Влез

View Full Version : Имам Малък но много Лош Проблем

None
05-09-2007, 09:43
Така значи с мойта приятелка се обичаме.. имахме малко проблеми първоначално затова не се виждахме мн често и сега не се виждаме много често но на мен ми стига.. и значи искам да попитам дали на някой друг му се е случвало..
Да Желае едно момиче много и точно когато дойде момента за прителчето ви да ви предаде.. значи вече се случва за втори път.. когато съм нагласен само за среща без да искам нищо тогава.. ми е ставал когато искам нещо тогава нестава..

И дали това е защото съм спортист и тренирам долу горе интензивно и не се наспивам като хората от преомора.. цигари.. ?? Драснете някоя идея.. какво да правя че се чувствам ужасно..
на 19 години съм..

Glezanka
05-09-2007, 09:46
Normalno.Shtom kato izpitwash nujda ot sun,izmoren si moje i da ne go wdignesh.Pyk i znam li .. moje da si se pritesnil za neshto :)

05-09-2007, 10:00
Sportut povi6ava polovata aktivnost(dokazano e),taka 4e tva si go izbii ot glavata.spored men se prietsnqva6 ne6to.ne znam ot kvo e-moje bi da ne se izloji6 ili ot tova dali na neq 6te i haresa.otpysni se i nedei da misli6 za tva.kogato doide momentut i ne si naglasqval ni6to,togava 6te se poly4i ;)

Komar
05-09-2007, 10:01
Еми...
Опитай с почивка.. почини си 1-2 дни.. демек карай я по спокойно... и на 3-тия ден един як секс.. мисля, че ще помогне :)

Ако е на психическа основа... се опитай да не мислиш, че може пак да се изложиш а вярвай в себеси ! :)

УСПЕХ!

None
05-09-2007, 10:06
Може и психически данемога да се настроя да.. защото когато съм с нея изобщо немога да се средоточа в/х това което правим
можеби и защото имам проблеми с училището и Мтел нещо напира за неплатени сметки и постоянно мисля за това.. е докато съм с нея не но по принцип .

Sexapilna_kukla
05-09-2007, 11:07
Явно всичко идва заради притеснението... Опитай се да не мислиш за проблемите, а се съсредоточи изцяло върху нея и би трябвало да няма проблем.