View Full Version : Moderated:Спала съм с момче преди 2-3г., дали ще ме боли пак
wazmojno li e momi4e koeto e prailo sex samo 1 put i to predi 2-3 godini i sega kato pravi sex za 2ri da i e hubavo i da ne q boli ? tova mi e mn interesno ..moje bi zavisi i ot samoto momi4e..strogo individualno li e?
molq daite nqkvo mnenie...?!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
miloto_girl_4e
05-07-2007, 12:51
Напълно възможно е ..
Първо както казваш ти си е строго индивидуално, второ може сегашното момче да те възбуди повече, да му е по-малък от първото момче и да не те боли .. всичко си е според зависи :wink:
marina star
05-07-2007, 12:52
emii..strogo individualno e
po princip bi trqbvalo da q boli poneje vlagali6teto e muskul i se predpolaga 4e e tqsna poradi lipsata na polov jivot,no pak ot druga strana tq moje prosto po princip da ne e tqsna i da i e hubavo,ana men i parviq pat mi be6e hubavo i ne me bole6e,taka 4e zavisi ot momi4eto
e goelminata puk kvo zna4enie ima kato e bilo predi 3 godini..i kvo ako momi4eto e bilo otvoreno s po-golqm otkolkoto e na sega6niq i pratnior ?! obqsnete de!?
nema ot kvo da se pla6i6 svalq6 ga6tite i tva e :twisted:
Може и да е строго индивидуално, но все пак не може да няма никаква болка.Вагината е много еластична и като не влиза нищо в нея, тя се свива.
`Death`Whore``
05-07-2007, 15:27
Ще ти е пак като първи път. И сигурно ще те боли поне в началото доста време след това.
mislq che shte te boli zashtoto 2-3 godini si e baq vreme az ne bqh pravila 4 mes. i me bolq e za 1 min de ama se pak , pri polojenie che partniura behse syshtiq , taka che sys sigurnost shte te boli pone malko
ThePainIsReaL
05-07-2007, 16:57
Поне малко болка ще има, но това не значи, че няма да ти е хубаво, или че не можеш да получиш оргазъм.
sh3_1s_7h3_0n3
05-07-2007, 20:11
трябва пак да се поразработи малко 'отдолу' ^^ 8)
имам една приятелка дето като не прави 5-6месеца секс и след т'ва първите 1-2пъти си я боли... ама после свиква...
[m!s$_k@pr!$]
05-07-2007, 20:19
ами сигурно ще боли. Аз не съм правила секс от 4-5 месеца и сега доста ме е страх да не би да съм се ''затворила''. Макар, че по време на цикъл ползвам тампони и си мисля че няма да боли толкова, но....незнам.
А в твоя случай-2-3 години са доооста време и почти 90% съм сигурна че ще те боли като първия път :roll:
PoLiToOo
05-07-2007, 22:35
миличка съжалявам ама ще те БОЛИ :smt009
ABSOLUTme
05-08-2007, 00:49
възможно е.то и през месец-2 веднъж да правиш секс,пак ще имаш дискомфорт известно време,ако не си широка попринцип.
възможно. Мен след 1 година ме боля все едно го правя за 1-ви път, но както казаха по-горе зависи от всичко
a ako e dosta vuzbudena i predi tva malko s prusti se ba4ka a ?! dali 6e q boli..q da pomislim pak ?!
krem4et0
05-08-2007, 12:22
Аз ако не правя секс повече от 10 дни все едно го правя за първи път. и не заради болката-при мен тя е в 90% от случаите налице, а защото усещам разтягането на влагалището, което е също неприятно. Общо взето ще ти е като за първи път.
да наистина ако е мн възбудена и са участвали 2та пръста като разширител...и
malkoto_sladur4e
05-08-2007, 14:39
Може и да е строго индивидуално, но все пак не може да няма никаква болка.Вагината е много еластична и като не влиза нищо в нея, тя се свива.
Тъй е,тъй е! :wink: Ние с моя приятел както понякога не правим секс един месец (щото не се виждаме) и имам чувството,че от време на време си ме отваря пак така :smt016 :-$ :-$ :-$
GossipGirl89
05-08-2007, 14:41
да наистина ако е мн възбудена и са участвали 2та пръста като разширител...и
Ако е достатъчно възбудена може и да няма болка.Но все пак това са пръсти, не е ... Предполагам, че ще те боли като първият път,както казаха по-нагоре-то е мускул и се разтяга и свива. Е ти пък не се шашкай толкова, не е болка за умиране, нали си го изпитала вече 1 път и знаеш кво и що е :wink:
malkoto_sladur4e
05-08-2007, 14:41
Ама вие докато са ви отваряли усещате как се разтяга влагалището ли? :shock: Аз защо не усетих такова нещо? :shock: :( :( :(
a be momi4eta ne misli te li 4e ponqkoga kogato ni boli e po priqtno nqkak si polu4ava6 po xybav orgazam(nz kak da se izrazq po to4no)???
OtherDimension
05-08-2007, 20:24
Поне малко болка ще има, но това не значи, че няма да ти е хубаво, или че не можеш да получиш оргазъм.
най-точният отговор за мен
qjte dreben penis
05-08-2007, 20:41
да ще те боли и то мн по силно!!! пази се от МПОта щото ще ти го ръгат и ще умреш в адска агония а не в така желания огазъм!!!
`Death`Whore``
05-08-2007, 20:45
a be momi4eta ne misli te li 4e ponqkoga kogato ni boli e po priqtno nqkak si polu4ava6 po xybav orgazam(nz kak da se izrazq po to4no)???
До съвсем малка степен е така.