Влез

View Full Version : Moderated: Как да си намеря приятели?

yuribg
05-07-2007, 10:48
Не мога да си намеря приятели,компрания,с която да излизам.Нз защо колкото и да опитвам не става на 16 станах и имам 4увството,4е най- хубавите ми години се провалиха.Нито на купон сам ходил до сега,нито приятелка сам имал,нито приятел,който да ми помага в труден момент нищо.Толкова прости неща,които пове4ето хора ги имат за даденост на мен ми липсват.Писна ми ве4е,но каквото и да правя нищо не излиза....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

05-07-2007, 11:00
i az sum taka :( :( :( :( :(

някой друг
05-07-2007, 11:45
Днес прочетох няколко подобни поста само в този форум- все този проблем със самотата...
защо не вземете да си размените координатите и да се запознаете- защо не опитате да станете приятели със себеподобните.
направи се труда да прочетеш и другите подобни мнения и ако искаш- действай
успех
:?

yuribg
05-08-2007, 09:28
е явно никои няма решение...Ве4е не знам на какво да се крепя нямам приятели,нямам нищо...

DeSiTo0o
05-08-2007, 12:57
Ами помисли си защо нямаш.За да е така-значи причината си е само в теб.И вместо да седиш и да ни се вайкаш във форума-промени малко нещата и действай ;)
Моят съвет е да си намериш приятели (като за начало примерно от твоя клас или улица...) и да почнеш да излизаш по-честичко,общувай с повече хора,отпусни се. Така няма да се чувстваш толкова самотен,а другите неща ще си дойдат с времето. ;) успех!

ЦвЕтИт0
05-09-2007, 07:01
Здравей.Аз имам подобен проблем ако желаеш да си разменим скайповете ми пиши на имейл cvetetooooooooo@abv.bg

sineokia
05-10-2007, 18:06
pi4 da ti kaja i az sam v sa6toto polojenie kato teb nqma s koi da izlqza,nqma s koi da si kaja edna prikazka i mi e super samotno,ako nqkoi koito e s moite problemi iska da otbie malko vreme neka mi pi6e na caco91@abv.bg

Ledena
05-10-2007, 18:22
Eiiiiiiiiiiiiiii :shock: kakvo ochakvash horata da pozvanjvat na vratata ti i da kavat "moje li da ti bada prijtel" ,,,,, ne stava takaa [-X prijtelite se pecheljt ,a ne namirat ...haresvash dadeni hora ,pone taka predpolagam,ami specheli gi ,pokaji im sebe si i ako se haresate shte ste prijteli... sam izbirash samotata si ...vinagi moje da se zapoznesh s njkoi ,nezavisimo ot vsichko,obache vnimavai da ne se zabarkash s njkoi koito netrjbva ...uspeh v tarseneto na prijteli :-({|=

05-11-2007, 09:53
spokoino 4ovek ne si sam
i az sam v absolutno sa6toto polojenie no..takav e jivota

Presley
05-11-2007, 10:39
Ами не можеш да очакваш някой да ти дойде на вратата и да ти каже `искаш ли да сме приятели` :-D !Ти сам трябва да си иэдействаш някои неща!То не става със седене пред монитора!Явно само си мислиш ,че си опитал всичко,но всъщност не си!От всяка ситуация има иэход и всеки проблем има решение,просто трябва да се постараем!Не се иэолирай от хората,бъди по-кумоникативен!Эапочни от по-малки неща,като напремир да помолиш някого эа някаква помощ,после да му върнеш жеста и така нататък....! А и между другото това да се эапоэнаете няколко човека с подобен проблем не е лоша изея!Хванете се и то направете!
късмет :)

Slave4You
05-11-2007, 13:33
Какъв е проблема-че нямаш познати с които да излизаш, или тея които познаваш не искат да излизат с теб? Ако е първото най лесния начин да се запознаеш с хора е да се запишеш на някой спорт да кажем ... волейбол, баскетбол, футбол ... А ако е второто явно просто има нещо в теб което отблъсква хората-помоли някой на 4 очи да ти каже с какво го/я дразниш и така с още няколко човека и си прави изводите ...

Presley
05-11-2007, 17:37
Какъв е проблема-че нямаш познати с които да излизаш, или тея които познаваш не искат да излизат с теб? Ако е първото най лесния начин да се запознаеш с хора е да се запишеш на някой спорт да кажем ... волейбол, баскетбол, футбол ... А ако е второто явно просто има нещо в теб което отблъсква хората-помоли някой на 4 очи да ти каже с какво го/я дразниш и така с още няколко човека и си прави изводите ...
Съгласна съм!!!!!!!! =D>

05-11-2007, 22:33
Ами ако ти кажа,4е ми липсват и двете?

yuribg
05-11-2007, 22:34
Това горе бях аз.

yuribg
05-15-2007, 23:16
На мен толкова ми се ще да отиде поне 1 на диско с някой,да имам компания,да да имам добър приятел,с които да споделям,но уви не мога нещо вътре в мен ми пречи...Колкото и да съм добър с хората те вечно ми се качват на главата...Е явно тези години за мен няма да са най-хубавите,а най-тъжните...Каквото и да опитвам не става...Единствените приятели,които имам са задръстеняци,които само ме използват.Писна ми....

drebosucheto
05-19-2007, 19:08
Vij sega na men mi hrumna kato ideika 4e moje6 da se registrira6 v nqkoi sait za zapoznanstva.Naprimer flirt4e.com ili sladur.com ima i drugi.Ili puk vlizai v 4ata i ob6tuvai s ostanalite.Jelaq ti uspeh! :smt006

05-20-2007, 05:08
Samotata e edno ot nai skapanite neshta koito mogat da ti se slu4at! Pich, razbiram te napalno! Ot edna godina sum izvun BG ( USA) i ti kazvam izkukah,tiq tuka savsem razli4ni nravi, vazgledi za jivota.....1 godina se sduhah veche, ne sum izlizal ot 1 godina na disko,nito na kafe s nqkoi..Nqma s koi si kaja edna duma, osven s tapite amerikanci v u4ili6te...Neznam kvo ti kaja, ti imash pove4e shans da si namerish FR , a na men mi trqbva mnogo vreme -parvo za da svikna s obstanovkata tuk, i vtoro da pravq priqtelstva. Tai 4e ne se kosi, ima i po zle ot teb!

Bang bangg
05-20-2007, 16:22
Е аз никога не сам ходил на диско защото няма с кой...Ве4е не знам какво да правя...

miki4kata_
05-20-2007, 16:37
za6to ne pomisli6 dali ima ne6to s koeto otbluskva6 horata i da go promeni6.ako predi si imal nqkoi fr no si se skaral s nego si pomisli za6to ste se skarali i moje da otkrie6 kude e problema.az naprimer predi nqmah po4ti nikvi friends prosto za6toto nqma6e interesni hora okolko men,no smenih daskaloto i vs se opravi.provai i ti ne6to novo ;)

mon4eto
05-20-2007, 18:05
Nai dobre zemi da poizleze6 malko :shock: Naprimer zapoznai se s horata ot kvartala ili v daskalo de da znam kontaktuvai we 4ove4e taka 6te si nameri6 fr.

ToRBaLaNKa_f
05-20-2007, 18:47
Хей..Какви са тези тъжни личица от вас..Всеки може да има приятел..Не трябва да се отчайвате,а да търсите..Това,че нямате с кого да излизате и да споделяте и да се забавлявате не трябва да ви отчайва... [-X Горе главате,бе хора!!!Я се стагайте и си намирайте дружка.. :) :P Все ще има някой като вас.. :) И сигурно не предполагате,че този приятел може да е около вас и просто да не го забелязвате.. :) Така,че без sad emotinons .. И започнете да общувате с повече хора..Това ще е моят съвет.. :)

hmn
05-22-2007, 18:55
daite skyp4eta ili maili :roll:

05-22-2007, 19:02
phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhr :arrow: eyu36uuy315

d0n't_Th1nk
05-23-2007, 07:03
В училище имам приятели...но не от моя клас...само да видите класа:
пълно със зубари,някви олигофренчета на които им липсват първите 7 години се лигават на воля,а некви откачалки се блъскат повлияни от онази простотия наречена "кеч"

nomeredno.eu
05-24-2007, 05:53
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

VerryBerry
05-24-2007, 09:15
kakav ti e problema 4e da nemoje6 da se zapoznae6 s nqkoi?!moje bi vinata 4e si sam e v teb,nameri problema i go eliminirai :wink:

VerryBerry
05-24-2007, 09:17
ako iska6-skype mi e el.gato602 (ot ispanski-kotarakat 8) )

kuber
05-24-2007, 16:43
Приятелство......
Приятелството е от днес за утре, от сутрин до вечер!
Този който ти се кълне, че ти е приятел, той първи ще ти забие нож в гърба и ще го извади бавно така, че да можеш из цяло да осетиж боплкта!
Има едно нещо... викат му "респект"... то винаги оства и след приятелството.

Има хора "вълци единаци"... и те са си най добре...

Едно нещо ще кажа за себе си: Винаги съм си вървал по пътя сам и сам ще го извървя, няма да се отклоня както повечето правят!

Съветвам те да не униваш!

Exothermic
05-24-2007, 19:40
аз само една приятелка си имам ,с която да мога да си кажа две приказки без да ме помисли за ненормална.....
понякога сама излизам,просто защощо ми писва да седя в нас и да си пропилявам времето,но ....свикнах...ех наистина си пропилявам уж най-веселите години...ма ко да са прави :-k
Съгласна с юзъра по-горе ,приятелството е гола вода,и сама мога да си се забавлявам,по-добре така от колкото заобиколена от вякакви си там субекти.........

zubi
05-24-2007, 22:18
пич ... аз съм акжи речи ..1:0.99 кат тебе .. само дет аз съм по-зле .. по-малък ... усъзнавамго и нищу не правя .... :D

Shadow_Walker
05-24-2007, 23:10
Абе и аз съм леко така...въпреки че са ме канили в разни компании така да се каже, но...не каквато аз искам :-s Абе ще кажете претенции ама не е точно така...не ми се обяснява сега, само ще спомена, че може някой човек да ме кефи, ама компанията му-не...
И иначе какво правя-сдухвам съъ...не излизам почти никъде из моя град...иначе излизам из търново с приятелите от там...ама зарад смотаните автобуси мога да седя до 8... :|
Ии така...ама все пак гледам да ми е кеф-не че винаги става...особено тая година...15 е кофти възраст-прекалено много хормони...
И аз какво правя-ам надявам се-какво друго да правя...

mrsy
05-25-2007, 13:01
Едно нещо ще кажа за себе си: Винаги съм си вървал по пътя сам и сам ще го извървя, няма да се отклоня както повечето правят!

Съветвам те да не униваш!
=D> =D> =D>

crazy_me_
05-25-2007, 13:03
Излизай повече, запознавай се с други хора .... няма начин никой да не е хареса като приятел и изобщо като човек :)

05-25-2007, 14:00
Абе и аз съм леко така...въпреки че са ме канили в разни компании така да се каже, но...не каквато аз искам :-s Абе ще кажете претенции ама не е точно така...не ми се обяснява сега, само ще спомена, че може някой човек да ме кефи, ама компанията му-не...
И иначе какво правя-сдухвам съъ...не излизам почти никъде из моя град...иначе излизам из търново с приятелите от там...ама зарад смотаните автобуси мога да седя до 8... :|
Ии така...ама все пак гледам да ми е кеф-не че винаги става...особено тая година...15 е кофти възраст-прекалено много хормони...
И аз какво правя-ам надявам се-какво друго да правя... А откъде си?Защо тези,които се чувстват акто автора не напишат от къде са и може някой от вас да станат приятели! O:)

Exothermic
05-25-2007, 14:03
Аз съм от Меркурий(област София),не е далече!Елате ми на гости и ще ви почерпя със сладки с динамит! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

05-26-2007, 08:37
Излизай...запознавай се с хора...излизай..едно и също.
Не се ли замисляте че щом човек няма приятели точно частта със запознанството му е малко по-трудна? Мислите ли че той или тя сам\а не може да си каже че трябва да се запознава с хора...

@Bang Bang
Виж в момента лицемерните хора са като хлебарките...страшно много са и се размножават все повече...честно казано поне 90% от хората които ще мислиш за приятели ще те предадът. Това не значи да решиш че нямаш нужда от хора. Всеки човек има нужда от приятел и да сподели понякога с някой. Може сега да е на 16 и да не го осъзнава, но с времето ще го осъзнае. Когато се запознаеш с някой, ако нямате обща тема все още за разговор разпитай го за някакви елемнтарни неща, давай и своето мнение...с времето сам ще се научищ точно ккаво да правиш. Никога обаче не се натрапвай на хората, когато видиш че явно не проявяват интерес спри. Никога не подценявай човек. Никога не мисли че той е под нивото ти или не е достатъчно "готин" за теб. Никога не се дръж зле с човек, който се опитва посто да си поговори с теб. Понякога най-добрите приятели не са хората, които познават половината квартал ;]
И когато си намериш приятели винаги говори с тях. Скарате ли се, разсърдиш ли им се за нещо, издразнят ли те- казвай им го. Нормално е да не сте в перфектни отношения винаги и само разговорите оправят всичко. Никога не се спирай от това че можеш да остънеш наивник в тяхните очи и да ти се подиграват, защото тогава поне ще знаеш че този човек не си е заслужавал 100% и няма след време да се чудиш трябваше ли да направиш нещо.

п.с. Горното е МОЕ мнение- Най-вероятно е пълно с грешки, така и не се научих да ги отстранявам докато пиша, а мисля че мнението и без да е безгрешно ще може да бъде осмислено от хората във този форум, които не са с два доктората или всеизвестни професори.

<black soul>
05-26-2007, 09:18
напълно съм съгласна с госта преди мен. това беше наистина добро разяснение как се намират приятели.
и все пак единствената причина някой да няма приятели е че той самият е мн затворен.
оглеждам се в квартала и в училище и виждам, с извинение, толкова задръстени и зле-изглеждащи хора, които се влачат с цяла тълпа от приятели. те може да не са най-готините, най-умните, най-модерните или най-интересните, но не си седят вкъщи, а търсят хора като тях, с техният характер.
всеки може да си намери приятел, стига да не си седи вкъщи пред компа и да се рови из темите да открие решение, а да излезе навън и да отиде при първият срещнат човек за да се запознае! това е толкова лесно.
сядате някъде, разпъвате се хубаво се едно мястото е ваше и се запознавате с всеки който е там. не да седите в ъгъла и да гледате на другата страна! включвате се в разговорите дори да не сте сигурни в това което казвате. проявявате желание да отидете някъде с човека, който най-много ви е допаднал. не може да няма такъв. винаги има човек, който още в началото като те види се държи добре с теб, дори да си нов. и така малко по малко първо ще намерите човек, който да ви запознава с останалите и който да ви вика навън и на купони. после ще опознаете и други хора. ще си намерите 3-4 приятели. после ще станете добър приятел с цялата компания и ще разберете колко е лесно да станеш част от нея. това е от мен.
ай успех.

05-26-2007, 14:13
gornoto mnenie e mn vqrno i az imam shoden problem i znam 4e se dalji na tova 4e ne sam mn otvoren i znam 4e tva e problema ama kak da go promenq. naistina e vqrno 4e mn typi ili grozni ili kakvito i da e imat kompanii gadjeta priqteli ama ko da prai6.... i az se 4udq kak da stana po otvoren ama na o6te ne sam izmislil

sibelitta93
05-26-2007, 14:45
samotata e ne6to lo6o...ama moje6 da go preodolee6.Za6to ne se promeni6 malko ako do sega si slu6al metal se slu6ai pop ili obratnoto.Kupi si nqkvi razli4ni,netipi4ni za teb drehi(ne ne6to sme6no ,ne6to po gotino ot tva koeto do sq si obli4al).Sedni pro4eti nqkoi vic kupi si nov parfum,smeni si pri4eskata.Da verno trudno e da se pristra6i6 za takiva promeni ama napravi go...pone 6e kaje6 4e si probval a ne si se vaikal vk16ti i si 4akal da od1rtee6 bez edin qk kupon.Daje promenite da ne sa tolkova drasti4ni leka po leka se promenqi.Opitai se da nameri6 ne6to v jivota koeto da ti dava udovolstvie dali 6e e sport,komputri nqkakva kolekciq ddz kvo haresvate mom4eta gledai ma4ove.Opitai se da svali6 nqkoe momi4e v 4ata,optai se da igrai6 rolq na 6tastliv 4ovek i 6e vidi6 postepenno moje da stane6 tak1v :wink: uspeh... :P

05-26-2007, 15:43
kvoto i da govorite 4ovek samotnik ne moje da se promeni
ot li4en opit go znam

Shadow_Walker
05-26-2007, 16:17
И аз какво правя-ам надявам се-какво друго да правя... А откъде си?Защо тези,които се чувстват акто автора не напишат от къде са и може някой от вас да станат приятели! O:)Ами то си е написано- Лясковец.Това Ъндърграунд е за красота :lol: , пък и защото не съм от онея гъзари, които всички в Лц ги знаят, защото почти не излизам в Лц, пък и защото напоследък съм запален по разни неизвестни метъл и рок банди (неизвестни на масовката, понеже те не слушат такава музика...) =]

05-26-2007, 20:14
ще се радвам да се запознаем пиши на me4yii@abv.bg :)

HoUsE_StYle
05-27-2007, 13:06
Ем аз кво да ти кажа...Според мене направи някво купон4е у вас и покани хората от класа които те кефат..И така 6е се поопознаете 6те разберат 4е си забавен...Тфа според мен направи :) и успех ;)

*pause*
05-28-2007, 13:16
az puk vinagi si namiram,ne znam kak stava as sum sramejliva ama vinagi si namiram O:) O:) O:)

HenPuJIu4Ha
05-28-2007, 17:20
awe ei hora az sa premestih ot ediniq kvartal na grada v drugiq i pak si namerih fr q se stegnete izlezte iz mahalata sednete pri nqkoi poznat v1rjete 2 prikazki ko vi puka dori i da sa bezsmisleni sled vreme 6te namerite svqstna tema aide nedei sa zombirva pred tezi kompiutri a 4ezvaite na v1n ima tolkova mnogo hora :arrow: