Влез

View Full Version : Помогнете ми моля ви ама много ви моля

05-08-2007, 18:35
Имам един проблем аз не сам мноо навътре с нещата около секса на 16 съм и ся си хванах мноо яко гадже а тя е навътре с нещата около секса и искам да не е разочаровам когато го правим.
Как да премина кам 2-рия тек смисъл праря и първи тек и после кво смисъл отивам се мия по4ивам ли си 5-10 мин или слагам директно груг презерватив или нещо друго моля ви помогнете ми вие сте моето спасение моля ви Благодарско предварително

koalka
05-08-2007, 18:39
Слагаш друг презерватив естествено-стария вече е изсъхнал и ще се скъса.А относно почивката-зависи за колко можеш да започнеш да правиш секс.

05-08-2007, 18:42
за презерватива знам просто питам момчетата как преминават към втория тек дали си почиват или директно слагат друг презератив някакав савет който да ми е от полза

MakeMeLaugh
05-08-2007, 18:58
Направи малка почивка от поне 10-15-тина минути.
През това време нещо я заиграй, милвай я, цункай я и т.н.
Вкарайте си някаква любовна игра, примерно с моята пр-ка в събота послдно тя ми се прави на монахиня и аз я сгащих и... мн яко беше и тя свърши и аз и.. а бе хепи едн ;р
Звучи смешно, ама момичетата го намират за мн забавно да се филмирате и разнообразявате. ;)
Иначе малка почивка ;) Ако е мн мн разгорещена вече може по-малка почивка, ако усетиш, че и тя иска поне 15 мин :)

HYPE
05-08-2007, 19:10
за презерватива знам просто питам момчетата как преминават към втория тек дали си почиват или директно слагат друг презератив някакав савет който да ми е от полза

аха сядаме пием по една ракия и продължаваме :D

05-08-2007, 19:27
Направи малка почивка от поне 10-15-тина минути.
През това време нещо я заиграй, милвай я, цункай я и т.н.
Вкарайте си някаква любовна игра, примерно с моята пр-ка в събота послдно тя ми се прави на монахиня и аз я сгащих и... мн яко беше и тя свърши и аз и.. а бе хепи едн ;р
Звучи смешно, ама момичетата го намират за мн забавно да се филмирате и разнообразявате. ;)
Иначе малка почивка ;) Ако е мн мн разгорещена вече може по-малка почивка, ако усетиш, че и тя иска поне 15 мин :)
Napulno saglasna sam

jony
05-08-2007, 19:33
Докато почиваш-френса любов пич, т'ва му е майката. Хем почиваш, хем на мацката и е кеф, хем го дигаш и си готов за 2-ри тур :mrgreen:

Sexapilna_kukla
05-08-2007, 20:33
Ако не сте много изморени и нямате нужда от почивка, отново се награбвайте, ако ли сте се поизморили- малко почивка и пак :-D

reks
05-09-2007, 09:10
emi brat po4ini si 10 min dokato si po4iva6 si igrai s nea vazbodi q na maks za da e po qko :wink: ae uspeh

unexisting
05-09-2007, 09:34
е тва ми е много страно!?

Кво означава "втори тек" бе хора ?
Тва според мен са, някак си детски работи ?

Аз никога не повтарям.

С изключение на 1-2 случая, най-много. Когато съм свършил прекалено рано и съм видял че приятелката ми, много иска още.
Но дори и в такъв случай, просто не мога веднага. Отивам измивам си го ,минават още 15-20 минути и чак тогава мога да го дигна пак и то не както трябва.
И ми е безкрайно неприятно и безинтересно.

Но съм напълно убеден, че това не ме прави "слаб любовник" или нещо пдобоно, дори напротив.

pi4 ot klasa :p
05-09-2007, 11:49
абе мани ги тия ко ти говорят бе пич сваршваш миеш се и ако не ти е паданал слагаш нов кондом и я почваш пак ако не моеш почиваш и тогава ако ти е паднал тя тря сама да се сети те възбуди ако не с сети хах :smt005 и казваи да кляка и така арЕ спукАи я :D \:D/ :mrgreen:

MaKiNgMeCraZy
05-09-2007, 12:07
е тва ми е много страно!?

Кво означава "втори тек" бе хора ?
Тва според мен са, някак си детски работи ?

Аз никога не повтарям.

С изключение на 1-2 случая, най-много. Когато съм свършил прекалено рано и съм видял че приятелката ми, много иска още.
Но дори и в такъв случай, просто не мога веднага. Отивам измивам си го ,минават още 15-20 минути и чак тогава мога да го дигна пак и то не както трябва.
И ми е безкрайно неприятно и безинтересно.

Но съм напълно убеден, че това не ме прави "слаб любовник" или нещо пдобоно, дори напротив.

Хех т'ва ми допада ;) Така наречения втори тек ако е и супер дълъг ... става ужасно .. то вече не е секс ами мъчение.
Пък за почивката .. кой както може ;) Има хора дето си почиват, има и такива дето не им е нужна почиФка ;)