View Full Version : Търся едно видео
Някой да има или да знае от къде може да си изтегла клипчета ма ученички в 9-10 клас как ходят по голяма нужда. Благодаря на отзовалите се.
zaklu4ete tezi temi be samo sramqt saita
това е готино. ако може кажете и на мен, въпрки, че по се кефя на видео с жени как пикаят.
Аз пък искам видео как момичета и момчета 9-11 клас правар секс или нещо др :) :oops:
Da,tva vernoe qko,aide pls nqkoi da kaje,i az iskam puk!!!!!!!
Schnitzer
05-11-2007, 12:52
Тоя саит почва да се пълни и с лаинофили маи :lol:
изгонена__от__рая
05-11-2007, 12:59
Предполагам като гледаш това видео 3 дни след това нема да може да ти спадне...По-добре наистина махнете темата
cacegka_3a_cekc
05-11-2007, 13:00
Тоя саит почва да се пълни и с лаинофили маи :lol:
mai da ](*,) ](*,) #-o #-o
аз от толкова четене в тоя форум оня ден викам на мойта кат и се до дриска да ме викне я гледам как го изкарва ама тя не и не. Само на мен ли не ми дават да гледам.
според мен всички мнения от гост са от 1 и същи човек!!
според мен всички мнения от гост са от 1 и същи човек!!
колко от бейбитата биха срали пред гаджетата си бе глупак, айде стига глупости. мъж да се изсери пред момиче може ама да глемад някоя руса мацка със сини очи и перфектно лице как се напъва и от хубавото и дупе започват да излизат кафяви миризливи лайна... не мерси.
изгонена__от__рая
05-11-2007, 13:38
колко от бейбитата биха срали пред гаджетата си бе глупак, айде стига глупости. мъж да се изсери пред момиче може ама да глемад някоя руса мацка със сини очи и перфектно лице как се напъва и от хубавото и дупе започват да излизат кафяви миризливи лайна... не мерси.
И на никоя руса мацка със сини очи нема да и е приятно гаджето по което се заглеждат всички други момичета да прави това пред очите и [-X
mайчицееее какви са тия бряяяяяяяя ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
като цяло обаче по темата може да заключа, че момчетата серат по често от момичетата, защото те все пазят диети и ядат по-малко и съответно серат по рядко - може би веднъж или два пъти в седмицата.
Кофти е при ученичките когато ги разръчка водолаза в училище и те са се облякли с някоя къса пола и прашки. След като разтоварат самосвала после като си ходят насам-натам и изпод полата им се носи миризма. Просто е неизбежно това.
TORBALAN
05-11-2007, 15:08
нема на4ин тряя такива теми да има .... #-o
Ieeeeeeee :smt005 :smt005 :smt005 aaaaa pi4ove dnes ste stignali dunoto na dunoto :smt005
alkobalko
05-11-2007, 15:31
т. 11 от Правилника!