View Full Version : Момичета, къде ви дойде за първи път?
Мда, къде ви дойде за първи път? Как реагирахте? Бяхте ли подготвени?
Поредната страшно интересна тема :D
P.S -> модераторите втора смяна ли са на училище ?! :D
на мен ми дойде точно докато един пич ме ебеше
GossipGirl89
05-09-2007, 16:10
Вкъщи си бях.Реагирах си съвсем спокойно, преди това бях чела разни книжки :lol:
az bqx na 9 i mnogo se stresirax,za6toto ne o4akvax da e tolkova rano,no vse pak si znaex kakvo da pravq!bqx na daskalo i klasnata mi dade prevrazka!
Leo Messi
05-09-2007, 16:35
Бахти!!!Много рано бе!!! :smt017
Schnitzer
05-09-2007, 16:38
Моита мацка я сифтосах на къра :lol: не е базик,ма тя цялата тема е тъпотия :-D
az bqx na 9 i mnogo se stresirax,za6toto ne o4akvax da e tolkova rano,no vse pak si znaex kakvo da pravq!bqx na daskalo i klasnata mi dade prevrazka!
лелеее...на 9 ? не е ли много рано??? :shock:
това бях аз. :-)
в 1 фр ама го очаквах вече и не съм се изненадала
UnsTToPPaBBle
05-09-2007, 17:25
koe koga ti e do6lo sopola akoto :lol: :lol: mani begai :-D :-D :-D kade go seizureofpower da se izgavri :-D
hora nz ama mi e mn edno takova gadno i pritesneno za6toto ei sega sledva6tiq mesec stavam na 14 a pak o6te ne mi e do6lo-vsi4ki fr otdavna sa minali prez tva pak az.... :(( mn li e kusno na 14-15 da ti doide ;( i ima li nqkakva veroqtnost i po kusno....
^^puh4e^^
05-09-2007, 19:00
mi bqh na moreto....bqh v staqta po banski i trugnah da mastrubiram :oops: i izvednuj gledam vsi4ko v kruv :shock: be6e ujasno :P
optical_illusion
05-09-2007, 19:03
спокойно миличка,възможно е да ти дойде и на 18,зависи от организма ти,но ако много се притесняваш отиди на гинеколог той ще ти обясни по ясно и подробно ;)
Glezanka
05-09-2007, 19:05
mi bqh na moreto....bqh v staqta po banski i trugnah da mastrubiram :oops: i izvednuj gledam vsi4ko v kruv :shock: be6e ujasno :P
I kwo si wikash,tyz krastawica mi e golqma trqbwashe da wzema kurnishon.
Temata ne e za tuka i ne e utochneno kakwa tochno e samata tema,kakwo ni e doshlo za pryw put ... purwiq mokyr sun,pyrwata menstruaciq ... drun mrun :P
krem4et0
05-09-2007, 19:08
На 2-ри август 1996 г. на село рано сутринта. Не се паникьосах-мама беше говорила с мен по въпроса и знаех какво е.
Sexapilna_kukla
05-09-2007, 19:12
На 12 години ми дойде. Бях си вкъщи. Като видях, съвсем нормално реагирах, защото бях подготвена.
В леглото. Ам... то всеки път, години наред, без изключения, ми е идвало там
това бях аз. :-)
emi rano,no kakvo da se pravi,kogato doide!
hip Hop Mace
05-09-2007, 19:37
Вкъщи си бях.Реагирах си съвсем спокойно, преди това бях чела разни книжки :lol:
и аз тъй :::
Fanatichka
05-09-2007, 19:51
Оф аз пък бях на село и беше мноо шибано.Тъкмо щях да ходя на басейн с мойта фр. и си обличам банския и гледам кръввв.Не се стресирах кой знай колко, защото бях подготвена, ама тряаше да звънкам на майка ми да я питам някои работи.Бях на 13.