View Full Version : Lepten
abe tfa 4udo pomaga li vi?znam 4e e porednata lyjliva reklama ama de da zn..iskam mneniq samo na hora koito sa go polzvali,a ne typi mneniq ot sorta "kak moje da vqrva6 na reklami" 10 x
jim_beam
05-07-2007, 18:37
moq fr go be6e polzvala no ne i pomogna a i tq e s silno 4uvstvitelna koja i cqlata stava6e na 4eveni petna...
moqta e normalna i nqmam pypki ama..ponqkoga mi se
poqvqvat
sh3_1s_7h3_0n3
05-07-2007, 18:57
Лептен е пълна измама! Абсолютно никакъв ефект!
..... и аз си бях купила... и не ми минаха
DeViL^DoLL
05-12-2007, 18:54
na mene kat otidoh da si go vzema mi kazaha 4e toi NE lekuva papkite a gi prikriva samo i ako go polzva6 pove4e vreme iz4istvalo kojata,no malko-toest tva e FDT ne le4ebno mazilo
NNNNNNNNN
05-15-2007, 17:35
NA MEN MI SE POQVIHA CHERVENI PETNA
sun_flower
05-15-2007, 18:05
edna poznata ima6e nevero1tno grozna koja,pokrita s pupki vdlubnati,4erveni petna-mn gadna gledka i kvi li ne ne6ta polzva6e,po edno vreme liceto i se be6e poiz4istilo i to zna4itelno,kaza 4e e polzvala lepten i e ot nego,4e i pomognalo,no ne za 10 dni,a za pove4ko.
No pri vseki si e individualno vse pak
слушаи ме и деистваи!!!
Amrita
(акне с розмарин)
Лосион с което първо си почистваш лицето!
Иииииии най важното ДЕЙСТВА!!!а и са евтини!!!
поне при мен :wink:
са съм баси красавеца ехххх не че преди не бях ама.... :-D
действаи! :wink:
пп.в този пост се вижда колко съм грамотен!!! :-D
predi imah mn papki i bqh re6ena da si kupq ne6to po-skapo smao da e efikasno.tarsih iz neta za lepten i papadnah na mn temi v drugi forumi,kadeto pi6e6 4e lepten e izmama.pro4etoh i edno mnenie ot momi4e,koeto e rabotilo za kompaniqta ,koqto proizvejda produkta.be6e pisala,4e gi karali da zabarkvat krem4eta ot 1lv s nqkvi sastavki,kakvito ima i tova predstavlqva lepten.cqloto tova ne6to se slu4valo v garaja na edin blok.
4etoh i mn mneniq,kadeto s ekazva6e za poqvata na 4erveni petna sled upotrebata na lepten.na nqkoi im e pomognalo,no ne se znae v drugata tubi4ka deto 6et si q kupi6 dali 6et ima sastavka,koqto bi ti navredila ili bi ti pomognala.edna tubi4ka bi ti pomognala druga moje da ti uvredi liceto.
ima6e i mnenie ot momi4e,koeto bila Miss na svoq grad,nqkakva manekenka,polzvala lepten da mahne nqkvi pap4ici koito i se poqvili i cqloto i lice se vlo6ilo.i sega ne znae6e kakvo da pravi i kak da gi premahne.
ima mn drugi produkti,koito deistvat,taka 4e po dobre probvai s ne6to drugo: Aknerin,ako ima6 mn papki Zinerit,Acne out.potarsi i v neta ima mn takiva temi v razli4ni forumi i ima razli4ni maski i mazila,koito sa pomognali na nqkoi.
vsqka koja e razli4na.na edni im deistva edno,na drugi drugo.az se opravih ot Aknerin za 2 meseca upotreba(poneje ako se polzva po-dalgo kojata svikva i ne deistva) i posle s Acne out i sam mn dovolna sega ot efekta.
USPEH,no s lepten spored men ne riskuvai.... :smt006
Еми аз ще ви кажа само ,че също имам проблемна кожа ,пробвах лептен и при мен нямаше ефект.Ефетка беше зачервяване на цяла кожа даже имах чувството ,че пъпките стават все повече.
Тва няма такава измама просто като лептен...
po dobre izpolzvai silicilov spirt i krem zdrave
аз съм си го поръчвала, наистина ми намали пъпките, но не изчезнаха въпреки че го ползах дори повече от 10 дена и както пишеше на опътването. Абе по-добре недей...
Зинерит/Zineryt на мен ми помогна! Успех!
charovnata_
06-09-2007, 09:22
ot leptema malkite edva zabelijimi pypchici mi stanaha golemi i mn cherveni bih gi oprolochila na petna zatova moeto mnenie e che ne pomaga n ako iskash probvai samo da ne syjalqvash sled tova