View Full Version : bry4ki ot smqh
imam bra4ki okolo ustata.Pomognete mi! Mislq 4e sa ot smqh.Ama ne sa samo bra4ki,ami ima i 4erveni liniiki nad bra4kite. MN e grozno,sedi kato katinar4e na mom4etata. Moga li da napravq ne6to?i moje li da sa ot ne6to drugo,ne ot smqh!?
Мисля, че е напълно възможно не само смехът да е причината за появата на тези бръчици :-k И все пак ние тук не сме специалисти, бихме могли да ти дадем някакъв съвет, така е, но най-добре ще е да отидеш при някои, който наистина разбира от тези неща :wink: Иначе, като за начало, би могла да използваш фон-дьо-тен, за да прикриваш бръчиците, но в умерено количество (защото в противен случай ще станат още по-дълбоки и ще личат повече) Бтв, не си споменала в поста си на колко години си :-D Хайде, успех :smt006
НА 15???Е поне едно е ясно-не са от въэраста :-D !Ами напълно въэможно е да са се получили ат смях!Всички фиэиономии ,които правим с времето оставят следи,но не ми се върва на 15 да ти е чак толкова голям проблема...!И аэ по едно време си бях внушила някакви подобни глупости-според мен в проблема ти има и голяма доэа внушение...!Нооооо ако толкова те притесняват,просто спри да се смееш :smt005 !Фон-дьотена му е майката!!!!!
Да от смях е вероятно да са. Макарче си на 15 години..относително е. Зависи от кожата на лицето ти. Има кремове които ще ти свършат работа с заличаването им. Провери в аптека. Тези бръчки така наречени на "щастието" рано или късно излизат. Но по мои наблюдения към 25 или около 25 години.
Btw: Непрекалявай с грима (ако го правиш още от сега) защото ...всички знаем защо ;о)
Seducti0n
05-14-2007, 20:17
Според мен това което описваш са така наречените мимически бръчки.Не знам с какво можеш да ги излекуваш.Нека някой по-компетентен да сподели. :wink:
не е хубаво да ползваш на тая възраст такива противбръчкови кремове....ще се збръчкаш оше повече
A we az sum momche i bivshata mi priqtelka i na men mi kaza che sum imal bruchki ot smqx... zashtoto mnogo obicham da se smeq.. i veche sa maja s nqkvi kremove na regal;[
Ми разгледай един каталог на Ейвън..където видиш "за млада кожа", чети и прецини. Кремовете на "Виши" (Vichy) знам, че са много хубави!
Може направо да отидеш в аптека, казваш проблема и съответно питаш какво би ти помогнало за него на продавач-консултантът. :)