.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    ЦвЕтИт0
    Guest

изпитна тема по английски език за 8-ми клас на 2006 година

Здравейте.Моля всеки който може да ми каже как мога да разбера изпитната тема за 8ми клас по аннглийски език за миналата 2006 година.Много ще съм бллагодарна ако можете да помогнете.Мерси.

Темата до колкото аз знам беше "Моята любима играчка в детството" или нещо подобно.

ЦвЕтИт0
    Guest
    Имало е и писмен изпит с упражнение за слушане четене е с цел проверяване на речниковата компетентност на учениците полагащи въпросния изпит.Интересувямуе защото тази година съм 8-ми клас и ми предстои въпросния изпит.Благодаря все пак за вниманието.

Аз си помилих, че питаш за съчинението, което трябва да се пише. Вие няма ли да имате такова?
    Това упражнение слушането с разбиране е едно от най-елементарните, незнам защо миналата година всички се цупеха, че имат такова, а ние преди 2 години в клас перфектно се справяхме с тези упражнения, а на изпита дори нямахме такова.
    Искам да ти кажа въобще да не се притесняваш, защото този изпит е изключително лесен и много пъти в училище сте правили подобни упражнения, че дори и по-трудни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си