Влез

View Full Version : Най-добрият приятел на гаджето ми :(

05-08-2007, 20:27
Имах си приятел 3 месеца но се разделихме,поне доста често се карахме и на него му писна постоянни кавги за глупости...бяхме разделени за около 2 седмици...аз много държа на него,а по неговите думи и той на мен...преди няколко дена се събрахме отново като решихме да си дадем шанс....проблема идва от там,че той иска да го държим в тайна...например днес най-добрият му приятел като му се обади и той му вика 'кво правиш' и приятелят ми вика 'еми нищо' и ония му вика 'с кой си бе' и моят приятел му отговори 'с никой не съм' ... после го попитах защо не му каже,че отново сме заедно..викам му -> ОК за другите нека да не знаят,но Той ти е най-добър приятел от деца,защо поне на него не му кажеш,все някога ще разбере' и той се опита да скрие,но в крайна сметка разбрах,че най-добрият му приятел е против връзката ни бил му казъл 'вие толкова трудно се разделихте,подобре дори да ти липсва не се захващаи с нея само ще се затормозите и 2мата,няма смисъл' ...мен ми стана много гадно че гаджето ми го крие и отделно,че неговия най-добър приятел пред мен е много миличък и никога не е е показвал апатия към мен,даже напротив мислех че съм му симпатична... гаджето ми ми обеща,че щял да му каже само че все още не бил готов за това...моля ви кажете ми какво да направя,понеже знам колко е важно мнението на пряителите и знам как човек се влиае от него...неискам пак да се разделим и то защото приятелят му не одобрява идеята пак да пробваме... :smt010

/бтв аз съм пробвала преди да стана пряителка с най-добрия му авер но нищо не става понеже той е по...стеснителен може би.. и като се видим все с усмивка все ми говори,но по чат неможем да захванем обща тема-абе не сме приятели с 1 дума/

:smt010

моля ви дайте ми съвет ](*,)

LO6IQ
05-08-2007, 20:32
Изгубих една минута от живота си за да ти прочета романа.
Просто приятелят му е пълен бот . От там идва проблема . Той приятеля ти не си ли подбира приятелите ? :?

05-08-2007, 20:35
Просто приятелят му е пълен бот . От там идва проблема . Той приятеля ти не си ли подбира приятелите ? :?

ЛОШ!!!
Така се радвам, че се завърна.
А лелеле колко ми липсваха оригиналните ти коментари ^^

Digital
05-08-2007, 20:35
аз за тва първо чета коментарите и ако са интересни прочитам темата :lol:

Presley
05-08-2007, 20:37
Според мен най-добрият му приятел няма нищо против теб и не си му антипатична!По това ,което си написала си вадя иэвода,че приятеля му просто е искал да го предпаэи (както и теб може би) от втора раэдяла,която може да се окаже още по-болеэнена!Все пак това момче е имало страничен поглед върху връэката ви и периода на раэдяла ,а отстрани нещата се виждат най-добре!може би момчето не е имало нищо лошо в предвид,а както каэах-просто е искало да ви предпаэи от втора эагуба...
:roll: Мисля,че трябва да поговориш с приятеля ти сериоэно и да му кажеш,че ако иска да сте эаедно ,трябва да го покаже и да каже и на останалите-не само на най-добрия си приятел!Едно скрита връэка не е алтернатива....криейки връэката си отново ще стигнете до раэдяла ... [-( А и може би приятеля му няма да го приеме чак толкова лошо ,все пак не е чак такъв проблем!Решението е ваше!
Късмет

TORBALAN
05-08-2007, 20:40
абе кфи са тиа сапунки.. :roll: .. ако се праи на инт. караш го да избира м/у тебе и фр му и така ..

experiment_m
05-08-2007, 20:42
А дали не си е намерил друга и за това не желае да каже на никой за вас.Много ме съмнява, че те лъже.

honda^
05-09-2007, 00:39
Говори с тоя пи4, който е против връзката ви. Обясни му вси4ко и дано не666тата се оправят

koalka
05-09-2007, 04:53
Не мисля, че приятелят му е лицемер и ти се прави на миличък, може наистина да иска да се държи така.Това, че е против вашата връзка, не означава, че не те харесва.Той му е казал, че само се карате и не си пасвате, че ще се измъчвате, а не че не те харесва.Къде е казал това или нещо подобно?Щом са приятели от деца, той е загрижен за него, иска да му помогне...и му дава съвет.Друг е въпроса, ако греши.Вземете двамата поговорете с приятеля му и му кажете, че ще опитате, той ви е посъветвал, а ако стане пак така-здраве да е.

05-09-2007, 07:51
Поговори с приятеля ти, ако не иска нормална връзка му заявяваш 'аз или приятеля ти' и това е ;)

BouSSy_
05-09-2007, 08:02
Според мен приятелят му нищо лошо не е казал за теб, което да те разтройва толкова... Дал е мнението и съвета си без да налага нищо.. това дали се е повлиял твоя "принц" си зависи от него. Никой не е целял да ви разделя. Това изобщо не означава, че авера на гаджето ти не те харесва, не си му симпатична и пр. Помисли малко, ти нямаше лид а посъветваш приятелка, ако примерно във връзката и нещо не е наред?

Според мен приятелят ти не е в ред. От едно мнение да се влияе и да решава да скъсате, е вие сте имали и др проблеми, нооо... той вероятно си мисли, че приятелите му ще му се мусят ако пак тръгнете... А АКО НАИСТИНА ДЪРЖИ НА ТЕБ, не би трябвало да му пука от мнението на който и да е. Верно приятелите са за цял живот, а гаджето за един ден, но когато срещне някой голямата любов никой притяел неможе да достави това удоволствие, което гаджето ;)

Съветът ми е да оставиш всичко така без да си затормозяваш главичката. Остави го сам да решава, да видим до какъв гениялен извод ще стигне:"Не бил готов???" Какво означава това? ЛИГЛИО!!! Тази дума неможе да излезе от остата на един истински мъж. Замисли се над връзката си с него!

BAYO
05-09-2007, 10:01
абе кфи са тиа сапунки.. :roll: .. ако се праи на инт. караш го да избира м/у тебе и фр му и така ..

Ти кУкУ ли си? Как се му каже : Или аз или той?? Нещо май не се чуваш(виждаш). Там пише (най-отгоре) - ПОЗНАВАТ СЕ ОТ ДЕЦА! ...

Кфо да ти кажа мацко ... остави малко нещата да се поотложат, малко време да мине, твоя пич да му каже, пък тогава ш' видиш кфо ш'те става. Сега според мен е още ранко за генерални изводи.

Presley
05-09-2007, 10:42
Да бе да ! Тея момчета се поэнават от деца...първо ,че ако го накара да иэбира ще е просташко ,а и второ-отговра е ясен.......

gPa3HuTeJl
05-09-2007, 10:51
Поговори с приятеля ти, ако не иска нормална връзка му заявяваш 'аз или приятеля ти' и това е ;)

И ти кой мислиш че ще избере, а!? Аз веднага казвам приятелят му... За мен в този живот приятелите са едни от най-важните хора за мен и естествено никога няма да се скарам с приятел и то п1к заради момиче.. мисля че и гаджето на момичето е така..

...остави малко нещата да се поотложат, малко време да мине...

neverand
05-09-2007, 11:38
Приятелят му е просто позъор,явно те харесва и затова е против връзката ви,другото са глупости.Не е нужно да избираш между двамата,както казах а по нагоре,просто приятелят ти е постъпил правилно като не ти е казал,и аз бих постъпил така,а ако моя бест фр тръгне ми говори такива дрънкала му бия шута.Трябва да бъдат толерантни хората.

cacegka_3a_cekc
05-09-2007, 12:19
abe toq tboq priqtel...ako darje6e tolkova na teb nqma6e da krie vraksata vi spored men....a i ne averat my e s teb a toi... ](*,) ](*,) ](*,) stranna rabota

kaki4ka^
05-09-2007, 13:06
sladurano smqtam 4e ako mom4eto darji na teb nqma da tragne da si promenq mnenieto samo zaradi priqtelite si... ako puk go pravi, togava ti za6to si s nego ?

DevilWish
05-09-2007, 13:28
Направиг преди време една грешка да послушам една "предателка" ,която имах за "приятелка" 1 вр. и се разделих с момче ,което наистина обичах ,но и аьз ис мислих ,че приятелите са най-важни и те винаги виждат нещата по-добре от мен ,обаче не е така.Щото приятеля на гаджето ти не те познава така както гаджето ти и не знае дали на него му е дбре с теб ;) Според мен не става дума за това дали си му симпатична или не ,но кажи на приятеля ти ,че нямаш намерение да се криеш повече ;)

IvayloGoranov
05-09-2007, 13:38
Божеее ! Кога ще пораснете ? Кога ще разберете че няма нищо по-добро и истинко от приятелството ?
Ти би избрала гаджето пред приятелка ? - Това говори много добри неща за теб самата.
=D>

BAYO
05-09-2007, 15:18
EM-cu-EM-ne-Cu, прав си, ама малко. Найш ли колко теми станаха вече от сорта на "Най-добрият/добрата ми приятел/ка ми отмъкна гаджето" , "Приятелят/приятелката ми не го/я харесва" ... и тем подобни.

Едно ш'ти кажа. Хубаво е да имаш приятели, добри приятели, но още по-хубаво е да си ги подбираш, да знаеш кой е такъв и кой не. Как се научава ли? С действия , с дела, с неща, който един НЕзаинтересован "приятел" не би направил за тебе. Пример? Ето:

Връщах се от Видин, бях при едно гадже, без нашите да знаят. Нямаше ме почти един ден, рейса супер закъсня и се оказах в 1ч. в София на Централна Гара супер сам. Немаше с кфо да се прибера, кинтите неаше ми стигнат до Санд. иии се обадих на 1 мой приятел. Събудих го, естествено, обясних му как стоят нещата и че ако не се прибера тая вечер нашите са ме изхвърлили от нас. Човека се дигна, запали колата и си ме прибра. Е, такива приятели са ИСТИНСКИ.

05-09-2007, 19:36
Хмм...мислила ли си приятелят на гаджето ти да си пада по теб или да е обратен..Не си мисли,че те майтапя и 2та варианта са възможни.Ако си сигурна,че не е нито единия от двата,значи може би такова е неговото мнение като страничен наблюдател /но това не значи,че е правилно/
Има много варианти,но единствения човек,който може да ни каже истината е това момче.Ние можем само да гадаем :-k
Моят съвет е да оставиш нещата да се развиват от само себе си.Него търси ти,остави го той да ти звъни,той да иска да се виждате.Бъди малко в 'пас' така да се изразя.Ако той държи на теб ще те потърси.Ако ли не... то по-добре се опитай да не мислиш за приятелят си,колкото и да държиш на него.
Късмет!

BWald0rf
05-12-2007, 20:16
Ами приятелят му може би не те познава добре и е загрижен за гаджето ти защото сте се карали много и му е било гадно..Те са отдавна приятели и е нормално той да иска най доброто за приятеля си и да е скептичен към сдобряването ви.Помисли дали наистина си сериозна по отношение на връзката ви и дали си решила този път да не си причинявате болка с караници..