View Full Version : Какво мислите че е най-страното нещо което знаете за секса ?
Любопитен :)
05-09-2007, 14:01
Какво мислите че е най-страното нещо което знаете или сте чували за секса ?
HopeLesss
05-09-2007, 14:04
Не знам дали има общо със секса, но наскоро разбрах, че една жена може да е бременна с близнаци (двуяйчни) и те да са от двама различни бащи :shock: Добре че аз и сестра ми сме еднояйчни близнаци, та нямам такива притеснения :lol:
Gostenka
05-09-2007, 14:09
CooL^GirL^^^ ama ti seriozno li? shock:
I kyde go prochete tova? Sigyrna li si? :shock:
Prosto zashtoto sega ne mi se razrabotva urok po biologiq, no sym na 100% sigyrno che tova ne e vyzmojno! Ne che se zaqjdam. Ama edno edinstveno spermatozoidche kato oplodi qicekletkata i se zabremenqva. A pyk ako jenata pravi seks s ediniq i zabremenee, posle kato go napravi s drugiq i pak zabremenqva povtorno i e bremenna dva pyti a?
Zvuchi absurdno, ne mislish li?
Pomisli pak!
victoriq
05-09-2007, 14:14
Не знам дали има общо със секса, но наскоро разбрах, че една жена може да е бременна с близнаци (двуяйчни) и те да са от двама различни бащи :shock: Добре че аз и сестра ми сме еднояйчни близнаци, та нямам такива притеснения :lol:
Това не го бях чувала досега,ама вече ще го знам!Но аз каквото и странно нещо да кажа за секса,едва ли ще е толкова странно или интересно,като това,което написа Cool Girl... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
двуяй4ните близнаци затова са двуяй4ни, защото са за4енати от ДВЕ РАЗЛИ4НИ яйцеклетки, отделени по едно и също време.
Така 4е е напълно възможно ако майката е била с двама мъже едновременно по време на атипи4ната двуяй4на овулация, да се родят двуяй4ни близнаци от двама разли4ни бащи.
ина4е в секса няма нищо "странно" вси4ко си е в реда на нещата.
като например това, 4е по остатъците от девствената ципа може да се види в каква поза е била отнета девствеността и дали една жена е раждала или не.
или пък в това, 4е в един миниатюрен клитор има няколко пъти пове4е снервни окон4ания, отколкото в една прили4на глава на 4лена.
"странно" ми зву4ат изказвания от рода на "крив ми е", М'ного му е голям"
и "много ме е срам от размера на срамните ми устни"
Gostenka
05-09-2007, 14:37
I vse pak e pochti nevyzmojno...
I mislq che trqbva da obyrnem vnimanie na tova:
s dvama myje EDNOVREMENNO!
JoeBanana
05-09-2007, 14:44
чувал съм, че деца ставали, ама не съм сигурен...
някой ше ми обясни ли откъде идват бебетата ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
не е задължително да е "едновременно", защото живота на сперматозоидите е доста по- дълъг от продължителността на средностатисти4еският полов акт.
Понякога се слу4ва да се отделят по една яйцеклетка (по4ти) едновременно от двата яй4ника, и ако в същия ден жената има полов контакт с двма (или пове4е) фертилни мъже, тогава описаната ситуация е възможна в реалния свят, не само по филмите("Кукувица")
Нещо пове4е- при животинските видове, които по принцип отделят по няколко яйцеклетки едновременно и същевременно са полигамни(напр. котки) такава ситуация е 4есто срещана.
Gosternka
05-09-2007, 14:46
Pitai aika si! : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gostenka
05-09-2007, 14:47
Grr..negramotna sym!
Maika si, iskah da napisha ;)
то не знам секс ли е,ама от гинеколожка знам за жена,която си е пъхнала бутилка от безалкохолно да се задоволява,ама си е заседнала там и е ходила да и я вадят. :shock: :-D
Друго ми е много странно как някои хора изпитват удоволствие да им серат в устата или уринират или пък да се кефят на топченцата лайна засъхнали по космите на гъзовете им.... :smt078 (т.е фетиш към нещо определено) :shock: .
то не знам секс ли е,ама от гинеколожка знам за жена,която си е пъхнала бутилка от безалкохолно да се задоволява,ама си е заседнала там и е ходила да и я вадят. :shock: :-D
Друго ми е много странно как някои хора изпитват удоволствие да им серат в устата или уринират или пък да се кефят на топченцата лайна засъхнали по космите на гъзовете им.... :smt078 (т.е фетиш към нещо определено) :shock: .
Да ръгаш се с краставица... ТЯ СЕ ЧУПИ ВЪТРЕ И ПОСЛЕ Я ТЕГЛИ^ С ПРАХОСМУКАЧКАТА.... :smt005
То краставица не се чупи така лесно :) хаха
HopeLesss
05-09-2007, 15:35
Това за близнаците е абсолютно вярно. В САЩ например е регистриран случай, в който жена ражда две момченца близнаци, едното от което е бяло, а другото цветнокожо. Двуяйчните близнаци са напълно различни индивида, докато еднояйчните имат един генетичен елемент. Т.е с други думи казано двуяйчните близнаци са като нормалните братя/сестри с тази разлика, че излизат на един и същи ден :wink:
кметицата:)
05-09-2007, 19:12
CooL^GirL^^^ ama ti seriozno li? shock:
I kyde go prochete tova? Sigyrna li si? :shock:
Prosto zashtoto sega ne mi se razrabotva urok po biologiq, no sym na 100% sigyrno che tova ne e vyzmojno! Ne che se zaqjdam. Ama edno edinstveno spermatozoidche kato oplodi qicekletkata i se zabremenqva. A pyk ako jenata pravi seks s ediniq i zabremenee, posle kato go napravi s drugiq i pak zabremenqva povtorno i e bremenna dva pyti a?
Zvuchi absurdno, ne mislish li?
Pomisli pak!
естествено че е възможно! случва се рядко обаче
схемата е проста-имаме оплодена яйцелетка, която не е достигнала до матката,организма на жената отделя друга яйцелетка, при следващия полов контакт, дори и с друг мъж е възможно оплождането на другата яйцеклетка, която се развива заедно с първата... мога и по-ясно да го обясня, ама сега не ми се мисли :wink: