Здравейте.Моля всеки който може да ми каже как мога да разбера изпитната тема за 8ми клас по аннглийски език за миналата 2006 година.Много ще съм бллагодарна ако можете да помогнете.Мерси. :wink:
ProstoAz
05-10-2007, 06:17
Темата до колкото аз знам беше "Моята любима играчка в детството" или нещо подобно. :roll:
Имало е и писмен изпит с упражнение за слушане четене е с цел проверяване на речниковата компетентност на учениците полагащи въпросния изпит.Интересувямуе защото тази година съм 8-ми клас и ми предстои въпросния изпит.Благодаря все пак за вниманието. :wink:
ProstoAz
05-10-2007, 06:39
Аз си помилих, че питаш за съчинението, което трябва да се пише. :lol: Вие няма ли да имате такова?
Това упражнение слушането с разбиране е едно от най-елементарните, незнам защо миналата година всички се цупеха, че имат такова, а ние преди 2 години в клас перфектно се справяхме с тези упражнения, а на изпита дори нямахме такова. :x
Искам да ти кажа въобще да не се притесняваш, защото този изпит е изключително лесен и много пъти в училище сте правили подобни упражнения, че дори и по-трудни. :wink: