05-08-2007, 09:28
e dobre de za6to si mu go slagala ti? tva si q tqhna rabota :D ako go marzi razbiram ,ako ne moje da se nau4i be...ne,seriozno ne moje da si bremenna spoko,znam 4e se pritesnqva6 ,no vse pak nqma takava veroqtnost,a pak i tazi te4nost se otdelq 4ak kogato mu stane mn hubavo,a vie takmo ste zapo4vali nali ::: spokooo
Shto pyk da e Samo tqhna rabota? Spored men vSqko momiche [ne Samo momchetata] trqbva da znae kak Se Slaga prezervativ!
A po temata- ShanSa e niShtojen, nedei Se filmira naprazno. :!: