Влез

View Full Version : Женската ревност

n03
05-07-2007, 11:30
Имам въпрос към женската аудитория - харесва ли ви да ви ревнуват, в смисъл - да знаете че човекът до вас само като ви види да си говорите с друг или като му говорите за някой друг, и да започва да си мисли разни глупости от сорта на "Тая ми изневерява.. " ? :roll:

honda^
05-07-2007, 12:02
Ами да си мисли каквото иска :) , но много мразя разнио сцени :smt011 . Н

Presley
05-07-2007, 12:06
Ами хубаво е да энаеш ,че държи на теб и те рувнева...но в границите на нормалното!Има някои момчета ,които са толкова ревниви ,че чак става смешно ...следят те ,снимат те...абе смешна работа!
Всичко е добре,като е умерено :-D

FiRe_LaDy
05-07-2007, 12:07
Ami az ne revnuvam i za tova vinagi sym mrazela mnogo nqkoi da me revnuva.

Nassgerrack
05-07-2007, 12:22
Като мъж ти казвам,че ревността е признак на слабост,а един готин пич никога не би ревнувал. Той знае ,че мацката си е негова. Пък и момичетата не обичат разни сцени,провокирани от нещо като "Ти що го гледаш ма?" .
Ревността не е признак за това,че държиш на момичето си.Има десетки начини да покажеш привързаността си към нея,не ползвай точно тоя.

BWald0rf
05-07-2007, 12:26
Мисля че в основата на всяка връзка трябва да има доверие и разбиране така че ревността за мен не е признак за привързаност..по скоро..желание за притежание или нещо такова

miloto_girl_4e
05-07-2007, 12:39
Не, не обичам да ме ревнуват, но ми става приятно понякога момчето до мен да ме изревнува от някого, но в границите на нормалното и само понякога :!:

mechtaq_za_teb
05-07-2007, 12:51
Priqtno e da znaesh 4e 4oveka do teb pone malko te revnuva.Pone az taka se 4uvstvam malko po-sigurna v nego.No zavisi kolko e revniv.Ako e mnogo i pravi sceni-e tova go mrazq.

koalka
05-07-2007, 14:06
Не обичам да карам приятеля ми да ревнува нарочно, защото знам, че така го наранявам и най-вероятно ще се скараме, друго просто не може да стане.Хубаво е да има умерена ревност и то да не я предизвикваш нарочно.Иначе е хубаво да бъдеш нормално ревнувана, защото така виждаш, че човека до теб се интересува от твоята особа. :D

n03
05-07-2007, 15:03
Ами дам... общо взето съм съгласен с мнението че ревността е може да се каже "полезна" само че в определени граници... поне да знаеш че на човека до теб му пука, а не той да вее гащи и да се чудиш за що иде реч :)

Ice_Queen_
05-07-2007, 15:15
Обичам и винаги съм обичала да ме ревнуват! :)
Приемала съм го като един вид желание да съм си негова и само негова..
Но както каза някой горе - вс с граници.Самата аз съм мн ревнива на моменти иии знам че не е хубаво да се прекалява:)

radito
05-07-2007, 15:31
Моя в момента е такъв и много ме изнервя. То бива бива ревност ама тва неговото на нищо не прилича. Иначе като цяло обичам да ме ревнуват...

xOtkiSsSs
05-07-2007, 15:31
Не, не обичам да ме ревнуват, но ми става приятно понякога момчето до мен да ме изревнува от някого, но в границите на нормалното и само понякога :!:
В такива случаи .. нзн чувсвам се желана .. и знам, че наистина има чувства към мен. НО вс в границите на нормалното естествено :-D

deidiy
05-07-2007, 16:22
еми обичам да ме ревнуват но с граници както казаха вече :-D

alkobalko
05-07-2007, 17:31
Да, ревността подклажда страстта в една връзка, но само когато е в граници. Приятно ми е да знам, че приятелят ми държи на мен и ме иска само за нео. Никога обаче не го карам да ме ревнува целенасочео, защото знам колко е гадно. Не бих понесла и някаква луда ревност, постоянни обаждания, следене къде съм и с кой съм, постоянни караници. Това не бих го понесла.

Feel Lonely
05-07-2007, 17:35
Имам въпрос към женската аудитория - харесва ли ви да ви ревнуват, в смисъл - да знаете че човекът до вас само като ви види да си говорите с друг или като му говорите за някой друг, и да започва да си мисли разни глупости от сорта на "Тая ми изневерява.. " ? :roll:
Makar da ne sum ot taq jenska auditoriq hah.. spored mene im haresva da gi revnuvame smisul ne govorq za nqkakvo natrapchivo revnuvane,no ot vreme na vreme chat pat trqbva,po tozi nachin gi karame se chustvat jelani,a bez da gi karame da se chustvat taka pochva malko da kuca,taka che tva det obqsnqvat che ne obichat ne e taka,nali znaesh te vinagi edno govorqt,a iskat drugo;]

n03
05-07-2007, 18:40
nali znaesh te vinagi edno govorqt,a iskat drugo;]

знам за съжаление бе, м*ма му ст*ра :lol: :lol:

tedinkata_
05-07-2007, 18:50
da gotino mi e kato me revnuvat... no li4no az samata sam adski revniva..za jalost ](*,)