- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите че е най-страното нещо което знаете за секса ?
Какво мислите че е най-страното нещо което знаете или сте чували за секса ?
Не знам дали има общо със секса, но наскоро разбрах, че една жена може да е бременна с близнаци (двуяйчни) и те да са от двама различни бащиДобре че аз и сестра ми сме еднояйчни близнаци, та нямам такива притеснения
![]()
CooL^GirL^^^ ama ti seriozno li? shock:
I kyde go prochete tova? Sigyrna li si?![]()
Prosto zashtoto sega ne mi se razrabotva urok po biologiq, no sym na 100% sigyrno che tova ne e vyzmojno! Ne che se zaqjdam. Ama edno edinstveno spermatozoidche kato oplodi qicekletkata i se zabremenqva. A pyk ako jenata pravi seks s ediniq i zabremenee, posle kato go napravi s drugiq i pak zabremenqva povtorno i e bremenna dva pyti a?
Zvuchi absurdno, ne mislish li?
Pomisli pak!
Това не го бях чувала досега,ама вече ще го знам!Но аз каквото и странно нещо да кажа за секса,едва ли ще е толкова странно или интересно,като това,което написа Cool Girl...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
двуяй4ните близнаци затова са двуяй4ни, защото са за4енати от ДВЕ РАЗЛИ4НИ яйцеклетки, отделени по едно и също време.
Така 4е е напълно възможно ако майката е била с двама мъже едновременно по време на атипи4ната двуяй4на овулация, да се родят двуяй4ни близнаци от двама разли4ни бащи.
ина4е в секса няма нищо "странно" вси4ко си е в реда на нещата.
като например това, 4е по остатъците от девствената ципа може да се види в каква поза е била отнета девствеността и дали една жена е раждала или не.
или пък в това, 4е в един миниатюрен клитор има няколко пъти пове4е снервни окон4ания, отколкото в една прили4на глава на 4лена.
"странно" ми зву4ат изказвания от рода на "крив ми е", М'ного му е голям"
и "много ме е срам от размера на срамните ми устни"
I vse pak e pochti nevyzmojno...
I mislq che trqbva da obyrnem vnimanie na tova:
s dvama myje EDNOVREMENNO!
чувал съм, че деца ставали, ама не съм сигурен...
някой ше ми обясни ли откъде идват бебетата ?
![]()
не е задължително да е "едновременно", защото живота на сперматозоидите е доста по- дълъг от продължителността на средностатисти4еският полов акт.
Понякога се слу4ва да се отделят по една яйцеклетка (по4ти) едновременно от двата яй4ника, и ако в същия ден жената има полов контакт с двма (или пове4е) фертилни мъже, тогава описаната ситуация е възможна в реалния свят, не само по филмите("Кукувица")
Нещо пове4е- при животинските видове, които по принцип отделят по няколко яйцеклетки едновременно и същевременно са полигамни(напр. котки) такава ситуация е 4есто срещана.
Pitai aika si! :![]()
![]()
![]()
Grr..negramotna sym!
Maika si, iskah da napisha![]()
то не знам секс ли е,ама от гинеколожка знам за жена,която си е пъхнала бутилка от безалкохолно да се задоволява,ама си е заседнала там и е ходила да и я вадят.![]()
![]()
Друго ми е много странно как някои хора изпитват удоволствие да им серат в устата или уринират или пък да се кефят на топченцата лайна засъхнали по космите на гъзовете им....(т.е фетиш към нещо определено)
.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
То краставица не се чупи така лесноПървоначално написано от ХодещСъвет
хаха
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Това за близнаците е абсолютно вярно. В САЩ например е регистриран случай, в който жена ражда две момченца близнаци, едното от което е бяло, а другото цветнокожо. Двуяйчните близнаци са напълно различни индивида, докато еднояйчните имат един генетичен елемент. Т.е с други думи казано двуяйчните близнаци са като нормалните братя/сестри с тази разлика, че излизат на един и същи ден![]()
естествено че е възможно! случва се рядко обачеПървоначално написано от Gostenka
схемата е проста-имаме оплодена яйцелетка, която не е достигнала до матката,организма на жената отделя друга яйцелетка, при следващия полов контакт, дори и с друг мъж е възможно оплождането на другата яйцеклетка, която се развива заедно с първата... мога и по-ясно да го обясня, ама сега не ми се мисли![]()