.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Любопитен :)
    Guest

Какво мислите че е най-страното нещо което знаете за секса ?

Какво мислите че е най-страното нещо което знаете или сте чували за секса ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не знам дали има общо със секса, но наскоро разбрах, че една жена може да е бременна с близнаци (двуяйчни) и те да са от двама различни бащи Добре че аз и сестра ми сме еднояйчни близнаци, та нямам такива притеснения

Gostenka
    Guest
    CooL^GirL^^^ ama ti seriozno li? shock:
    I kyde go prochete tova? Sigyrna li si?
    Prosto zashtoto sega ne mi se razrabotva urok po biologiq, no sym na 100% sigyrno che tova ne e vyzmojno! Ne che se zaqjdam. Ama edno edinstveno spermatozoidche kato oplodi qicekletkata i se zabremenqva. A pyk ako jenata pravi seks s ediniq i zabremenee, posle kato go napravi s drugiq i pak zabremenqva povtorno i e bremenna dva pyti a?
    Zvuchi absurdno, ne mislish li?
    Pomisli pak!

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не знам дали има общо със секса, но наскоро разбрах, че една жена може да е бременна с близнаци (двуяйчни) и те да са от двама различни бащи Добре че аз и сестра ми сме еднояйчни близнаци, та нямам такива притеснения
    Това не го бях чувала досега,ама вече ще го знам!Но аз каквото и странно нещо да кажа за секса,едва ли ще е толкова странно или интересно,като това,което написа Cool Girl...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Guest
    двуяй4ните близнаци затова са двуяй4ни, защото са за4енати от ДВЕ РАЗЛИ4НИ яйцеклетки, отделени по едно и също време.
    Така 4е е напълно възможно ако майката е била с двама мъже едновременно по време на атипи4ната двуяй4на овулация, да се родят двуяй4ни близнаци от двама разли4ни бащи.

ина4е в секса няма нищо "странно" вси4ко си е в реда на нещата.
    като например това, 4е по остатъците от девствената ципа може да се види в каква поза е била отнета девствеността и дали една жена е раждала или не.
    или пък в това, 4е в един миниатюрен клитор има няколко пъти пове4е снервни окон4ания, отколкото в една прили4на глава на 4лена.

"странно" ми зву4ат изказвания от рода на "крив ми е", М'ного му е голям"
    и "много ме е срам от размера на срамните ми устни"

Gostenka
    Guest
    I vse pak e pochti nevyzmojno...
    I mislq che trqbva da obyrnem vnimanie na tova:
    s dvama myje EDNOVREMENNO!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    чувал съм, че деца ставали, ама не съм сигурен...
    някой ше ми обясни ли откъде идват бебетата ?

Guest
    не е задължително да е "едновременно", защото живота на сперматозоидите е доста по- дълъг от продължителността на средностатисти4еският полов акт.

Понякога се слу4ва да се отделят по една яйцеклетка (по4ти) едновременно от двата яй4ника, и ако в същия ден жената има полов контакт с двма (или пове4е) фертилни мъже, тогава описаната ситуация е възможна в реалния свят, не само по филмите("Кукувица")

Нещо пове4е- при животинските видове, които по принцип отделят по няколко яйцеклетки едновременно и същевременно са полигамни(напр. котки) такава ситуация е 4есто срещана.

Gosternka
    Guest
    Pitai aika si! :

Gostenka
    Guest
    Grr..negramotna sym!
    Maika si, iskah da napisha

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    то не знам секс ли е,ама от гинеколожка знам за жена,която си е пъхнала бутилка от безалкохолно да се задоволява,ама си е заседнала там и е ходила да и я вадят.
    Друго ми е много странно как някои хора изпитват удоволствие да им серат в устата или уринират или пък да се кефят на топченцата лайна засъхнали по космите на гъзовете им.... (т.е фетиш към нещо определено) .
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    то не знам секс ли е,ама от гинеколожка знам за жена,която си е пъхнала бутилка от безалкохолно да се задоволява,ама си е заседнала там и е ходила да и я вадят.
    Друго ми е много странно как някои хора изпитват удоволствие да им серат в устата или уринират или пък да се кефят на топченцата лайна засъхнали по космите на гъзовете им.... (т.е фетиш към нещо определено) .

Да ръгаш се с краставица... ТЯ СЕ ЧУПИ ВЪТРЕ И ПОСЛЕ Я ТЕГЛИ^ С ПРАХОСМУКАЧКАТА....
    То краставица не се чупи така лесно хаха
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Това за близнаците е абсолютно вярно. В САЩ например е регистриран случай, в който жена ражда две момченца близнаци, едното от което е бяло, а другото цветнокожо. Двуяйчните близнаци са напълно различни индивида, докато еднояйчните имат един генетичен елемент. Т.е с други думи казано двуяйчните близнаци са като нормалните братя/сестри с тази разлика, че излизат на един и същи ден

кметицата:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gostenka
    CooL^GirL^^^ ama ti seriozno li? shock:
    I kyde go prochete tova? Sigyrna li si?
    Prosto zashtoto sega ne mi se razrabotva urok po biologiq, no sym na 100% sigyrno che tova ne e vyzmojno! Ne che se zaqjdam. Ama edno edinstveno spermatozoidche kato oplodi qicekletkata i se zabremenqva. A pyk ako jenata pravi seks s ediniq i zabremenee, posle kato go napravi s drugiq i pak zabremenqva povtorno i e bremenna dva pyti a?
    Zvuchi absurdno, ne mislish li?
    Pomisli pak!
    естествено че е възможно! случва се рядко обаче
    схемата е проста-имаме оплодена яйцелетка, която не е достигнала до матката,организма на жената отделя друга яйцелетка, при следващия полов контакт, дори и с друг мъж е възможно оплождането на другата яйцеклетка, която се развива заедно с първата... мога и по-ясно да го обясня, ама сега не ми се мисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си