View Full Version : Откачих ли?
Днеска както си цъкам тенис на маса и едно момиче идва и ми вика я ми дай хилката да поцъкам.Е на хубаво момиче как да откажа дадох и ест.Та мисълта ми е дали по-този начин е искала да ми привлече вниманието или просто се е била разлигавила.Изключвам варианта да и се е играело много.
Щеше да земе от другия, ако искаше да привлече твойто. Колко съм умен, какъв добър отговор дадох.
Тва е така между другото.Защото ако те харесва шъ я е срам.
Не се ебавам.
experiment_m
05-09-2007, 21:14
Може да е по-отворена и да си е пробвала късмета с теб.Обърни и малко внимание де.
DarknessInside
05-09-2007, 21:17
Да откачил си...ти си грозен,тъп,нямаш чувство за хумор,имаш трипер и като говориш фъфлиш...поискала я е понеже е искала да играе а ти си я разконцентрирвал(понеже си грозен,тъп и т.н.(а и м/у другото и тенис не можеш да играеш))...тя никога няма да те харесва чувствай се свободен да сложиш край на жалкото си съществуване ;)
Да откачил си...ти си грозен,тъп,нямаш чувство за хумор,имаш трипер и като говориш фъфлиш...поискала я е понеже е искала да играе а ти си я разконцентрирвал(понеже си грозен,тъп и т.н.(а и м/у другото и тенис не можеш да играеш))...тя никога няма да те харесва чувствай се свободен да сложиш край на жалкото си съществуване ;)
^^ хъхъхъх
А ти си жалък имитатор.
moje i da te e haresalo momi4eto :-D
DarknessInside
05-09-2007, 21:24
^^ хъхъхъх
А ти си жалък имитатор.
Мерси...и аз те обичам :smt007 :smt008
gPa3HuTeJl
05-09-2007, 21:24
Пич, мацката просто ти е искала хилката, a ако е имала нещо по-така ти сам би го разбрал просто по погледа и..
Мерси...и аз те обичам :smt007 :smt008
Нормално мен всички ме обичат.
DarknessInside
05-09-2007, 21:26
Евентуално и 3-ка,4-ка става...най много оргия...
"О боже, тя ми поиска хилката? Дали ме харесва? Сигурно иска да станем гаджета!" :lol:
Слезни на зематя.
Май не те е помолила ? Ще се научиш да отказваш.
Кво го нареждате човека е има проблем .... задава въпрос иска отговор
немисля, че има нещо сложно.
Мнението за човека си го запазете за себе си, а погледнете върху проблема!
Ебати дебилската работа DarknessInside искам твоя снимка да те видим колко си хубав/а.
А за "Сашо-Сф" мисля, че или и се е играело или е искала да те заговори или е искала да играе с твоя съотборник ;)
Наблюдавай я и ... ще разбереш.
Айде снимки на бухала по-горе дет е писал чакам на ЛС (лично съобщение)
DarknessInside
05-09-2007, 21:38
Ебати дебилската работа DarknessInside искам твоя снимка да те видим колко си хубав/а.
Тц тц тц...човек да смее да се ебава с пича...(и бдв тва че съм теоритично грозен и тъп ко ми пречи да се смея на другите ? )
Ама щом искаш снимка ей ти: http://img241.imageshack.us/img241/4616/pict0082ee9.jpg
Не ти се обидих ,но като те видях на снимка ,такъв да ми каже ,че съм грозен е обидно!
Не ти се обидих ,но като те видях на снимка ,такъв да ми каже ,че съм грозен е обидно!
Ти си грозен ^^
Спокойно не ми се обиждай аз съм хубава.
Съмнявам се.Като гледаш мен как ме преценяваш..Явно на всички даваш обратна преценка.Ако не си руса и имаш поне един грам акъл в главата ще ме разбереш :wink: :wink:
Съмнявам се.Като гледаш мен как ме преценяваш..Явно на всички даваш обратна преценка.Ако не си руса и имаш поне един грам акъл в главата ще ме разбереш :wink: :wink:
Разбирам те... И сега със сигурност знам че си идиот ^^
Добре^^.А някой по темата^^
Добре^^.А някой по темата^^
Ако те харесваше и беше отворена щеше да играе срещу теб.
Тц тц тц...човек да смее да се ебава с пича...(и бдв тва че съм теоритично грозен и тъп ко ми пречи да се смея на другите ? )
Ама щом искаш снимка ей ти: http://img241.imageshack.us/img241/4616/pict0082ee9.jpg
теоретично грозен и тъп ... хммм ... за грозен мога да кажа да :) ГРОЗЕН СИ, но за тъп незнам немога да преценя човека който стой пред монитора!
И другото несъм казал, че неможеш да го обиждаш дръж се на ниво как мислиш, че би се почувствал човек ако има проблем и получи такива думи ... мисля, че момчето може да се забие мн здраво в себе си, но това е друга тема!
Айде моя съвет към теб е необиждай повече хората така преди да разбереш що за стока са!
DarknessInside
05-09-2007, 23:22
Уф...ся и да се извинявам ме караш...ама айде да покажа че съм добър и благороден....и аз съм бил тъп едно време знам кво е...
Скъпи Пич
Съжалявам за всичките пхихични травми които ти нанесох...искрено вярвам че ще приемеш моето извинение и ще продължиш живота си...
С уважение DarknessInside
Сега сериозно...ми не бях в настроение кво съм виновен че пича е объркан...като иска съвет от непознати да си носи последствията :)
Сега верно сериозно...сори пич...може наистина да ти е искала да ти привлече вниманието...вероятността е малка според мен но все пак лошо няма че питаш...няма вечно да седиш и да се чудиш все пак...Ай късмет :)
Ако те харесваше щеше да играе с/у теб, не с/у тоя, с който си играл. Тва е реалността, истината ииии точка.
puhisamolevski
05-10-2007, 12:16
bace eto moq suvet::
Natisni F13 :)
moje i da te e haresalo momi4eto :-D
Има такава вероятност!!!
Не, просто е искала да поиграе.Какво толкова?
Не, просто е искала да поиграе.Какво толкова?
ВТФ!?!??!/
КАКВО ТОЛКОВА?!?!?!?!? ТИ БОЛНА ЛИ СИ
Смърт за тая! Ша ми играе тенис на маса тя!
gPa3HuTeJl
05-10-2007, 18:02
Май болния тука си ти...
Май болния тука си ти...
Аве тя играе ТЕНИС НА МАСА!!!
Ай моля те...
gPa3HuTeJl
05-10-2007, 18:07
Как1в е проблема момиче да играе тенис на маса ?
Защо да не играе ?
П.П> Айде да не превр1щаме темата в спам, и по този начин да я развалим като тема...
Как1в е проблема момиче да играе тенис на маса ?
Защо да не играе ?
П.П> Айде да не превр1щаме темата в спам, и по този начин да я развалим като тема...
Как защо да не играе бе???Ама ти верно ли си толко зле или се правиш?