Влез

View Full Version : Use6tali li ste aver/ka kak masturbira?

nagon_f
05-10-2007, 21:08
Hmm az kato bqh malka imah edna priqtelka,koqto qvno dosta obi4a6e tova(omg bqhme samo na 9,no tqq...e to i az de :D ) i kato hodehme po lageri i si lqgahme vinagi q 4uvah kak..si burka v puteto ax :} e bqhme devstveni,da,to e normalno,ama tq dosta se pozidava6e,samo si mqta6e 4ar6afa otgore i zapo4va6e da se pipa :lol: i se 4uva6e...i vijda6e..kak se la6ka legloto i tn. I ne znam,az kato q use6tah i na mene mi se piiskva6e mnooogo. Kato po-golqma,nqkude na 13 s bratov4edka mi vednuj si lejahme..i tq kaza da q pipna otdolu i da q raztriq i az vzeh,4e go napravih...kato tq mu vurna jesta :shock: malko maloumno,ama bqh na 13 vse pak...a sega ot poziciqta na 16 godi6na vednuj zasqkoh 1 moi priqtel \:D/ ,e toi se spe4e,ama az mu kazah,4e nqma problem i...si izlqzoh... Po-kusno,ve4e v na6i dni suvsem s edna priqtelka bqhme na ekskurziq i ne6to si govorihme za sex i zapo4nahme da se poopipvame..posle tq si masturbira6e(ne bukvalno pred men,no az q 4uvah,a i az praveh su6toto...). Ta,da vi popitam,popadali li ste v podobni situacii i izkefilo li vi e? Kato vidite(usetite),4e nqkoi masturbira,vuzbujdate li se i vie i pravili li ste go zaedno s nqkogo(kato izklu4im gadjeta)? Kefi li vi tazi ideq?

SmurkamDoZori
05-10-2007, 21:15
сори не ми се е случвало да барам братовчедка си.

AliceSw
05-10-2007, 21:59
веднъж, нещо бях изтрещяла и почнах нещо да се ебавам с един френд на тая тема, в отговор получих " А ти кво си мислиш, и аз съм нормален мъж, и аз като всички мастурбирам..." :lol:

иначе подобни неща не са ми се случвали, форчънътли :lol:

SuN4o_F
05-11-2007, 07:44
не ми се е случвало подобно нещо :)

mi6ani
05-11-2007, 07:55
ami samo vednaj sam zasi4ala nai-dobriqt mi priqtel da l1ska no samo mu se ismqh i mu kaza6 da prod1ljava, no nito az nito toi se smutihme smisal vse kak se poznavame ot godini i si e 4ove6ko da ti se priiska da masturbira6 ot vreme na vreme :-D

05-11-2007, 08:14
Samo se skatavate tuka :lol:

05-11-2007, 09:35
nz tva mi e malkooooo stranno...da bara6 bratov4edka si? :-s nqmam dumi...

cacegka_3a_cekc
05-11-2007, 12:35
POREDNIQ BOLEN MOZAK ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

изгонена__от__рая
05-11-2007, 12:37
:roll: :roll: :roll: Що не пробваш с по-близък от семейството ти?Не ти ли се струва малко извратено,пък и да си била на нормална възраст поне

nagon_f
05-11-2007, 15:02
Ohh be kak ne umeete da razbirate horata zna4i! Misulta mi be6e suvsem razli4na,a vie kakvo me napravihte ! Iavno ne iskate da si priznaete, qvno go mislite za ne6to sramno,ami dobre.. Vuprosut mi be6e dali ste use6tali priqtel/ka da masturbira i dali tova vi vazbujda,a vie...pff..tova s bratov4edka mi be6e tupo,kazah ve4e,ama bqh malka,...uff..az kakvo pitam,a vie kak mi otgovarqte..nqmam dumi...

Adwokat
05-11-2007, 16:52

i na mene.

Schnitzer
05-11-2007, 17:36
Ако видя някоя добра френдка да мастурбира най-много да и предложа да и помогна :-D

05-11-2007, 18:01
ami az sam mastrobirala s brat4edka mi kat malka ama nie togava neznaehme kak mu se vika i mu vikahme brendi 6toto bqhme 4uli ot edin film i tai go izmislihme i se galehme po munite (kolko sme bili zle) i vendaj mama ni fana i golqm boi...ina4e po kasno pak sas edna priqtelka (mai 5-6 klas) u tqh na legloto sme se samozadovolqvali ama tq be6e mn debela i me be6e gnus a ina4e imam edin sau4enik Go6o deto u 4as mi kazaha 4e si bil 4ekii ama ne mi sa vqrva de..

м
05-11-2007, 18:04
супер яко е! аз и едно друго момче сме мастурбирали заедно :-D

alkobalko
05-11-2007, 18:48
Не ми се е случвало.

М
05-12-2007, 00:46

i na mene.

а на мен ми се е случвало .. к'фо като ти е братовчедка бе.. като ти е под ръка и си го иска .. няма да я спра я :)

Alex_89
05-12-2007, 11:44

i na mene.

а на мен ми се е случвало .. к'фо като ти е братовчедка бе.. като ти е под ръка и си го иска .. няма да я спра я :)
Гнуууууус.... С брачедката ли е? Толкоз ли няа хубави момичета (които не са ти роднини де) по улицата.... :-({|=

05-12-2007, 11:50
АХАхахахахахахахахах :smt005 КАК мое да бараш братчедка си бее... бахти извратените хора... ок аз съм мастурбил (момиче не ме е хващало) и съм виждал и френдове и т.н. ама чак да фана да им помогна... [-( Тая няма да е... аахахахах :smt005

ThePainIsReaL
05-12-2007, 11:56
Хах .. май аз никакъв ангел не съм. Доста неща съм правила до 10 годишна възраст, ама айде няма да споменавам тук. Достатъчно ми е, че един човек знае :-D

Иначе да се е самозадоволявал пред мен някой, с когото няма да правим нищо, се сещам само за един фр, който беше доста ЛОМ пиян. Аз се обърнах на другата страна де, и уж не го виждах, ама го усещах какво прави.
П.П. А десетките случаи, при които съм виждала дърти мъже да си барат онова, гледайки по-разголено девойче във влака, не ги броя. Това вече е извратено. ](*,)

kuber
05-12-2007, 11:56
В казармата една нощ се сабудих от неприятно скърцане на спарката.
Отварям очи и гледам на горния етаж на леглото нещо се клати... изнерви ме, просегнах се и взех едната си кубинка и я запратих над мен...
По късн вечерта пак същата работа... този път обаче такъв щут му нацепи, че чак за малко да падне от спарката. (да оточня: спарка - това е двуетажно войнишколегло , аз спях на долния етаж)

Това не ме възбуди никак....