Влез

View Full Version : ima li lubov i kak da q poznaem?

lkl
05-10-2007, 09:07
ima edno mom4e koeto mi pri4inqva yjasna bolka no v sa6toto vreme mi nosi 6tastie koeto ne bqx izpitvala.tova li e lubovta.trqbva li da izpitva6 bolka za da znae6 4e nqkoi te obi4a.toi iska da e s men no ima nqkakav problem koito my pre4el da e s men i postoqnno kasame i se sabirame.ne moga pove4e kakvo da pravq? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt086

TaRaNTyLa
05-10-2007, 09:11
Toi ne te obicha!!Kolkoto i da ti e tejko sega...po-dobre prodylji napred i gore glavata.Zamisli se...ako obichash nqkoi bi li go naranqval?Ne bi li pravila vsi4ko zaradi nego, za da moje tozi chovek da e shtastliv?E..sama si znae6, no za men takiva vryzki sa obrecheni! ](*,)

Presley
05-10-2007, 09:24
МАй си гледала много сапунени сериале ,а????? :-D
любовта не е това-да иэпитваш и болка и да се вкарваш в теленовели :-D Любовта е ЩАСТИЕ :P

BAYO
05-10-2007, 10:07
Кат земе да те избива няк'ва студена пот, когато си до момчето, в което си влюбена. Нервна, несигурна, уязвима, коремчето ти се обръща мн. пъти в минута, сърцето ти тропа като че ли ще изкочи от гръдния ти кош. Е тва са симптомите.

neverand
05-10-2007, 10:15
Да ти опишем любовта,това се едно да ни накараш да ти нарисуваме Бог,като дойде тя сама ще го разбереш.

BAYO
05-10-2007, 10:24
Да ти опишем любовта,това се едно да ни накараш да ти нарисуваме Бог,като дойде тя сама ще го разбереш.

Ний не можем да го нарисуваме, ама други могат. Виж:

Jesus Christ (http://images.google.bg/images?hl=bg&q=Jesus+Christ&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D 0%BD%D0%B0+%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0 %B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&gbv=2)

neverand
05-10-2007, 10:25

Jesus Christ (http://images.google.bg/images?hl=bg&q=Jesus+Christ&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D 0%BD%D0%B0+%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0 %B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F&gbv=2)
Пич на глупав ли се правиш :) Много добре знаеш какво исках да кажа,и това е Исус,а не Бог.

BAYO
05-10-2007, 10:40

Пич на глупав ли се правиш :) Много добре знаеш какво исках да кажа,и това е Исус,а не Бог.

Просто изпростях бе, нищо лошо не съм казал пък и ти, не се впрягай толкоз, че туко виж ти са се оплели жилите :> Relax , Peace!

neverand
05-10-2007, 10:43

Просто изпростях бе, нищо лошо не съм казал пък и ти, не се впрягай толкоз, че туко виж ти са се оплели жилите :> Relax , Peace!
Не се впрягам за глупости,просто казах,спокоен съм си ;)

Forslor
05-10-2007, 10:49

Не се впрягам за глупости,просто казах,спокоен съм си ;)
Toва бил Иисус (сякаш комшията от махала ) не Бог ( Бог и Иисус са 2 различни неща , но и 2 те не са обикновени ) ... ми със това изказване пък ти си още по изпростял , защото буквално потъпкваш една религия :lol: (казвам го чисто иронично , не съм си и помислял да се подигравам със неща от този сорт, ама не се сдържах)

neverand
05-10-2007, 11:10
Хич не разбрах какво искаш да кажеш,към мене ли се отнася или към другия пич ? и как да се обръщам ? Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? не знаеш какви са мойте вярвания и какво мисля относно религиите и Бог за да казваш,че ги потъпквам.

Forslor
05-10-2007, 11:28
Хич не разбрах какво искаш да кажеш,към мене ли се отнася или към другия пич ? и как да се обръщам ? Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? не знаеш какви са мойте вярвания и какво мисля относно религиите и Бог за да казваш,че ги потъпквам.
И към двамата се отнася. Не ме интересуват твойте вярвания ама изобщо , не са в моята специалност :lol: , но явно ти и от обща култура не разбираш и дори неможеш да разбереш какво си написал, къде си изразил точно това отношение във собствения си пост.
Пък това от къде ти е дошло на акъла
Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? ,че да се обръщаш така , незнам :lol: освен ако не си някой свещенник.
Както и да е щом с първия пост не си ме разбрал/И пък с този ли ще успееш/ТЕ.
Няма да се занимавам повече , защото нито разбирам ( имам обща култура все пак) от религии нито ми е интересно
:)

neverand
05-10-2007, 11:34
И към двамата се отнася. Не ме интересуват твойте вярвания ама изобщо , не са в моята специалност :lol: , но явно ти и от обща култура не разбираш и дори неможеш да разбереш какво си написал, къде си изразил точно това отношение във собствения си пост.
Пък това от къде ти е дошло на акъла
Кво да кажа? ??Това бил Светия Исус дошъл от небесата"? ,че да се обръщаш така , незнам :lol: освен ако не си някой свещенник.
Както и да е щом с първия пост не си ме разбрал/И пък с този ли ще успееш/ТЕ.
Няма да се занимавам повече , защото нито разбирам ( имам обща култура все пак) от религии нито ми е интересно
:)
Разбирам какво казваш,но не разбриам целта ти.И щом имаш толкова богата обща култура е нормално поне малко да разбираш от религии,или май разбрах целта ти,първо че не казваш нищо интересно,просто Иронизиране както каза сам,или по скоро се опитваш да се направиш на интересен,браво успя ;) какво мислиш за мене хич не ме интересува,спирам да отговарям в тая тема,безтуй я напълнихме с глупости.

05-10-2007, 11:43
Питали ли сте се какво всъщност е любовта! А чувствали ли сте я истински! Някои казват, че любовта е болка, която води до смъртта, други - че означава да имаш небето, а да искаш само една звезда, да имаш морето, а да искаш просто капка вода, да имаш целия свят, а да искаш само един човек. Трети твърдят, че любовта е чувството, което си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога до сега не си чувствал. И всички те са прави, защото няма точно описание за нея, тя не е наука, която подробно да се изучава, не е предмет в училище.

Любовта е нещо много силно, което не можеш да разбереш, преди да почувстваш, а когато мислиш, че чувстваш нещо подобно, не знаеш какво е точно. Дали това е онази истинскатаω Тя е относителна, фантастична и неясна. Тя е чиста, натурална и много нелогична. Не е просто привличане, харесване, тя е близост, нежност, подкрепа, това да чувстваш болка, когато вдишваш, защото любимият човек не е до теб. Когато го погледнеш, да виждаш целия свят в очите му и нищо друго. Погледне ли те, да усещаш как около теб е празнота, мрак, а само той е звездата, светлината и пътеката към теб.

Любовта е отдаване и ако наистина обичаш някого, ти би направил всичко за него, дори да рискуваш собственото си щастие. Любовта е всичко и нищо на този свят, тя е болка и радост, мъка и щастие, тя може да те направи безумно щастлив, да те изпрати "на седмото небе", но може и да те накара да страдаш, да плачеш ден и нощ, да не усещаш вкуса на живота и да не знаеш защо. Тогава защо ни е нужна любовта, щом ни нараняваω А може би го прави, за да се научим да обичаме истински и да бъдем силни, за да бъдем по-щастливи. Тя не може да ни убие, само ако се предадем напълно, но не се е появила за да убива, а за да ни прави по-силни и достойни да се борим, защото, както всичко останало в този живот, любовта е борба. Борба за щастие. А според вас защо сме дошли на този свят!

За да бъдем щастливи. И ако не можем ние, поне да направим някого другиго щастлив със своята любов. Защото истинската обич е способността да обичаш, дори и без да бъдеш обичан. А дали всъщност е така!

neverand
05-10-2007, 11:48
Хубаво казано,но нека и да добавим,че всичко се основава на любов,не става въпрос за любов към определено момиче или момче,любов към майката и бащата,към брата и сестрата,любов към работата си,ако я има си способен да постигнеш всичко,любов дори към чуждия човек,любов към хората,да им се отдадеш с любов,да си готов да помагаш,да си влюбен означава да даваш,без да чакаш да получиш нещо в замяна,и моля ви се,не бъркайте любовта с обичта,съвсем различни неща са.

Feel Lonely
05-10-2007, 12:50
ima edno mom4e koeto mi pri4inqva yjasna bolka no v sa6toto vreme mi nosi 6tastie koeto ne bqx izpitvala.tova li e lubovta.trqbva li da izpitva6 bolka za da znae6 4e nqkoi te obi4a.toi iska da e s men no ima nqkakav problem koito my pre4el da e s men i postoqnno kasame i se sabirame.ne moga pove4e kakvo da pravq? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt086
Tva da ni pitash nas e malko bezmisleno,dokato ne bqh obichal istinski i az se chudih kvo koe e lubov... no sled kato mi se sluchi si kazah tova e lubov;p taka che samo ti mojej da si otgovorish na vuprosa dali tova e istinskata lubov... loshto shte e da e istisnka i nespodelena